32

Анонимен

преди 3 години

АБЕ ЗАЩО НЕ РАЗКАЗВАТЕ ТОЛКОВА ПОДРОБНО И КАК МРЕМ ПО СТЪЛБИТЕ НА БОЛНИЦИТЕ, КАК СЕ КАРА БЕЗРАБОТЕН... МАМА ВИ МИСИРСКА!

31

Анонимен

преди 3 години

безплатни задължителни тестове през 15 дена за бизнесите с храни.Дребните бизнеси също, освен че си е по-добре да се затворят, заради близките контакти от клиенти с кой ги знае какви пък техни си контакти. Едно дълго затваряне ще свърши голяма работа, а тия пресечени къси затваряния са си чиста болест. Хем не щем ковида, хем му отваряме вратите.

30

Сата НАТО

преди 3 години

Пак ли коментираме непроверени слухове на първа страница?

29

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа но този процент е при спазване на макар и ограничени мерки, ако всички не ги спазват процента ще е много по висок!

28

ганьо

преди 3 години

Едно е по икономически причини да предпочетеш да си направиш антигенен тест, друго е след като е положителен да ходиш на ляво и дясно и да се кефиш че зариш още някой. Второто е лошо и некой ден ще бъде разплатено.

27

споко,

преди 3 години

вълшебната ваксина ще оправи нещата!

26

ДНЕС, ИСКАМ

преди 3 години

ТАКИВА РЕПОРТАЖИ И ОТ МЯСТОТО НА СЪБИТИЕТО С ПЪРВИЯ УМРЯЛ ОТ ВАКСИНАТА ОБАЧЕ!АПРОПО ФАЗЕР ОФИЦИАЛНО СЪОБЩАВАТ СМЪРТНОСТ ОТ 6 НА 100 000, КОЕТО СИ Е ВНУШИТЕЛНО ЧИСЛО!!!!ПОЧТИ КОЛКОТО САМИЯ КОРОНАВИРУС!

25

Анонимен

преди 3 години

В нашата фирма преди два месеца един си работеше така заразен. Беше доста зле но за да не го изгонят от работа и да не затворят предприятието мълчахме всички. След две седмици започнах да кашлям особено но си викам може би е от цигарите. Колегата ми каза да ходя на лекар но не отидох. Вече нямам кашлица и се чувствам добре. Но поне 20 дни продължи тази суха кашлица и гласът ми беше се променил.

24

Человек

преди 3 години

Хубаво са ви клали и е+али пет века онези с *** и ятаганите....Защо не ви свършиха само... защо...

23

ВЪПРОСЧЕ:

преди 3 години

а как ще достигнем 70% прекарали болеста, както сутринта си призна кантарджиев, бе умници????А, вълшебната ваксина, сещам се!ОДЕТЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ!

22

Бибо

преди 3 години

Как се сее заразата: ТЕЗИ които сеят заразата са управляващите. Не компитентност не разбиране на проблема. И само едно говорине. ЗаТЯХ е все едно кой ще оцелее. Не им ПУКА на грездия. Спасявай те се по единично. Това е техният апел към нас. ЖАЛКО МНОГО, МНОГО ЖАЛКО.

21

Анонимен

преди 3 години

Материалът, материалът... Ние сме швейцарците на Балканите.

20

Анонимен

преди 3 години

Съвсем в реда на нещата ! За 1% който страда, да страдат и останалите 99% ли?

19

Анонимен

преди 3 години

нормално, българите се оказаха най-простия народ не само в Европа, а вероятно и в света....

18

Край

преди 3 години

Предтанете да гледате на всеки покашлял се човек като на чумавСвободни сте да се пазите колкото искатеСложете си скафандри

17

Факт

преди 3 години

При болничен от 13 дни или повече, заплатата не се намалява, а се увеличава малко. Е, ако укрива доходи ще е по-малка. Болничните са още една причина да не се укриват доходи.

16

Анонимен

преди 3 години

Малките и средни магазини за храна и бизнесчетата са доста опасни развъдници Никой не им държи дметка, а те си люскат хапченца на самолечение и си кютат по работните места. Хеле пък акот. нар.соственик на бизнеса е печено г оедо. Под масата е голяма територия ко си мислим ние да плашим гаргите.

15

Анонимен

преди 3 години

Добре бе какво очаквате, при положение,че около 80% от Българите едва свързват двата края,незнам как е сега с безплатните PCR тестове ама доскоро едно четири членно семейство трябваше да отдели около 500 лева от бюджета си при наличието на един симптомен член!

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4На такива и сто ваксини да им предложиш на тепсия, няма да се ваксинират.Защо бе? Отговор: "Ами щото така!"И се почва: Боко е виновен и за карантирането, и за не-карантирането, Бил Гейтс с чипирането, световните конспирации, кемтрейлите, рептилите...Да живее Мангъров с всичките му сухи съчки!

13

Анонимен

преди 3 години

Чудесен научнофантастичен разказ, помага на пропагандната машина.