110

Чоко

преди 3 години

Не, че ние сме недисциплинирани, мерките и щаба са неадекватни. По въпроси с вирусите се изказват хора, които имат някаква обща представа за нещата. Коремен хирург, математик и т.н. Те са поставени там с цел да ни лъжат и да ни държат в страх, колкото се може по-дълго.

109

Анонимен

преди 3 години

Гробарите си създадоха повече врагове отколкото комунисти, фашисти и османци взети заедно!

108

Анонимен

преди 3 години

Българина се усети завеликата измама наречена ваксини ине иска тотална диктатура!

107

Кокич

преди 3 години

Професора да не си дава мнението ами да си го пази за себе си. Ония не хаят за нашия живот и здраве а само изпълняват заповеди като дресирани животни. Махайте си садистичните мерки че скоро ще излезем на улицата ей прасета!

106

Анонимен

преди 3 години

Така е, българите не вярват вече на месии, срам за тях :)) Как може ****вците да не вярват, това е кощунство....:) Виж в Берлин изпочупиха града заради мерките, но ние сме най-лошото племе на света, не ни е срам :))

105

д-р Тома Бикова

преди 3 години

Българите сте лежерни и недисциплинирани.

104

да се знае, че

преди 3 години

- Мерките у нас са лежерни - Защото ако втвърдят мерките, особено сега, когато на всеки разумен българин му е ясно, че ни 'пазят' от настинка, опазването на гражданския мир ще излезе от контрол. Свинарите в свинарника го знаят това и си траят и лавират. Нашето здраве никога не ги е интересувало. Важното е някой лев от европата да прибират.- а хората недисциплинирани - Защото българина не е овца по природа. Дисциплиниран е когато има реални опасности. И на децата вече им е ясно, че това е цирк.

103

доктор Сачев

преди 3 години

Българите сте лежерни и недисциплинирани.

102

д-р Деси Атанасов

преди 3 години

Българите сте лежерни и недисциплинирани.

101

анонимен

преди 3 години

До 103 Вируса други го "пуснаха", но точно той миналата пролет повтаряше като счупен грамофон: "Само да не си счупим икономиката" и пак, и пак! И после взе и удари с големия чук защото ЕС, СЗО и Световната банка така му наредиха! Сега обгрижва всички едва ли не! Обаче големия чук си му е под ръката и сега!

100

Ха ха

преди 3 години

Като чета коментарите на Анти-тата ..само се чудя колко от тия биха казали същото в Кралството или Франция, или ... Никой! Щото там бият като неслушаш . Ама тука всичко може ..

99

доктор Даритков

преди 3 години

Българите сте лежерни и недисциплинирани.

98

кмето Кире

преди 3 години

И аз сметам че българите са недисциплинирани и требе да им се забрани да одат по улиците и у моло и да си стоат у дома с две маски на устата щото са много лижерни

97

Анонимен

преди 3 години

А защото управляващите са много дисциплинирани....Вземете ти.квата и броите колко пъти е с маска и колко без...

96

Даа

преди 3 години

Докато не пипна с пръст , Нема да повервам.Ей това мото ни прави лоша шега понякога. Не винаги е добре да го усетиш на свой гръб за да повярваш.Да съгласен съм че българина е уникално творение , и въпреки че като обществено животно има много кусури, като индивидулно същество е просто,,Фърст" :) Едни от най- качествените хора които съм срещал по земята са именно от тази ,,голяма колкото човешка длан" земя

95

Анонимен

преди 3 години

Дядо ми във втората световна е участвал, при чума е оцелял, и маска не е носил, нито пък някога се е ваксинирал. Абсолютен анти-правителствен аутсайдър, ама никога не е платил глоба. А сега кво, ако не си сложа маска, не мога да вляза в мола ? Ама ние сами сме си виновни, че ги търпим тея. Преди 200 год, хората просто щяха да са подпалили парламента и да са ги опуцали тези по улиците.

94

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 98Даже сме изпълнителни, тук таме някой се направил на интересен :)) Но нали сме най-лошите хора на света.....:) Требва нещо да се пише, да не би ни стане скучно :)

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 89 "Професоре, никой не ти иска мнението."Колега! Статията на сайта е от Ния Христова! А е клъвнала оттук-оттам от интервюто на професора в БТВ!За маските в Щатите и Гърция вече се гласят да им ги турят на два ката! Остава само и памперс! Спомням си стария виц за косачав ТКЗС-то : Идва комисия и му закачат на косата още едно косило; втора комисия и търмък на г++а да си сбира накосената трева, а като видял третата комисия избягал да не му закачат и фенер на +++я, да коси и нощем!

92

До 86

преди 3 години

Съгласен съм абсолютно. Магаретата си показват простотията пред хората , а ние се държим като магарета у нас, а в чужбина ...Ааа там ще се правим даже че не сме българи , което си е още едно доказателство че сме големи магарета

91

6

преди 3 години

Този професор -милионер е един пладнешки обирджия на страдащите!Не му искаме мнението !Вън!