107

Анонимен

преди 3 години

Да се ваксинира ли? Да не е луд! Ваксините са за плебеите. Да сте чули Сорос да се е ваксинирал? Или Ротшилд?

106

Менто

преди 3 години

Абсолютен пудинг.!.

105

Анонимен

преди 3 години

Кучетата си лаят керванът си върви!

104

До 138-Словянин

преди 3 години

Правителственият говорител Дмитрий Песков- ,,Президентът няма намерение да се ваксинира публично ".....След няколко дни ,,Президентът се ваксинира" !!! Къде ,кога и как ,никой в Русия и по света не разбра.!!! Явно бъркаш публичната ваксинация на едни други президенти,другарю ,,словянин"

103

ДО 144

преди 3 години

Другарю ,ако днешното е съсипана държава ,то каква беше по време на Тошо,Луканов и Виденов?Интересна ви е мярката! Днес призоваха да не пътуваме до Малдивите и Занзибар ,това ли е съсипване"А при управление на горните проблемът беше,да не загубим купоните дали ще стигне да цялата опашка,бурканчето мляко и самуна хляб ,дали след 48часово чакане на бензиностанция ще има бензин?И още толкова безумия имаше,къде го има това днес? Ех ,ако беше такова,,съсипването" и тогава нямаше да се дърляме днес

102

Нашенец

преди 3 години

До 140....Разлика нема,щото и тримата сте неграмотни саламурници.За да мож да яхнеш нещо,първо требва се научиш как се пише на български дръЖка...щото иначе си оставаш *** и нищо повече :)))))

101

Само питам

преди 3 години

До Анонимен...... Путин е класи над нашия.... По брой убийства е с класи над всички!

100

Martin Bormann

преди 3 години

По голям актьор и манипулатор от тоя няма. Като му слушаш интервютата направо може да те приспи като бебче с усмивка, толкова е сладкодумен и мазен... Но това заблуждава само овцата. Проблема е, че 95% от хората блеят. Навални не е луд никак даже ама е наивен и затова изяде дървото. Тоя дворец който са заснели не е дворец а цял град с какво ли не в него включително зала за хокей, завод за вино, кино-театър и куп други неща на стойност 1.5 милиарда долара...

99

Анонимен

преди 3 години

До Хм !?Путин е класи над нашия пожарникар, иначе съм съгласен с останалото :))

98

Истината

преди 3 години

Снимките с лика на Путин лекуват различни болести, включително Ковид 19. А тези на голият до кръста Путин на кон и с пушка са любими на всеки български русофил и предпазват от бяс, импотентност и деменция.

97

Евгений Минчев

преди 3 години

Със сигурност приятелството със Шойгу отдавна е прераснало в силна и красива мъжка любов.

96

Хм !?

преди 3 години

Путин да не е болен от нарцисизъм като един управляващ без образование и дадености за управляващ, някъде на Балканите, и който само за някакви си 12 години съсипа държавата, на която нагло се натрапи да управлява с помощта на организираната престъпност. Путин е нормален човек и не произхожда от средите на ъндърграунда за да покрива някакъв комплекс, характерен за контрабандист на цигари, горива и автор на убийства, и израснал до главсек на МВР незаслужено!

95

пияница мистик

преди 3 години

До 141Ами модерен е, точно както "Гласност" и "Перестройка" с лика на Горбачов бяха станали тотален хит на Запада и правиха фланелки и якета с неговия образ и слогана му.Или както Чък Норис има хиляди вицове за него и майтапи, та чак реклама с неговата свръх естественост снимаха и стана тотален хит. Как седи между крилата на два Боинга и има пирамида върху него от пехотинци. Всичко е за подбив. Подиграват се на смешното джудже по цял свят, само комунистите си мислите, че от уважение го правят

94

пияница мистик

преди 3 години

Ами все пак джудженцето е голяма хиена, не е ***, че да се ваксинира със свинска противошапна ваксина, каквато е Спутник V. Ако го направи гаранция ще е с американските Пфайзер или Модерна. Той само на американското има доверие. Дори скафандъра с който обиколи болниците преди време беше американски. Така е, не е просто джудженцето - хвали своето, но използва качественото и изпитаното, тоест западното :)))

93

Анонимен

преди 3 години

Снимките на Владимир Путин са толкова креативни и популярни в цял свят, че компанията Matchless London кръсти яке в негова чест, а световно известен американски актьор помести лика му на предния капак на беемвето си. Горният текст разкрива разочарованието на заинтересовани лица, че Владимир Путин отказа да се снима, докато получава ваксината срещу COVID-19. Може би те бяха подготвили специална информационна атака срещу руския лидер и отказът му да се снима провали тяхните пъклени планове?

92

Анонимен

преди 3 години

Този човек ми прилича на вор, човек без душа, бе направо ми мяза на убиец. Масов....

91

Словянин

преди 3 години

Заглавието Ви е фалшиво - Путин се ваксинира пред цяла Русия.

90

Анонимен

преди 3 години

А у нас Мата Хари седнала да ми снима някакво си шкафче.

89

Анонимен

преди 3 години

Човекът е сред приридата, усмихнат не като повечето които пишем от панелката, с изкривени пръсти и физиономии от злоба...

88

Анонимен

преди 3 години

МЪ КАК НЕ- ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА НЯКАКВА ДЪЩЕРЯ НА ПУТИН СЕ Е ВАКСИНИРАЛА С ПУТНИК, А ПРЕДИ СЕДМИЦА И ТОТ САМЬЙ ПУТИН.