195

Емо

преди 3 години

БСП--- Преди да се разболее" ИЗБРАНАТА" .... "Нямало такава болест" След това изплакаха,че не са взети НАВРЕМЕННИ МЕРКИ..... Е как да гласувам за такива" ЦАРЕ НА МИСЪЛТА"

194

ДА

преди 3 години

До КочаИ защо кварталната дрогерия ще работи,а МОЛа-не!?Логика!?Щом ще се затваря-всичко да се затвори,само аптеки и хранителни да останат.За едни така,за други-иначе!

193

елито

преди 3 години

Тези, които искат да се събират пак го правят.Не в завеенията и дискотеките, а на частни вили или в домашна обстановка.Не в къщите за гости, които се проверяват, а по села и паланки.

192

Анонимен

преди 3 години

Тия какво искат малкото бизнеси в нищожната ни индустрия да затворят заради тях? Ами да протестират барманите защо няма никаква друга работа за тях освен да са бармани. Ако имаше стотина фабрики като в бай тошово време сега много малко хора щяха да са без работа защото сериозните фабрики спазват стриктно правилата. Докато ресторантьорския бизнес самата му концепция е да паднат задръжките

191

Коча

преди 3 години

Прави са , защо ресторантите към хотелите ще работят , а другите-не ?

190

Емо

преди 3 години

Като затвори Бойко лошо ? Като отвори пак лошо.. А ВЕ ЩО НЕ СИ .....

189

Бучирашка,

преди 3 години

не се заяждай с хората, които ти се смеят, ами тичай да пишеш ода за шеф си и компания. Ей-на, изтече и днес работния ден, а не си много изкарал.

188

Зозо

преди 3 години

До айде стига ....положението е трагично и е очевидно, че не се справяме.....Е как да се спряваме като всеки прави каквото си иска.

187

Анонимен

преди 3 години

Постоянно ще отварям и затваряме така.

186

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 231 В болниците не взимат , ако нямаш сериозни симптоми Изключението е ясно за кои е

185

dvb

преди 3 години

Добре де, кои други "обекти" и "държавни институции" да бъдат затворени? Голяма част от тях които са си чиста офис/*** работа така или иначе си работят от вкъщи вече доста време.. Идеята на частично затваряне е точно да се таргетират несъществените сектори където хората се събират, като ресторанти, молове, барове, спорт на закрито и т.н. Дори като беше всичко затворено кръчмарския сектор си бачкаше с пълна сила.. То не бе Милко Калайджиев, то не бе Глория и тем подобни увеселителни герои..

184

ДЕБИЛ

преди 3 години

В българия има толко много за работа, та ако някой се стрхува за прехраната на семейството си, веднага може да му се измисли някаквалека и доходна! Паркове, градинки, междублокови пространства предлагат неограничени възможности.Само общината да отпусне средства за примамливо възнаграждение.Имам предвид не само буклуците, а и никога не пдрязвани дървета и декоративни храсти. Само малко повече инициатива!

183

Анонимен

преди 3 години

Миналата година болните да не са били по малко? Просто не тестваха толкова. Сега тестват повече и повече болни регистрират. Позитивните бягат в болница от страх повечето. И за това е толкова пълно. Самовнушението е много голяма сила.

182

Анонимен

преди 3 години

тия па за кви се мислят. Умрял им е някой за кьопавото бг обслужване. Нека да погладуват сега и да се научат да обслужват като в Европа, после да ламтят за помощи...

181

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 221 Може и да въведе Ама обществото няма да ги приеме и ще ги махнеВ Швеция имаха мълчаливото съгласие на хората , възрастните да измират в старческите домове и затова им се получи

180

айде стига

преди 3 години

Стига сте ревали всички. положението е трагично и е очевидно, че не се справяме. Друг е въпросът, че и българите сме си... Не се разбрахме от дума. Затова ще си караме така до края на годината - ту отворени, ту затворени. В другите държави хората са разбрани, политиците дават каквото трябва и няма драма. Като почнете да *** пред болниците на кого ще ревете?

179

Анонимен

преди 3 години

Ситуацият отдавна е извън контролТе тръгнали сега да взимат мерки. Легловите бази от миналата година къде са? Окрадахте ли ги вече

178

Владимир

преди 3 години

Ричи, тиквата ли ти каза да го кажеш това?

177

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Без заведения може , без болници - не"Явно приоритетите на властта са други, щом първо спряха плановите операции, а чак след седмица мислят за затваряне на заведения.

176

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Ако ще на Мангъров да се даде цялата власт"Мисля, че той ще въведе справедливи правила за селективен отказ от медицинска помощ.