90

Анонимен

преди 3 години

Другите мерки предвиждат увеличаване на еднократната парична помощ при раждане на второ дете до 616 хиляди рубли (близо 18 000 лв.). При това решението ще се прилага със задна дата от 1 януари 2020 г. И една добра новина за много рускини еднократна помощ вече ще се дава и за първо дете тя ще е в размер на 466 хиляди рубли (над 13 000 лв.).

89

Анонимен

преди 3 години

Над 2600 българки са направили аборт по време на извънредното положение.

88

Анонимен

преди 3 години

Факта че Тръмп 4 години души под опашката на Путин е показателен че смърди на нацизъм.Защо социалистите бягат от термина националсоциализъм (нацизъм) и винаги го заместват с думата фашизъм? Явно се боят от смърденето около социализма.

87

Демократ

преди 3 години

Нормално е при демокрацията да има само две партии и електорите да назначават президенти милиардери ту от едната, ту от другата партия, така има плурализъм, а не дикктатура както в Русия. Но българите са прости и не могат да то разберат това нещо.

86

Анонимен

преди 3 години

Не разбрахте ли че вече в Русия пдали няма.Прави се генетичен скриининг преди раждане и се отстранява дефектният плод.Сащ да му мислят.

85

Калеко Алеко

преди 3 години

То и нас имаше едни "щурмоваци" от едни "Всенародни въстания", които в най-големият си пик не надхвърлиха 10 хил. човека, но си бяха присвоили правото да говорят и действат от името на Народа...Имаше и едни русофили от ударната група на Румбата, както и едни младежи с черни тениски от шпицкомандите на Черепа, които хвърляха бомбички с/у полицаите и постилаха слама в краката им за да ги подпалят, но когато полицаите тръгнаха с/у тях се чудеха коя уличка да хванат и все ривяха, че са репресирани..

84

Анонимен

преди 3 години

Русия няма да използва никаква армия срещу САЩ. Русия е водеща във високите технологии и притежава най-модерните видове оръжия, които в пъти превъзхождат по сила, мощност, скорост, точност всички съществуващи днес (оръжия), и които могат да унищожат всяка цел във всяка точка на планетата. Никой в света в момента няма такива оръжия. Армията е само за локални конфликти, не за САЩ.

83

Анонимен

преди 3 години

В коя нормална страна биха издигнали кандидат на 78 години за президент . С неустановен брой заболявания На кого беше необходимо това и кой стои реално зад Джоузеф Биден

82

Анонимен

преди 3 години

До: номер 36Нали? В основата на конфликта между България и съседната ни Северна Македония стоят именно лъжепатриотите като Ангел Джамбазки и останалата му компания от една страна, и македонските лъжепатриоти от огледалната на нашата партия ВМРО-ДПМНЕ, които са на 180 градусова позиция в сравнение с нашата.Тази лъжепатриотична македонска партия сега е в опозиция, но доскоро беше управляваща и репресиите срещу българи там бяха когато тя беше на власт.

81

Анонимен

преди 3 години

Хаха американосите едни афрота не могат да бият щели велика Франция да бият.Че тя Франция само да събере сенегалците от Сен Дени и ще чкат цялата американска армия и жените и пдалите

80

Анонимен

преди 3 години

Моля Зозо да си изпие хапчетата и да не пълни форума с глупости.

79

Анонимен

преди 3 години

До74US армия ще попилее руската армия,барабар с нежните франсета,които щели да помагат на ушанките.Единствено някой да брои за живи руските военни ,това е ядреното оръжие.

78

Анонимен

преди 3 години

Англичаните останаха сами пълни с индиици и пакистанци.Цяла Франция им се смее шотландците искат присъединяване към Франция а министърката им е поискала френско гражданство

77

Хахаха

преди 3 години

Тези все спретваха революции и преврати по цял свят, сега малко ще сърбат собствената си манджа.Голям цирк, ама публиката сега е азиатска.

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51 Просто си имат двупартийна диктатура в САЩ . Ако не принадлежиш към някой клан от двете партии , няма как да постигнеш нещо За цвят пускат по някой "независим " сенатор , конгресмен понякога . За президент е немислимо Как може да се похарчат 14 млрд долара за избори . При това от дарения . Кой раздава милиарди ей така

75

Зозо

преди 3 години

Ся Тръмп ако не го вкарат в панделата доживот или да избяга в Москва, трябва да наеме Копейкин и Волен да го учат как се прави проруска партия :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

74

Анонимен

преди 3 години

Радев може да се кандидатира само за кмет на родното си село- толкова му е електората, пък и толкова си може. Не можем да го съдим, че му е толкова капацитета.

73

Бейджинг Байдън

преди 3 години

Обичаме те! Ти си нашият Елцин!!

72

Анонимен

преди 3 години

Не демокрацията, не САЩ ами целият свят се срива в момента. Но политиците крият това и всички са се наговорили да играят по един план.Затова измислиха корона кризата за да отвлекат вниманието на хората от истинските проблеми. Да скрият фактът че кризата вече е на всички нива и всички системи се провалиха. Населението продължава да се увеличава, ресурсите намаляват, а природата е унищожена. Не ви ли правят впечатление природните стихии по света? Не виждате ли всичко е счупено? Къде е зимата?

71

Анонимен

преди 3 години

военните във вишето френско командване са заявили недвусмислено вчера че при евентуална война ще са на страната на Русия.Казали са на Столтенберг да си гледа работата