63

Анонимен

преди 3 години

Искат да срутят съвсем бизнесите на мутрите по плажа.

62

Елемаг

преди 3 години

Абе удължавайте и до края на тая заминаваща си държава.*** махнете маските!!Никому ненужна простотия!!!Май както казах,разлика с предните няма!!И не ви ли писна късно хваналите грип,да пишете Кромид?

61

Робот

преди 3 години

Правилно, оказа се, че правителството мисли за здравето на народа.

60

Анонимен

преди 3 години

Страхливци. Един свесен няма.

59

Анонимен

преди 3 години

Мангъров ако го назначат още първия ден ще подпише заповед за махането на мерките.

58

Анонимен

преди 3 години

Радев, радееев, аз да гласувам за теб, а ти да ни натрисаш такива министри. Няма да повторя тази грешка.

57

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

И без удължаването ресторантьорите в градчето живи да ги оплачеш !Туристи има малко, но или си носят храна или купуват от топлите витрини в магазините.Олинклузив в Стария Несебър няма, но и той много, ама много им пречи на алчните кръчмари !

56

Анонимен

преди 3 години

Какво излезе? Който и да дойде на власт започва веднага да изпълнява плана за корона терора и геноцида?! Браво Радев, лъсна ти фейса ,и вече никой не можеш да излъжеш,че си по различен от ББ.

55

Анонимен

преди 3 години

Слугите на Радев пак се измернаха.

54

Тато из Правец

преди 3 години

Така ли ви каза на срещата Херо Мустафа????

53

Анонимен

преди 3 години

Според мен част от народа и след прекратена епедемична обстановка ще спазват мерките а тези които не ги спазваме и да я удължите с година отново няма да ги спазаме.

52

Пен

преди 3 години

Плана се изпълнява перфектно.Следващите няколко години ще е така.

51

До Двумесечен 34

преди 3 години

"Удължава обстановката, но всички на училище."Училището изобщо не биваше да спира. Заровените под диваните из къщи, като вас, ако щете не ходете на никакво училище до края на живота си и затваряйте вашите си деца. Ваша си работа. Никой не е тръгнал насила да ви изкарва от там. Но с каква наглост и откъде-накъде си врете зурлите в чужди решения и животи? Децата луди станаха от разиграване. Учители и родители-също. Айде стига толкоз! Хипохондриците не могат да управляват света! Те са за лечение

50

Анонимен

преди 3 години

Каквото им кажат началниците, това правят всичките. Няма Слави, няма Боко. Без революция - толкова.

49

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Ама ЦСКА и Арда играха на пълен стадион!!!!

48

Анонимен

преди 3 години

Удължавайте, пък наесен като почне сезонния грип, и "ваксинираните" почнат да го боледуват тежко, вадим приказката за индийскамутация, и рестарт! Две седмици да оправим кривата! Знаете как е, само още няколко годинки

47

НРБ

преди 3 години

Последно пандемия или епидемия?

46

До Двумесечен минист

преди 3 години

Не те знам защо си се жегнал, но от подобни паники нямаш нужда дори ти. Положението е такова, каквото е. Не е нужно да се утежнява допълнително от безсмислени и неработещи "мерки". И всеки има близки на оня свят, както и всеки е виждал отблизо болница. Та сме наясно. Айде, няма нужда да пишем нещата толкоз черни. Щото не са. Нито са черни, нито са бели. Поне да не ги правим изцяло черни.

45

Анонимен

преди 3 години

Безсмислици.Само защото дирижирането от страна на световната мафия, нашите управляващи, които да са, без значение, клякат и се навеждат ниско.

44

Двумесечен министър

преди 3 години

До тези 5, които ми сложиха минуси. Да знаете, че животът предоставя много изпитания и когато се озовете пред поредното, ще си спомните за написаното. Утре може вашето дете или ваш близък да преживее същото, а може и да не го преживее и престоят в болницата да се окаже последният, което е по-вероятно. Ако знаете колко е некадърно здравеопазването у нас и то в най-големите и считани за най-добри болници и че не искат да направят изследване за 10 лв, защото здравната каса го отпускала след 3 дни,