20

Анонимен

преди 3 години

Кой търси лири, кой ще иде там дето могат да те арестуват затуй, че си с тениска на Тейлър Суйфт. Турците ако са гладни да му смучат на Ердоган патриотичния партиен член.

19

Анонимен

преди 3 години

Китай просперира, САЩ умират. Американоврътнатите, почвайте да учите китайски.

18

Много е просто !

преди 3 години

Няма просперираща и успешна икономика на държава, която да е скарана със САЩ , затова и турската лира и руската рубла ще продължат да падат , а населението им да обеднява !

17

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Превъоръжаването и...подържането на половинмилионната армия гълта париците на турците.Инфлацията е голяма,защото...печатането е...голямо.Колос на...глинени крака е Турция от...столетия;и сега е така.

16

Видев

преди 3 години

България и Турция сме в НАТО така чеБългарина Мустафа няма от какво да се вълнува

15

Анонимен

преди 3 години

Съединените щати, които се оказаха епицентър на епидемията от новия коронавирус, са поискали от Турция да им изпрати ***, маски и чували за трупове, съобщава турската частна телевизия НТВ.Досега Турция е получила молби за помощ от общо 93 държави, като е отговорила на 32 от тях.

14

Анонимен

преди 3 години

Защото САЩ каза на Ердо да спре аферата си с Русия зад гърба на НАТО, обаче Ердо се направи на важен. Велики са американските корпорации, банки и средства за влияние. Турция да помни, че без САЩ щяха да станат съветска република. Турция и Русия не могат да бъдат съюзници защото имат различни интереси. Това е все едно Хитлер и Сталин да са съюзници. Видя се какво стана накрая със съюзничеството им.

13

Анонимен

преди 3 години

Цената на валутите не зависи от икономиката по точно малко зависи от това, а от политиката , затова САЩ може да печата колкото си иска долари и това не сваля курса на долара , а Турция въпреки икономическите показатели има спад на лирата , а китай която се води супер икономика , юана не мърда.Очевидно е че няма връзка между курса на валутата и икономиката на съответната страна.Дори в България хиперинфлацията е направена политически изкуствено.

12

Анонимен

преди 3 години

МУСТАФА КЕМАЛ АТАТЮРК е създателя на съвременна Турция,долу дето пишат кйопеците да го духът.

11

Анонимен

преди 3 години

Бай Дончо може само да иска чували от Ердоганя. Търкиша произвежда, имат заводи за техника, правят ракети самолети кораби вече. Търговските войни се печелят от този който произвежда, а не от този който си играе с борсовите индекси, а като огладнее се оказва че цифрите не се ядат и никой не иска вече да му дава срещу лъжливите му цифри.

10

Handel

преди 3 години

Аффтърът върти, сучи, лъже, маже, даже и ЮАР намеси (където всички знаят. че проблемът е съвсем друг), само и само да не спомене единствената истинска причина - иcлямизъм и икономика са две взаимно изключващи се неща.

9

Анонимен

преди 3 години

Нали са много ербап.

8

Анонимен

преди 3 години

Бай Дончо му каза на Ердоганя, че ще смачка лирата, ако не му се подчинява, а отделно се занася с Франция, Израел и Гърция.

7

Анонимен

преди 3 години

МУСТАФА КЕМАЛ АТАТЮРК

6

Анонимен

преди 3 години

До 10Ко речи, ко речи ...?

5

Анонимен

преди 3 години

Курсовете на валутите в момента нямат никакво значение. Борсови спекулации винаги могат да се правят с политическа цел.Сащ япония италия англия са с огромни дългове. Истината е че Китай е номер едно. Юанът обаче е евтин и на китакците това им харесва, а американците беснеят. Една трета от запасите на ЕЦБ е в юани.

4

Анонимен

преди 3 години

как ревяха срещу Гърция изведнъж събраха фесовете и дим да ги няма

3

Анонимен

преди 3 години

А нещо статия за претенциите на ерДоганя към България ще напишете ли

2

Специалист

преди 3 години

Лирата пада защото Турция затъва в блатото. Тези войнички струват пари. Кой плаща сметката. Обикновените турци.

1

пенсионер

преди 3 години

вие мислета за еврото и прикаченият към него лев, щото скоро май и за тоалетни нужди няма да стават...