201

Анонимен

преди 3 години

Ще затворят цялата държава до края на мандата,ще работят само фирмите за бързи кредити,тъй като те са на герберухите.

200

Анонимен

преди 3 години

Загубим ли Икономиката, сме загубили всичко! Няма никакво значение в една фалирала държава, колко точно хора живеят, 7 000 000 или 6 998 000, провали ли се една държава, хората и без това ще избягат.

199

Не извратен тип

преди 3 години

Доло ръцете от психопата,той работи за голямото зануляване и спасението на откраднатото от него

198

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 204Ами нали най образования в държавата се грижи за нас :) Бойко си е наш човек, откакто зае твърда позиция го подкрепям :)

197

Анонимен

преди 3 години

Ако питаме кръчмарите, по-добре болниците да затворят, че разнасят заразата, а кръчмите да работят денонощно само с фалшив алкохол.

196

Анонимен

преди 3 години

До ПсихарияОзначава че тези които са образовани, не знаят какво е 2 и 2, трябва някоя необразована батка да им покаже :)))

195

до 190

преди 3 години

Да на лекарите не им е работата да правят стратегии ,ама не им е и работата да обикалят по коридорите със елки и да разглеждат пациента като стока и да смятат и жонглират със пътеки....А сегашния министър до онзи ден беше лекар ,как изведнъж взе да предлага стратегии ! Неговите предложения всеки може да ги направи ,въпрос и задължение му беше да не се стигне до тук -- той се провали и сега обрича и на глад милиони хора ,пълен провал и падение !

194

Анонимен

преди 3 години

Тия, които много реваха за икономиката, а и продължават да реват, трябва вече да им стана ясно, че без да се жертва икономиката няма да стане. Това, което постигнаха с тоя рев, е десетки хиляди загубени животи и накрая пак смърт за икономиката. Безсмислено беше да се упорства и да не се приема действителността навреме.

193

Буда-бар

преди 3 години

аз по принцип мога и една година да не изляза от вкъщи ,само да ми дадат 15 кг злато .После ще си отживея като цар остатъка от живота си.Справка -Буда ,ама не духовният учител.хахахаа

192

Анонимен

преди 3 години

До ГосТ Това , че знаеш заучени фрази прави ли те По-човек от този който не ги знае ?

191

ГосТ

преди 3 години

Принципно, не можеш сам да се извиниш. според етиката се използва "извинете","извинявай", "моля да ме извините ". Относно какво е "образован" провери в тълковния речник ;)

190

Психария

преди 3 години

До 194:Хаха...извинявам се за глупавия въпрос, но какво означава "образованите", че тази дума ми бяга от речника ?!

189

замисъла е

преди 3 години

Тези който ходят на работа ще държат вируса в бойна готовност ,че като излезнат изпосталелите от три седмичната гладна ганьовска карантина да им го предадат със кеф.....Р.Р. карантината може и хич да не е три седмици ,а просто така се казва ,че да си седите кротко и да си викате ,, ее то бързо ще минат ,,

188

Анонимен

преди 3 години

СЕга Алибеговци и разни псевдоработодатели ще кихнат в шкафчето и тези предложения ще бъдат орязани до степен, все едно ги няма

187

ГосТ

преди 3 години

Война ще има, както казва Стефан Цанев (който не харесвам особено) между образованите и отговорните с простолюдието. И точно лекарите в момента имат шанса да я поведат.

186

Анонимен

преди 3 години

Мисля че се разиграва пореден епизот от гербаджийския сериал за доброто и лошото ченге. В него, естествено, доброто ченге е винаги Боко! В случая лошото е министъра на здравеопазването. Та съм почти сигурен, че тези мерки Тулупа няма да ги приеме в този вид и ще излезе да се показва по ТВ да обяснява как пак е спасил бизнеса и как мисли за хората. Това сме го гледали вече много пъти

185

Анонимен

преди 3 години

Борисов е престъпник и нищо добро не можем да очакваме от един престъпник. В случая той ще пречи активно по овладяване на катастрофата при която загубихме хиляди за 1 седмица все едно сме в война. Бандита ще пречи докрай

184

Психария

преди 3 години

До всички настръхнали психари, които чакат края на света....е ще трябва да се разочаровате защото няма да ***, само ще страдате...замислете се преди пак да ви промият мозъчето гладко за колко аутопсии сте чули ???Преди няколко месеца немски вестник публикува, че са направени 1997 аутопсии на хора, които са починали от въпросния вирус....е за жалост се оказа, че никой не е умрял от това, а от всичко останало !

183

ГосТ

преди 3 години

Персонала е изчерпан, а протокол и апаратура за хоспитализиране НЯМА. Затова лекарите са принудени на абсолютно случаен принцип да връщат пациенти. Работата на лекарите в болницата не е да правят националната стратегия за пандемии. Проф. Радослав Гайдарски каза,че такава всъщност има, но изобщо не е обърнато внимание.

182

помнещ

преди 3 години

до 158 Ще гласувам за ГРОБ ама в друг живот!Много млади и не само млади българи.Така и НЕ ПРОУМЯХА ЧЕ ИЗБОРА на ГЕШЕФТ беше личен избор на др Борисов! Не беше сигурен др Борисов че преди да изтече мандата на Цацаров.Не се знаеше кой ще дойде на власт след Цацата!И той лично реши да смени Цацаров с Гешефта!Та през следващите 7г"мандат" на Гешефта СИГУРЕН СТЪЛБ ВЪВ ВЛАСТТА Др Борисов да използва всякакви гимнастики САМО И САМО ДА СЕ ЗАДЪРЖИ ПО ДЪЛГО ВЪВ ВЛАСТТА!Па спокойно да си тръгне когато реши