752

Анонимен

преди 3 години

Радев, готов ли си с мутрите от служебния кабинет? Ако си готов давай да направим замяната Мутри вън с Мутри вътре.

751

Анонимен

преди 3 години

"Радев подчерта, че има готов вариант за Конституция, но докато не види оставки, няма да се въвлича в този дебат."Голям смях, защото Радев няма нищо!

750

Оставка на Мутрите

преди 3 години

Оставка на мутрата Фигурант захранен с парите от АлиБаба Дубайски

749

Тогава...

преди 3 години

До До 833...утре попитай този от снимката по-горе.

748

До 833

преди 3 години

Искам истинско злато и истински пари (евробанкноти)...............не фалшименто!!!!!

747

До 688

преди 3 години

До ???Какво трябва да направя за да си напълне нощното шкафче с няколко кюлчета злато и 100-тина пачки банкноти от по 500 евро, я кажете???-Купи си златисто фолио от книжарница или цветарски магазин, направи си от картон кюлчета (може и на детето да дадеш занимание - ще се справи чудесно), после ги облепи с фолиото, включи си принтера за кеш-а и действай!

746

Самольот-автопилот

преди 3 години

РР не а ***, не и пилот, а е на атопилот.Каквото е заложено от знае се кой в "чипа" му като програма, това и изпълнява.

745

Няма съмнение

преди 3 години

До СъмнежТой е най-големия обединител - правителство, главен прокурор, Праси, Домуси и прочие *** под един покрив - в централния софийски.

744

гербери

преди 3 години

има такъв народ

743

ново доверие

преди 3 години

Който каквото сам си направи, никой не може да му направи.Така е казал умния ни народ. А този няма грам сиво вещество.Мисли си, че като се изпъчи по военному и вдига юмруци е "бащата" на нацията. Всички такива като него са болни хора, страдащи от различни заболявания.Аз ако съм на Борисов ще му кажа, че ще си подам оставката,тогава когато и той си я подаде (само си въобразява горкия човек,че има много власт и нещо зависи от него).Каквото искаха им дадоха, сега не го искат,прав им път тогава.

742

Блажен

преди 3 години

Хайде марш от форумите и заспивайте. Утре ще е просто един ден в който полицията и ММА бойците ще разтурят метежа и толкова. Бойко пак ще се включи на живо от джипа, а комунистите ще скърцат от ярост.

741

Анонимен

преди 3 години

Утре трябва да има огромен протест ама срещу това недоразумение, което има наглостта да се нарича президент! Радефф , не си играй с търпението на хората, които работят и благодарение на тях има държава, на която случайно попадна начело!

740

Съмнеж

преди 3 години

Така и не разбрахме , Фигуранта разединител ли е , съединител ли е , разклонител ли е , *** ли е ......????? Хайде де, какво е ? Как какво - руски бушон !

739

Доктор

преди 3 години

Тоя миндебурин пак е прекалил с дрогата. Вече освен сънища ,има и видения. Кремъл явно играе ва банк за овладяване на България.

738

HMLF

преди 3 години

Честни избори от протежето на Решетников, чрез служебен кабинет? Е няма такава наглост! Не вярвах,че изобщо някой може да е по-противен от председателя на ПЕС, ама тоя го мина в пъти!

737

Радев Съединител

преди 3 години

Радев - оставка, съединител такъв.

736

до 816

преди 3 години

Очаквах такъв отговор-въпрос естествено, който все пак измества темата относно ролята на Президента.В момента има поне някакви опити да ги разбутат, не е лесно и бързо.Относно миналото по-добре питай Цацата и най-вече Татарчев. Последният като най-безскрупулен мутро-чадър казваше "Само Бог е над мен".

735

Абе

преди 3 години

Очевидно утре превратаджията ще се изправи пред Народното Събрание и ще поиска да се саморазпусне. След това можем да очакваме да поиска да го провъзгласят за Фюрер. Най-добре е квесторите да имат усмирителна риза под ръка.

734

До 810 и 814

преди 3 години

И как да се вярва на БГ-съд и прокуратура, като за 30 години няма един осъден политик, мафиот или олигарх????

733

глас народен

преди 3 години

Редовни избори против фигуранта и клошарите по кръстовищата!