41

анонимен

преди 3 години

Математик на заплата в ЮЗУ, на издръжка от НПО "Отворено общество" финансирана от Сорос! Маалиии, това е направо умозастрашаващо!Какво ли щеше да е математическото допускане без паричките на дядо Сорос!Аз не ща и да чувам за това!За един преАтел питам!

40

Анонимен

преди 3 години

Неща никви ваксини никви инжекции. Заврете си ги у ауспуха

39

Тарикат

преди 3 години

Аз си продадох апартамента в софия за 250 000, защото всички знаем, че след година ще струва 150 000 и си купих къща в с. Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света.. няма римляни само млади хора, детето ходи на детска и има биопазар и вече ям канцерогените на кауфланд и останалите вериги, които продават отрова,вместо храна.. цените на имотите за 1 година тук скочиха с 80% имотбг ipark.bg ;) и си работя хоум офис

38

До 45

преди 3 години

Ваксина ще има но не след 3-4 години. Сега повечето ваксини са във 3 фаза, т.е ваксинират се между 10 и 30 Хил. Души. Изчаква се между 8-10 месеца да се види за странични ефекти. И чак след това, евентуално ще я пуснат в масово производство. В най лошия случай през август 2021 ще можем да отдъхнем. Колкото до тези готови ваксини на руснаците. Нямам им доверие. Те даже ще започнат да ваксинират с нея от декември. Ще видим какво шв стане с ваксинираните.

37

Хмм

преди 3 години

Баце да не се е побъркал. Що се крие в гората? Даже не си сменя дрехите вече. Какво се случва?

36

до шумкар

преди 3 години

свиква

35

Шумкар

преди 3 години

Абе? Защо Бойко Борисов се крие в гората БУКВАЛНО?Не си е сменял дрехите от седмици. Излиза от гората, прави един лайв и пак се прибира.WHAT THE HELL?

34

До Мислещ

преди 3 години

Това да не е вода та да се отече?След 3-4 месеца все ще се намери един заразен да го донесе пак и какво, още 3-4 месеца ли?Ваксина няма да има в следващте 3-4 години, казаха ви го ясно.

33

Анонимен

преди 3 години

Кантарджиев беше казал че в България ВСЯКА ГОДИНА от обикновенния грип умират между 1000 и 2000 човека. Един път не съм чул нещо по новините. Хората са умирали от грипове и вируси от зората на човечеството, нищо ново няма

32

На всеки километър

преди 3 години

Информацията съгласувана ли е с главния Партизан на Републиката. Ако не е - издирете го в Балкана, поседнете на някое пънче, пък обсъдете ситуацията.

31

До Мислещ

преди 3 години

И след 3-4 месеца всичко започва от начало, така ли?Страхотен план, мъжки!

30

Мислещ

преди 3 години

Трябва да се затвори всичко за поне 3-4 месеца. Даже най-добре цяла зима за да се спре грипа. Много хора ги е страх от грипа. Всички вкъщи 4 месеца и всичко ще се оправи. Това е решението!!!

29

аууу

преди 3 години

Айде още един професор 1200 на ден :))) Докторите не познават, математиците Да ! :)) А, интензивните празни... Български ген е това!

28

Анонимен

преди 3 години

Исключително тежко се кара - пьрвия пьт при второ заразяване симптомите са по леки

27

Анонимен

преди 3 години

А те от къде знаят кой и кога ще се зарази дейб4 ваща м4йк4 дейб4. Вие би трябвало бавно да се измъчвате в ада в болки и мъки до смърт, а не да сте милиардери и да владеете страната

26

#30

преди 3 години

При ковид не се създава траен имунитет, само около 3-4 месеца.

25

Анонимен

преди 3 години

Никой не задава въпроса НА КАКВО СЕ ДЪЛЖИ тази вълна, която сега започва?

24

Бизнесмен

преди 3 години

Това е без значение , които отцелеят ще придобият имунитетСкоро ще водя жената на екскурзия в - лондон Трябват пари

23

абе еййй!

преди 3 години

Цяла БГ от вашите данни трябва да го е минала тоя вирус ! Хайде стига а ! Познавам само 3ма и 3мата заразени нищо им нямаше !!!!! А ние тука границата ще затворим от измислици !

22

До бизнесмен

преди 3 години

Без хора няма да има икономика.