38

Анонимен

преди 3 години

Пет върха качил, седем книги написал ахахахахахаха чукча не алпинист, чукча писател

37

Анонимен

преди 3 години

Три пъти да минеш Ком-Емине и да решиш че си велик алпинист е интересна диагноза

36

Анонимен

преди 3 години

Отървахме се от един комунист който щяхме да храним цял живот и да му слушаме глупостите.

35

Анонимен

преди 3 години

До лятото на 2010 г. Скатов не е ходил по планините и не е тренирал спорт. След това три поредни години (2010, 2011 и 2012) преминава маршрута Ком Емине; включва се и в състезания по планинско колоездене.През 2013 г. изкачва два петхилядника (Ухуру и Елбрус), пробва се и на шестхилядник (Аконкагуа) и седемхилядник(вр. Ленин), като максималната достигната височина е 6900 м по склона на 7134-метровия вр. Ленин. През 2014 г. стъпва на осемхилядник Еверест. Скатов не е карал курс по алпинизъм; в тази и в следващите експедиции използва услугите на носачи и допълнителен кислород. Са

34

Анонимен

преди 3 години

Поредния самоубиец, който сега ще го правим посмъртно герой. Не четохте ли изказването на пакистанеца, който е организирал групата, човек многократно правил същото към този връх? Та същия ясно казва, че Скатов и другите, които са тръгнали към върха не са имали никакъв шанс да успеят при тези условия. Той е направил своя избор, тръгнал е, но как се нарича човек, който съзнателно тръгва, за да умре? Самоубиец! Такива хора ги лекуват, а не ги превръщат в пример за подражание.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонименкой го казва? Скатов е толериран преди герб

32

Анонимен

преди 3 години

Поредният надценил се комунист

31

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАЛПИНИЗМЪТ Е СКЪПОПЛАТЕНО ХОБИ, ОТКЪДЕ СКАТОВ ИМА ПАРИ ЗА НЕГО? ОТ ПАРТИЯТА

30

Анонимен

преди 3 години

До 2010 Скатов не се е занизавал със спорт. През 2010, 2011, 2012 минава Ком-Емине и решава че е голям алпинист.... следва логичното

29

Анонимен

преди 3 години

Помпозен комунист, изкачил връх Ленин и решил че може всичко, без добра подготовка към К2 и умрял.

28

Che

преди 3 години

Вижте Слави няма да покани някой токутака нали се сещате, а това че пее чалга а не народна музика е др. тема. Не мог да разбера упреците към един алпинист?!? Ами нали е алпинист, какво да право и как да няма риск за живота?? Един футболист ако се контузи - еми що играе футбол, същото е! Малко уважение, все едно 2ма човека трола пишат навсякъде и постоянно, може би от днеса... Спирам и аз да пиша повече!

27

Анонимен

преди 3 години

До 23Ти *** ли си бе?Правиш ли разлика между "Един от най-сериозните върхове" и "най-сериозния" в случая аз го написах "най-трудния" което е синоним????Всички те видяхме и запомнихме! :)))))))))))))))))))))))))

26

Анонимен

преди 3 години

България загива ,а ни занимават с турбогъзари тръгнали да се правят на велики по планинските върхове!Каквото търсил ,това и намерил!

25

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗНАЧИ СЛАВИ СКОРО ЩЕ ОТИДЕ НА ГОСТИ ПРИ СКАТОВ

24

Анонимен

преди 3 години

Скатов беше гост на Слави, дори само това че е потърсен за вниманиве там е достатъчно, че е велик и известен Българин и че е загуба за България! Ако бяхте чули колко върха е изкачил и кои иска щяхте да знаете че е първенец по това което прави! Не говорете глупости, моля ви!Слави е огромно интелектуален български капацитет! Щом си при него значи си вечен! :))))

23

Анонимен

преди 3 години

К2 НЕ Е ЗА ЕНТУСИАСТИ С ВОЛСКО САМОЛЮБИЕ

22

До Che

преди 3 години

Аха,значи за теб критерия за качество е този на учиндолския просттак!?Ами то тогава вече вс е ясно.Не се пиши Che, напиши се Милко,Тони,Азис..Ооо свещенна простота!!!

21

Анонимен

преди 3 години

До 30Едва ли ще ти хареса западняците да наложат на света имената Джонсън и N-2 на Мусала и Вихрен.

20

Анонимен

преди 3 години

До CheНе говорете глупости, моля ви. Скатов бил велик алпинист? Това са глупости. Хобист с пари и малко късмет, късмета му свърши на К2.

19

Che

преди 3 години

Скатов беше гост на Слави, дори само това че е потърсен за вниманиве там е достатъчно, че е велик и известен Българин и че е загуба за България! Ако бяхте чули колко върха е изкачил и кои иска щяхте да знаете че е първенец по това което прави! Не говорете глупости, моля ви!