82

Анонимен

преди 3 години

Най-вече хората с автоимунни заболявания ще се ваксинират (вкл. и аз). То в момента организмът атакува сам себе си, а пък след тая ваксина направо ще цъфна и вържа. На всичкото отгоре, в листовката няма информация за взаимодействието й с лекарствата, които приемам за моето заболяване, или не са тествани, или ги прикриват. Руска рулетка.

81

Анонимен

преди 3 години

Аз искам пък да развенчая мита, че лекарите не са най- безкруполните търгаши в условията на една пазарна икономика, но като се замисля, че търгуват в момента със здравето на хората в бъдеще, съвеста ми не го допуска.... Блаженни са вярващите!

80

Додо

преди 3 години

Само в САЩ над 1500 души ОФИЦИАЛНО на сайта на FDA се водят починалите от реакции на ваксината. По закон трябва да дадат тези данни. Което означава, че буквално са направили реакция и починали непосредствено след или по време на ваксинирането. Вероятно, ако някой е починал на следващия ден го водят починал от друго. Така, нека сега въпросния д-р Симидчиев да отиде да обяснява на близките на починалите тези сквернословия, които е изсипал в публикацията тук.

79

бай Шиле

преди 3 години

носете мустактой убива вируса

78

Ех, 84...

преди 3 години

Преди да се излагаш, преди да пишеш пълни глупости, просто влез във VAERS и прегледай регистрациите за ваксините. Трудно се навигира, но ти си толкова интелигентен, че вероятно ще се справиш.

77

До 83

преди 3 години

Ако искаш и да спреш работа и да ти плащат,докато получиш отговори ?

76

Анонимен

преди 3 години

Драги компетенции ,ще ви кажа само,че едно рентгеново изледване за потвърждаване на фрактура е в пъти по-потенциално опасно от ваксината.Един Тайлол хот с елемента "псевдо ефедрин" и един синефрин ( добавка за отслабване) могат теоретично да ви причинят аритмия или услорен пулс,който от своя страна причинява колебания в сърдечния ритъм и изтласкването на кръв от мускула.Престанете да се излагате като философствате глупости.Това,че мозъците не разбират механизма на ваксините,не ги прави опасни !

75

Въпроси без отговор

преди 3 години

Какви са установените странични ефекти, и с каква честота?Какви тестове са направени, за да се провери, че няма риск от проблеми след година или повече?След ваксиниране, ще бъда ли извинен от карантини, носене на маски и "социално дистанциране"?Какви други корона-вирусни инфекции са били успешно предотвратени с ваксини?Ако имам здравословни проблеми, причинени от ваксината, ще бъда ли компенсиран?

74

Анонимен

преди 3 години

До 80 Естествено, такова ти е нивото и такава риба ловиш другарю.Без доказателства и логика - с празна торбичка.

73

Анонимен

преди 3 години

Симидчев ,бай Ставри така ще те развенчае ,че ще ти остане само един мит !А той е - мит ли е ,или не е мит докато бай Ставри те митосва !Не те е срам прода-жник такъв!

72

Анонимен

преди 3 години

Изпитания се правят върху ДОБРОВОЛЦИ бе, . А не върху баба ми.

71

До 75

преди 3 години

А върху какво и кого да се изпитат ? Върху марсианци ? Кое всъщност нещо от съеременния свят в зародиша си не е било експерементално ? Или да ги изпитаме в Пакистан,Судан,Кения,защото там живеят по-други хора ли ?М ?

70

Анонимен

преди 3 години

До 74Наистина имате някакви психични болести. Аз не съм стъпвал в болница от 35 години.

69

Анонимен

преди 3 години

До 74Веднага влизам в интензивно без предпазно облекло. Единсвеното условие е да е пълно само с ДОКАЗАНО болни от ковидОще никой не е доказал, че някой е болен от ковид.

68

Анонимен

преди 3 години

Медицината е чудесно нещо, а ваксините са голям успех, освен в случаите, когато се правят експерименти върху хора, при това с елемент на принудителност. И като добавиш агресивната пропаганда, и пълната цензура за всяко съмнение и негативна реакция, и РАБОТАТА СМЪРДИ. Който не го вижда, има някакъв странен мозъчен блокаж.

67

до 71 Анонимен

преди 3 години

ти не плачка ли преди два месеца, че нямало легло в болницата, сега вече обявяваш, че вирусът бил медиен

66

Анонимен

преди 3 години

Всксините са спасили милиони хора в съществуването на нашия съвременен свят ! Медицината се е развила до тук благодарение на иновации и смели добавъчни методи на лечения.Ако обществата преди нас отхвърляха всяка нова стъпка на развитие,в момента щяхме да се лекуваме от д-р Куин -лечителката с лимон и лук срещу хипертония ! Колко хора по света поддържат кръвното си и са здрави благодарение на лекарства ? Що не скачате срещу тея лекарства бе ? М ?

65

Анонимен

преди 3 години

До 68200 милиона поставени ваксини ...по медиите. Също като "вируса" - медиен.

64

Анонимен

преди 3 години

До 67Кълве, само слабата. Тя и без това не ни трябва.Слаби рибари сте, една нормална не можете да хванете.

63

Анонимен

преди 3 години

До 46 -продължение т.е. образно "срещу закъснителя и да обезврежда бомбата преди да е гръмнала", а не да ограничаваш после " взрива вътре". Но или не са могли или не искали. Но със сигурност заради това е спорно до колко имат основание всички последващи привилегии за "ваксинираните" заради заразността за другите хора - ако не беше от самото начало щяха да са разделили хората на два вида. А сега още или уж още чакат да изследват отговора на човешкия организъм, защото е по-сложен и реално.