39

Анонимен

преди 3 години

Я стига, БСП сега има за задача да са втори и правят всичко да не са първи. Да управлява ГЕРБ страшно много удовлетворява ръководството.Станат ли първи ще се развали далаверата с ГЕРБ и ще загубят много кинти.

38

анонимен

преди 3 години

Колко е хубаво да получаваш голяма заплата и нищо да не правиш !!!!!

37

бай Спиро

преди 3 години

Преди години си въобразявах, че Тодор Живков е най-карикатурния и нелеп държавен ръководител, който България е имала и ще има.Но ето, че мина време и историята ме опроверга, Президент е индивида Румен Радев. И ако Живков може да се оправдае с липсата на образование и политическата конюктура, то за Радев оправдание няма. Тотална пародия е и това е !

36

Диана

преди 3 години

До ИстинатаОтново празни приказки и както често се случва с БСП - много глупави!...Толкова глупави, че чак смешни...Е, ***, ти знаеш ли коя е Мата Хари изобщо, че си дал името й на една ***, която се възползва от чувствата на човека за да фалшифицира личността му?...БСП са позор от всякъде, мамка му...Немам думи!

35

до 32

преди 3 години

Вие питате "Защо троловете на БСП не защитават Радев???"Няма никой нормален да защити Радев. Дори и БСП се срамуват от него. Румен Радев се накисна много в зелевата чорба и в.они от корупция неадекватност. Радев е внедрен от службите. Нинова също беше внедрена от службите още докато беше на 28г. за 2г.в политиката влезе в министерството.Няма как да се случи ако и двамата не бяха спуснати с паратуши. Радев и Нинова са плод на службите на друга държава. Но са гладни и ще се самоизядат от глад.

34

Анонимен

преди 3 години

ФИГУРАНТА РАДЕФ иска да открадне и съсипе БСП за да подтикне напред партията на божкоф и сие

33

Анонимен

преди 3 години

До 24 ЧебурашкаВ голяма , бих каза прекалено голяма заблуда си ! Мен ме подкрепят силите на мрака защото точно те се борят срещуБоклуците и неправдата докато силите на светлината помагат на същитеБоклуци да живеят разкошно

32

анти русия

преди 3 години

До агент 00Маджо те търси по тел.

31

Смех в залата

преди 3 години

Корнелка , подряза много ниско зеления капутарник!

30

Анонимен

преди 3 години

До НанеА бе,червена шушумиго,като нямаш кво да кажеш що поне се излагаш,м!?

29

Диана

преди 3 години

До антисоросоидНедей да мразиш, бачо ле! Умразата ти пречи да мислиш ясно и точно и те кара да правиш груби грешки в живота си изобщо, да не говорим, че е доказано вредна за здравето...Не че е лошо чувство! Напротив - адекватна е, но е полезна само ако действаш бързо и я реализираш навън, иначе ако я оставиш дълго в себе си, направо те убива! Остави миналото в миналото, но се поучи, не го забравяй за да не повториш грешката си...И не проклиняй - показва безсилие, а и често се обръща към теб...

28

Анонимен

преди 3 години

Защо троловете на БСП не защитават Радев????????? ИНТЕРЕСНО!!!!!!!!! Май БСП ги е страх от Радев точно толкова колкото и ГЕРБ. Или пък ГЕРБ управлява БСП?

27

Истината

преди 3 години

Дианче,ти ли си Мата Хари,дето прецака вожда,или си от баби ГЕРБ,дето точат лиги по мускулите на ВИНЕТУ?

26

Анонимен

преди 3 години

Всички са метежници!Комунистите нямат друг избор по време на демокрация?!

25

агент 00

преди 3 години

Радев,Румен Радев!

24

Анонимен

преди 3 години

Как да заеме Нинова нужната позиция като знае, че началника и Борисов ще и се кара и ще секнат там едни неща.

23

Георги Марков

преди 3 години

"Щом ще има втори Главен прокурор- ТРЯБВА ДА ИМА И ВТОРИ ПРЕЗИДЕНТ"хахахахахаааааааа

22

МРАЗЯ РУСИЯ

преди 3 години

ЗАТОВА МРАЗЯ И НЕЙНИЯ КЛЕПОУХ АГЕНТ -ФИГУРАНТ В БЪЛГАРИЯ!К.НИНОВА НЕ Е ГЛУПАВА И ПРЕКРАСНО ЗНАЕ , ЧЕ ЕДНО ЩАТЕЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ НА "ОЛАФ" , МОЖЕ ДА СЪСИПЕ ЦЯЛАТА ИЗБОРНА ПОЛИТИКА НА БСП.НИНОВА , КАТО ИСТИНСКИ КОМУНИСТ , ЗНАЕ КАК ДА ..."КРАДЕ И ПРИВАТИЗИРА -НАУЧНО" ОТ ДЪРЖАВАТА , А НЕ КАТО ЗЕЛЕНИЯ ПАРЯСНИК И НЕУДАЧНИК , ДА ГО ПРАВИ ....ЗА ПЪЛЕН "СЕИР НА НАРОДА"!

21

Нане

преди 3 години

Колко требе си фрост герберастки ***, да си турнеш името чибурашка...Един клатил чибурашка, па и рекъл... Де мръдни малко бре, че трети лешояд почна да кръжи над нас...

20

Анонимен

преди 3 години

Радев, изобщо знаеш ли какво е корупция? Корумпираните са в Президентството при теб. Екипа ти е с хора, които са затънали до шия в корупция. Трима вече са клиенти на прокуратурата.Илия Милушев със свръхсекретно дело за изтичане на класифицирана инф.към чужда държава.Пламен Узунов го търсят за търговия с влияние.Гл.сек.Димитър Стоянов е викан на разпит по обвинение,че е изнудвал за 200 000лв.Илиян Алипиев.Няма спимъл да ги изреждам-хората ги знаят кой колко струва.И за теб е ясно как назначи Деса