285

С БСП напред !

преди 3 години

Да се връщат БСП и АБВ , че да живнем малко - фалит на банките, заплатите по 5-6 $ , да повишат безработицата и да откраднат малко бюджетни пари! Стига с това строителство на Бойко на метро и магистрали - то не останаха пари за крадене за другарите .......

284

Анонимен

преди 3 години

За кой ли път Радев се удави в злобата си!

283

Анонимен

преди 3 години

Държавата е унищожена и ограбена още от комунистите.А те продължават да управляват.Нови лица трябват! Ама няма такива!

282

Анонимен

преди 3 години

Слушах и гледах разговора между Радев и Марешки. Радев е безпомощен в злобата си. Нинова има голям грях към българите с този неудачен избор!

281

Ха ха ха

преди 3 години

Радев не може да подкопава нищо, защото е само един Фигурант на началниците си !Каквото му кажат това прави - а Деси се явява супервайзър и контрольор !

280

Анонимен

преди 3 години

Радев е слуга на Цветанов,който е ортак пък на Бойко.Това ли е промяната? Къде точно е промяната?Искаме левите от БСП и АБВ да се връщат на власт,защото не искаме диктатура на двама човека в държавата,които разиграват народа,държат го в тирания и крадат като невидяли

279

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаКметът на Перник наш човек:):):)ГЕРБ-ПОБЕДА:):):)--------Я кажи как точно стана ваш човек? Като го притиснахте и не му отпускате средства и той от страх и от безизходица се принуди да слугува на ГЕРБ,така постъпвахте и с други хора и партии!Това не е ли диктатура,да мачкаш всички хора,които не са от ГЕРБ?

278

Анонимен

преди 3 години

И Радев и Бойко да си отиват,предатели на българските интереси!Левите от БСП и АБВ да се връщат във властта!

277

Ха-ха

преди 3 години

С тез консултации ще направи нов ОФ :)

276

Анонимен

преди 3 години

До ДагодуНищо не е набил Нищоправещия Мунчов . На жена си с крак не може да тропне, а какво остава да се опъне на Марешки:)))))))))))))) ***. Моля те Радев, кат си ходиш на село, вземи си и троловете, ще са големи -о-ли-го-фре-ни

275

Анонимен

преди 3 години

До 324 ЗаконМомченце, кат си чел Конституцията до коя страница стигна:))))))))))). Ей тъ-по-то си е тъпо.Прекратява се мандата на парламента след оповестяване на датата за нови избори. При редовни избори, настоящото правителство остава на власт до излъчването на ново, след избирането на новия парламент. Четете я тая Конституция бе!

274

Истукан

преди 3 години

ГЕРБ и БСП счупиха държаваат, трябва да ги разкараме. Ако останат, катастрофа. Всеки втори ще е ром и тогава ще ви стане яснон за какво ви говоря.

273

закон

преди 3 години

Мандата на правителството свършва на 25 март президента ще ВИНОВЕН ако отложи изборите.

272

мутри

преди 3 години

До Анонимен Е как КОЙ ? МАФИЯТА -БОРИСОВ -ПЕЕВСКИ -ДОГАН и осъденият т/ъ/п/ак от Варна ,Магарешки ,който подписал ,,Конституцията ,,без да е прочел нито ред, барабар с паспортчиците -ПатрЕотарите .

271

Анонимен

преди 3 години

Руските шпиони в България - т.нар. "Обединени патриоти" в коалиция с Борисов ефенди = подкопано доверие в изборния процес!!!

270

Анонимен

преди 3 години

Още един кръг консултации с тези тА Пи Ри и реитинга на Президента ще удари 100%.

269

съдията

преди 3 години

Румен Радев президент, президент, презираст.

268

Далай Лама

преди 3 години

Хе,хе ! Единственият пич в България - Марешки ! Евала , Марешки! Пич си ! Само истински мъж като Марешки може да набие публично онова русофилско ***,Копейкин ! И само истински българин може да хвърли в лицето на Фигуранта мнението си за него !!! А това е мнението на повечето българи - Фигурантът е позор за България ! Случайник ,монторан от Кремъл и комунистите за разрушаване на България !

267

Анонимен

преди 3 години

Който вади юмруче,юмруче му влиза отзад

266

до 311

преди 3 години

Няма неработили. Има неосигурени. Преди години след 1995г. много от хората не се осигуряваха. Лъжеха ги новоизлюпени робовладелци, че ги осигуряват. Тогава е нямало как да знаят дали всеки месец ги осигурява работодател. Разбрали са чак когато им е дошло време да се пенсионират или да потърсят лекарска помощ. Така лекари първо започнали да откриват неосигурени лица. Познавам хора, които не са спирали нито за месец да работят през живота си. Но не им достига стаж защото им се губят неосигурени г.