54

Анонимен

преди 3 години

Нямам търпение да гледам откриването на олимпиадата, там ще си манифестират всичко което ни очаква.

53

Анонимен

преди 3 години

До 62Може би реагирах по емоционално от колккото трябва.Нямаме шанс да сме "по горите" след 100 години индустриализация хората са/сме в капан. Иронията е, че сега вече не им трябва и индустриализацията, ще се минава на цифрови градове и роботизирано производство и е по- лесно да намалиш населението отколкото да им обясняваш, че 95% ще останат без работа и храна.

52

999

преди 3 години

НИТО ЕДНА ВАКСИНА НА СВЕТА НЕ ДАВА 100% ЗАЩИТА. ФАКТ.

51

Анонимен

преди 3 години

До 61Първо казаха, че ще вакксинират страните от третия свят и това беше заблуда. Сега четем, че има 400 милиона готови ваксини за Европа, 500 милиона за САЩ а за другите държави никой нищо не казва. Нормално, как да ви кажат, че са произвели или за 2 месеца ще произведат 5 милиарда ваксини. Кой има такъв капацитет? Ваксините са готови от поне от 1-2 години.

50

Анонимен

преди 3 години

Оревоар от доброто старо време

49

Анонимен

преди 3 години

Х-мен четри рози или чичо жак би трябвало дае шест

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47 "След това следва пий си хапчетата, сектант, селяни, първобитни, не мислите за обществото ...и още хиляди заучени неща."-----Ще ме извиняваш ,ама такова нещо не съм писал . Може би си смесила няколко коментара , или не знам какво А това за горите - Скоро четох за някакви гърци ,че решили да напуснат съвременното общество , купили си земя и се заселили там да си живеят . Млади хора , обработват , изхранват се с каквото си произведат и така Който както си разбира живота

47

Анонимен

преди 3 години

Дори и Билли (гейтц ) знае къде са паричките . Ваксинките са по изгодни и от операционна система. И най добре в Африка . Там са зле с броенето ( на жертви ).

46

Анонимен

преди 3 години

Ми затова било препоръчано да пием ракия с аспирин.Един я пиеше с лексотан нее редовна работа

45

Х-мен

преди 3 години

Пия френско червено вино и гледам филма, та ми идаат много идеи събота вечер.Но със сигурност няма да се ваксинирам срещу ковид, иначе имам поне 15 ваксини.

44

българин

преди 3 години

"Да откажеш да се ваксинираш със задължителните ваксини като за морбили, паротит и рубеола например, е все едно да минеш на червен светофар с кола. Не виждаш никой на кръстовището, значи може да минеш без да те удари никой. Ами ако не го видиш?"Цитирам по памет изказване на един български лекар, който е против антиваксърите.Познайте кой? Едва ли ще познаете! Доцент Атанас Мангъров!Та прочие, пак той обясни, че за да бъде въведена една ваксина трябва да минат поне 10 години...

43

Анонимен

преди 3 години

Стари брадаре лични поздрави

42

X-мен

преди 3 години

Прегракнах отТъпота.

41

999

преди 3 години

Най- вероятно вирусът ще мутира, за да се спаси от ваксината, както прави братовчед му - грипът. Колко време ще трае ефектът от ваксината??? А колко време - страничните ефекти от нея??? Но такива няма да има. Щото няма да ги признаят. Знате ли колко парализирани деца има след ваксинация против полиомиелит???

40

Анонимен

преди 3 години

О х-мен друже къде си брат

39

Х-мен

преди 3 години

Генетично миниране - дженетик майнинг- и след няколко години се пуска ключето на клетъчната бомба- SARS-3... хопа, много чудно как умират...?!?

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31"Не се притеснявайте платени шаблонаджии, скоро цензурата ще е ужасна и ще си пишете сами. Накрая този свят ще се счупи, защото както винаги ще се прекали и ще ви смажем, чумави!"----- туй пък какво ще рече ?

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41Но те ограничават в избора ти . Н това как му казват ?

36

Олд скул

преди 3 години

Ми хубаво не се ваксинирайте ходете на врачки.В някаква статия пишеше ,че всякакви врачки,магьосници,вълшебници,ходжи,екстрасенси и подобни хора които претендират за лечителски умения се радват на голяма популярност.Даже вече има и модерни такива казват че правят контакт с извънземните от летящата чиния и ония по телепатичен път им казват каква магия на ползват.Хари Потър с тунинг .Действате там,може да има успех.Щом са извънземните с космическият кораб значи нещата са сериозни.

35

Анонимен

преди 3 години

Нискочелите лесно отричат еволюцията........нане, вуте, пеко, даку, таку и тн.