95

Втанас Аелмазов

преди 3 години

Необходими са най-строги мерки, пълен локдаун до май 2075г., затваряне на страната, КПП-та и връщане на смъ.ртното наказание срещу хипохондриците !!!!!!!!!!!!! Не може заради безотговоността на едни, други хора да носят скафандри666!!!!!!!!!!!!!Хипохондриците трябва да бъдат обявени извън закона и отстрелването им поощрявано с финансови бонуси от БЛРС. Примерно по 20 лева за чифт уши. Но ловците трябва да ходят с маски, за да не могат хипохондриците да ги различават. Щото иначе ще се скрият.

94

Анонимен

преди 3 години

Ето така стигнахме дотук: докато властта ни успокояваше как всичко било под контрол, животът всекидневно ни поднасяше покъртителни примери за хаос и смърт. Сега най-сетне се наканиха да затегнат мерките. Но вече е късно.

93

Кънчо

преди 3 години

Защо всичко живо подвизаващо се, като експерти удобно пропускат да споменат, когато дават Швеция за пример, че там още от началото е забранено събирането на повече от 50 човека на едно място, а преди месец го намалиха до 8 максимум. Също така пропускат в сравненията си да споменат за здравната, образователната системи, гъстотата на населението, начини за придвижване и социалният статус на по-голямата част от населението им. Все важни неща, които са невъзможни за прилагане у нас.

92

доктор Околийски

преди 3 години

Тонката е болен. Не го четете, за да не прихванете гербовирус и деменцио олигархус тролос тулупус!

91

Анонимен

преди 3 години

Боко Тиквата е аскет с голям маркуч!

90

Анонимен

преди 3 години

Мн ясно че ще намалеят това е единствения начин на намалиш кривата със постепено заразяване за да могат болниците да поемат хората а не те да умират пред лечебните заведения както се вижда последните дни

89

Херо

преди 3 години

Носете маски като супергероите Супермен, Супергърл, Спайдермен, Батман и Годзила и ще станете като тях супергерои!!

88

До Тонката

преди 3 години

Песоглавец ти няма ли да мирясаш веки?

87

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почитания господин Борисов, адмирациии. Необходимин са най-строги мерки, пълен локдаун и стей хоум до май месец 2025 година, затваряне на страната , КПП-та и телуни огради с ток, връщане на смъ.ртното наказание в държавата срещу нарушителите на нашата партия !!!!!!!!!!!!! Не може заради безотговоността на едни, други хора да измират !!!!!!!!!!!!!

86

отровна гад

преди 3 години

Някои хора вярват, че няма коронавирус, а други са убедени, че ЦСКА е преименувания ЛИТЕКС!

85

Анонимен

преди 3 години

Да не сте посмяли да затворите всичко... какво правим с домашните любимци и животните като сега им се слагат ваксини? Затворите ли библиотеките и книжарниците интелигенцията изтрещя, а тя знае как се сваля власт, не като тия тъпани на площада. И какво правите с бизнесът където по принцип няма наплив? Да не мислите че в един фризьорски салон се събират 200 човека, или в центрове където клиентите са само по 1? А в малките железарии и в магазините за храна на животинки?

84

Тонката

преди 3 години

фигуранта баси въпреки машето беше кой е избегал бръъ *** глупа бегаме от тука или го е срам?:):):)

83

СТИГА С ТОЯ ВИРУС..

преди 3 години

ПОКАЖЕТЕ ФИЛМА НА КАРБОВСКИ:"КАК ЛЕТЕЦА КЕЦА.."НАРОДА ИМА НУЖДА ОТ РАЗВЛЕЧЕНИЯ...!

82

Анонимен

преди 3 години

Тонка, имате явна патологична фиксация в президента. Който и да е, и президент включително, би имал влияние, ако преди това има почва за неговите възгледи. Да му приписвате влияние без отношение към българската действителност, е недопустима заблуда за човек, който се занимава с политика.

81

Атанас Велмазов

преди 3 години

Необходимин са най-строги мерки, пълен локдаун до май месец, затваряне на страната , КПП-та и връщане на смъ.ртното наказание в държавата срещу нарушителите !!!!!!!!!!!!! Не може заради безотговоността на едни, други хора да измират !!!!!!!!!!!!!

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Важното е, че се взе решение за локдаун."Не, решение още не е гласувано. Като слушам Бойко, няма и да се вземе в този вид. Случаите ни почнаха да влизат в плато и без локдаун. 2/3 от познатите ми го изкараха. Изкара го и моето семейство. Нито един от нас не е в статистиката на РЗИ, въпреки че сме с ПСР-и. Реалния брой случаи е 10-20 пъти по-голям.

79

Тонката

преди 3 години

Според вас Жорката Свиленски дали се гордее,че е баджанак с Фигуранта по линия Деса или го е срам?:):):)

78

Анонимен

преди 3 години

По повод ваксините по една централна телевизия даваха репортаж, в който учени казаха, че практиката върху доброволци показвала по-голяма ефективност при по-малки дози. Което значи, че ако поемаме по малко по малко дни наред полека може да придобием антитела. Както става и когато човек живее в селска среда за разлика от изнежени от дезинфекция и лекарства чисти граждани.

77

до 60

преди 3 години

Мики маус

76

Тонката

преди 3 години

Фигуранта носи 2 брачни халки:):):)Гинка Кесякова и на Жорката Свиленски първата жена :):):)