78

Анонимен

преди 3 години

Не виждате ли че червените *** целенасочено работят против мерките и ваксинацията, заради една власт на главата на Нинова ще са записани хиляди загинали българи.

77

Абе яаааа!

преди 3 години

Цяла година ви правим густото да вардим ня'кви пенсии да не лепнат няк'во грипче.Айде бастаНик'ви маски повече!

76

Антиджендар

преди 3 години

Мразя ДжендарВаксър пропагандата.

75

Обективен

преди 3 години

А, добър ден. Това е ясно още от началото на пЛандемията!

74

joe

преди 3 години

Ние живеехме по 18 месеца в поделения с размер 300 метра на 300 метра, без мама и тате, без дискотеки и барове, ядяхме боб и хляб , и излизахме в отпуск доста рядко. През ден давахме наряди и тренирахме яко всеки ден.Това не ни е убило! Спазвайте мерките, въпрос на оцеляване е! Нямаме нужда от нови философи! Учили сме и за Платон,Ницше, Конфуций! Между другото Конфуций е китаец,нали знаете :-)

73

Анонимен

преди 3 години

Промиването на мозъци и пропагандата тече в т.нар. социални мрежи, като се вменява на хората, че са независими и свободни когато не спазват мерките. Истината обаче е, че така се протаква премахването на вируса, както и това обикновено засяга най-нискито ниво на обществото което е съставено от хора които мислят само за себе си и съдят по себе си за останалите (вирусчето...).

72

Анонимен

преди 3 години

За едни хрема, за други брутална смърт.

71

Анонимен

преди 3 години

Мери Рамзи - чистокръвна англичанка. Рамзи, колко хубаво и звучно английско име.Колкото Херо Мустафа е американка, толкова и тази Мери Рамзи е англичанка.И изобщо не ми дреме, какво казва, ама изобщо. Тя да си ходи с намордник кат иска. А и явно ще и трябва. То с тази фамилия, кой знае на ко мяза у муцуната....

70

Тая е тъпа фитка

преди 3 години

Aбе пичове!Пробвах го тоя вирус.Най-банална хрема.Абе що не си *** с тия маски, карантини и извънредни положения !!!

69

анонимен

преди 3 години

Свикнах с маска и започна да ми харесва. Рядко се бръсна, рядко си мия зъбите и никой не ми вижда зачервения пиянски нос.

68

Анонимен

преди 3 години

Преди година си мислех, че края на пандемията ще е когато се произведат ваксини в милиони/милиарди бройки. Анти-ваксърите или про-заразата обаче ме опровергаха и доказаха, че пропагандата и промиването на мозъци е по-силно от който и да е вирус.

67

Атеист

преди 3 години

Абе или оня Йоан се е объркал, когато е описвал кошмарите си в своите Откровения, или нещо се е объркало през вековете при хилядите преписвания и преводи. Знакът на звяра не е 666, а може би е N95.

66

Сократис

преди 3 години

Никой по никакъв начин не може да задължава хората да си увреждат здравето! Всяка преграда пред носът и устата, е в разрез с природните заложби на животинските видове включително и човека.Маска срещу епидемии, дим и вредни емисии е решение на отделния индивид и не се налага със задължение, ако тази мярка не влиза във служебните му задължения обвързани с договор и обезпечени с обезщетения. Маските трябва да се свалят от всички! Разберете го! Запомнете го и го отстоявайте!

65

Анонимен

преди 3 години

Аз нямам наколко живота и нямам намерение да си губя времето с тъпите ви мерки. Предпочитам да се пробвам със страшния вирус

64

Анонимен

преди 3 години

Ако си грамотен ще отидеш на сайта и ще видиш че заболелите в Англия са много малко, а умрели почти няма, па и спори трола му с ***.

63

Анонимен

преди 3 години

В четвъртък Путин обяви края на пандемията на препълнен статдион със 100хил души.видео: "Путин поздравил россиян с годовщиной возвращения Крыма"Носете си намордниците и не се занимавайте с Русия, защото полицията на запад ще ви бие.

62

Анонимен

преди 3 години

От ваксините печелят само производителите ими тези, които ви ваксинират.

61

Анонимен

преди 3 години

Ваксините са най-доброто средство срещу вируса, но вируса е *** и не може да го разбере това нещо и развива нови щамове и постянно проължава да заразява.

60

Анонимен

преди 3 години

Според мен трябва да има едно предизвикателство в социалните мрежи например да пазаруваме масклес в някой магазин и да споделим селфи.

59

Анонимен

преди 3 години

Русия си е тъмна Индия, няма шанс да получиш истинска информация, много недейте да пенявите.