34

До 31

преди 3 години

Най-големите играч-плащачи са баш кекнерчета и сервитьорки по затворените заведения, представляващи мека за продажба на наркотици и платена любов, кепенците хлопнаха и сега бездарните некадърници реват, че са без пари.

33

Айти

преди 3 години

Само за нас има работа! Останалите под ножа,защото ги мързи да учат джава!

32

и сега кво?

преди 3 години

Преди брояхме колко болни от ковида познаваме,а сега колко са оживели?

31

44

преди 3 години

Треска е лека странична реакция? А тази, която е написала тази глупост дали знае какво е треска и до какво може да доведе? Отговарям НЕ! От правителството вярно са впрегнали куцо и саката до ужебдава хората да се ваксинират!

30

А бе

преди 3 години

В тоя форум половината са едва ли не милионери,ако им гледаш приказките...Алоу,човек с такива приходи не клечи по сайтовете да ръси премъдрости в работно време!

29

Анонимен

преди 3 години

Купих си дрон и му залепих с пвц лента 10 остри ножа по него. Утре депутатите от герб, докато влизат в парламента ще го забия в нечия гербава глава!

28

Анонимен

преди 3 години

Значи в България ваксините ще убият минимум 7 човека!

27

Анонимен

преди 3 години

Всички говорят за ваксина срещу Ковид, но никой не говори за лекарство!!! Не могат да измислят лекарство, но измислиха ваксини?! Бизнеса. Милиарди

26

до 25

преди 3 години

Личи си кой е скатавал в час по математика. Лошото на това да си т.ъ.п, е че не го осъзнаваш.

25

Анонимен

преди 3 години

Казаха - ония от щаба - да не се поставя на бременни. Значи има вреда все пак!

24

Кога успяха боцнат?

преди 3 години

Кога успяха 1 милион да набоцкат ??? Явно е на стъкмистика на 1000 човека като по анкетите какъв е процента и тоя процент го турят на милион и готово.

23

Ха-ха

преди 3 години

До До 10Въпросът е да има избор между много ваксини,тогава ще има и повече желаещи.Аз лично защо да се ваксинирам-времето ми изтекло,над 50г-за кога?

22

Юлиян

преди 3 години

Живея в Англия и онзи ден ми биха ваксината на Пфайзер. Тази сутрин видях че ми се е появило трето маде. Това води ли се алергична реакция?

21

Анонимен

преди 3 години

Му-ха-ха-ха!Близачи, а кога и кой направи изследването?Че то иска някоя и друга година, преди да се гърми с фалшивите патрони на икономическата пропаганда!

20

Анонимен

преди 3 години

Опасно е каквото и да реши човек.

19

До 7К

преди 3 години

До IT спец 7К ЗАПЛАТАКакъв си ти бе самозванец заплатката не ти е 7К, а оная ти работа е на 7 милиметра. Ходи се скрий и не си размахвай малкото си 7К хуявейче.

18

Анонимен

преди 3 години

Абе защо само за тази Пфайзер се говори, като в света има поне още 5-6 ваксини... Продуктово позициониране да сте чували медиите? Или законите на страната не важат пред Пфайзер?

17

Анонимен

преди 3 години

Пoнеже евентуалната ефективност на тоя продукт е 95%, то за поне 5% е много опасна.И ако от тези 5% половината умрат набързо, това са 2,5%.А СМЪРТНОСТТА ОТ ВИРУСА Е 0,3%, $$$ ЗНАЧИ 8 ПЪТИ ПО-МАЛКА!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Съхранението ме притеснява.Тая на "модерна " може да седи 6 месеца в обикновен домашен фризер с врътка сложена на "мах". -20 градуса.Освен това не изисква специални процедури по размразяване преди администриране.На стайна температура издържа 15 часа повече от достатъчно дори да я размразят в София и да я закарат в Силистра.При "пфизера" такива неща няма.

15

Факт

преди 3 години

До гербисто-патриот5000 не е представителна цифра,ако още един получи алергия веднага стават 2 на милион,да не говорим за повече.