318

Не могат!

преди 3 години

Не, не могат да ни отнемат Македонската Наденица! Няма да го допуснем! На никаква цена!Македонската наденица ще си остане Българска - Форевър!

317

Малко слонче

преди 3 години

Заю баю да не притеснява за измислената им идентичност.Албанците до няколко години ще решат този въпрос.

316

Не злорадствайте

преди 3 години

Това са българи, които се наричат по друг начин. Някога е имало българи- гъркомани, които се гърчеят, такива, като героят от Под игото, Стефчо Киряков, които се турчеят. Преди 10 години имаше и такива, които се писаха ескимоси. Не можем да се сърдим на българина - българинът е като дене - винаги невинен!

315

Басссиии

преди 3 години

Не им върви на тези СеверноМакета .... Първо не могат да се нарекат македонци, щото Македония си е напълно реална област в Гърция. После Александър Велики не е Северномакедонец а си е чист ГРЪК, роден в Гърция, живял в Гърция, говорещ ГРЪЦКИ език , с учители гърци и разпространявял цял живот гръцката култура в завладените от него земи.А сега и единствения друг възможен "герой"- Самуил.Ако и той не успее да бъде определен като северномакедонец -отиде че се не видя северномакедонската история...

314

do 333

преди 3 години

Във Византийските летописи пише- Самуил е един от последните владетели на първата Българска ИМПЕРИЯ. Бил е българин, роден в България, а това днес как се наричате и как наричате местоположението на което е роден е без значение от историческа гледна точка.

313

Мишо

преди 3 години

Злобни българи и псевдо македонци. Един народ разделен на две части. България, късана и разкъсана на парчета и раздадена под формата на репарации и контрибуции. Държавата от 1878 година не е приела нито едно правилно политическо решение. А сега е обречена на преформатиране на нацията отмиране на българското и налагане на фалшива история и ценности. Гладен народ не може да не е злобен, та той мисли само как да оцелее. Това е задачата на новите ни господари! Бъдещето е тъжно за България.

312

Анонимен

преди 3 години

ние няма какво да решаваме историята го е решила Надписите на Самуил върху каменни плочи още макетата не са ги смлели на пясък сами говорят чрез езикЪт какъв е Самуил .Дано от този спор поне гърците ни заобичат повече -то не бе крадене не бе чудо -туй племе там който го е нападал явно го е пленявал и тъй-македонци от АЛ.Македонски -Самуилци--чудно обаче сърбите не ги обичат що ли сигурно щот не обичат българи

311

ИСТОРИЯТА Е НАША

преди 3 години

ИСТОРИЯТА Е НАША а пък те да се казват каквото си искат.Нито крачка назад и никакъв компромис с историята ни.Нашата история е доказана.НИТО КРАЧКА НАЗАД С ИСТОРИЯТА НИ.

310

УМРЯ ТИТО!

преди 3 години

Скопските сърбо-комунисти отначало започнаха дипломатично со кротце и со благо да ни пробутват кремълската теза за македонска държава, македонски език и македонска идентичност и като разбраха, че няма да мине номера, вече започнаха нагло да се правят на ула.ви с убеждението, че непременно ще влезнат в ЕС като македонци с македонски език и идентичност. Старите българи имаха такъв израз: "Нема да стане, умре, Марко!" и имаха предвид Крали Марко. Аз пък казвамна Заев: Нема да стане, умре Тито. БГ.

309

1

преди 3 години

Наглеци. Сега е наш ред да им тупаме топката, 25 години, както направиха гърците. Докато узреят.

308

коректив

преди 3 години

До корективили Ревящи Серсеми Македонци- РСМ

307

коректив

преди 3 години

До +-Кво СРМ бе?Това си е България с квартали София,Скопие и Солун!

306

+-

преди 3 години

Комит е македонски болярин ...тъй пише в небългарските източници ...и поради слабата и разделена България,то неговият син Самуил ..... . Тъй пише в "дебелите " книги...а по-натам решавайте Вие ...какъв е Самуил с крепоста си в Македония.

305

Анонимен

преди 3 години

нека са си македонци да си говорят на македонски но да не ни пипат историята.Самуил е бълг.цар а столицата му е била в областта Македония-Самуил е пишел на български не на македонски на каменните плочи се виждат много букви Ъ които липсват в македонския език.Бащата на Самуил е българин и се казва Комит Никола управлявал областта Средец Майка му се смята че е чужденка но не е от областта Македония .А относно братята Кирил и Методи -азбуката е бЪлгарска точно заради Ъ-то .

304

Анонимен

преди 3 години

След 25 години, то тогава албанците ще са им видели сметката, офциалният език ще е албански....отиде им идентитеТОТ

303

Анонимен

преди 3 години

Браво Заев ! Държиш се като достоен наследник на великия пълководец Александър Македонски. Браво

302

Анонимен

преди 3 години

Северномакедонски език иска да каже.

301

Анонимен

преди 3 години

А някой да им пречи? Просто да не пипат до 45г. Останалото си е тяхно желание.

300

Анонимен

преди 3 години

Майките си продават за ЕС и НАТО - и тук, и в Македония!!!

299

Анонимен

преди 3 години

НАТО и ЕС ще ви дадат един гол х и ще ви го вкарват и изкарват когато си искат, както стана в България. Евроатлантическата интеграция ще ви съсипе още повече. Очаквам нашите п ..ки политици да клекнат пред САЩ и ЕС и тогава ще се види за какво става въпрос. А Зайо Баев колкото и да са му платили западняците се видя с Гърция, че кляка много бързо - смениха си името на държавата - пълен резил. И ще ми говорят за идентичност!!!