420

Анонимен

преди 3 години

Графинята да си припомни кражбите около прословутия ремонт в центъра и после да ми обяснява за граждански права и т.н

419

Анонимен

преди 3 години

Бойко стратегически накара неговия човек Станишев да издигнат Мая срещу корумпирания Фандък, за да може пак да бъде избрана. Сега нарочно Мая пак е навсякъде да компрометира протеста и е готвена за нова патерица на мутрата заедно със Слави

418

Анонимен

преди 3 години

Башибозукът на ГЕРБ готви арести и политически процеси.Ясна стана схемата. След сутрешното помирително кудкудякане на Фандъкова последва следобедната заплаха от шефа на СДВР, че рано утре сутрин ще бъдем размазани на Орлов мост и че цялата отговорност ще бъде наша. Т.е. готвят арести и показни политически процеси. И вече показаха как ще свидетелстват: с огромни лъжи, чисто гьобелсовски.Мутрите на Тулупа обявиха война на Гражданите.

417

Анонимен

преди 3 години

Я самоковската мишка след месец в дупката, пак е изпълзяла.Оставка, Юрданке. Ти не си кмет на София, а само на гетата, които те избраха.

416

Анонимен

преди 3 години

Георги Марков ? -- и какво прави той в Лондон?

415

Реалист

преди 3 години

В последните 75 години няма по-престъпно и недемократично управление от управлението на мутрите.

414

Анонимен

преди 3 години

Хаха,тошовото било по-демократично-ей, лъжци мръсни,хората помнят-и народния съд, и избитите без съд и присъда 30 000,обезглавяването на интелигенцията и лишаването от кадърни и можещи хора,лагерите в Белене,Ловеч и Скравена, изчезването на неудобни, крепостничеството под формата на жителството, да не можеш да излезеш от страната,дори да се приближил до петричко без открит лист,убийството на Георги Марков и какво ли още.не!

413

Анонимен

преди 3 години

Много хора се придържат към тази грешка и остават глухи за,, най-мъдрото,, напътствие дошло до нас през десетилетията, прочутото царско,, ще ви оправя за 800 дни... вервайте ми...,,до 461

412

Анонимен

преди 3 години

Аз съм на 52 години, чак такова престъпно управление не помня!Оставка!

411

Анонимен

преди 3 години

Сега тази схема я знаем ние още от времето на силовото застраховане.Идваше един хилав цайко с куфарче и викаше:''Купете си застраховка да ви охраняваме.Слагаме една лепенка на обекта и никой няма да смее да ви пипне''Днес в тази роля е кмета,а мутрите са полицията.Демек вие си викайте никой няма да ви слуша,ама комфорта на мутрите не нарушавайте,че ще има бой!

410

защо ли

преди 3 години

едни могат да пълнят чекмеджета безнаказано пък за други законът важал - невиждам разлика, даже краденето на европейски пари ми се вижда по-тежко престъпление от блокирането на кръстовище - така както герб оставал въпреки, че законите са погазени от управляващите, защо и протестиращите да не останат на кръстовището

409

Анонимен

преди 3 години

Никаква оставка на никого.Съд и затвор . Сега .

408

Факт

преди 3 години

Вярно е ,промяната е неизбежна - ще те сменят, госпожо ! Не ставаш за кмет !

407

Хейтър Петър

преди 3 години

Отровното трио да организира създаването регистър на безобразията които се творят със съответните документи .И да го публикува в интернет за публичен достъп.Да помним за какво ни бият .

406

Анонимен

преди 3 години

Основният виновник за проблемите с тези протести е по вина на РАДЕВ, не на Божков, отровно трио, Мая и др. Радев с вдигнат юмрук крещеше "Мутри вън", той призовава протестиращите да продължат по този начин! Това поведение може да си го позволят лидерите на опозиционните партии, а не Радев, който МЪЛЧА цели 4 години, а сега е на път да окървави президентската институция !!!

405

Факт

преди 3 години

Време е учителката да освободи поста на някой решителен и разбиращ човек ! Не става за кмет ! Време е и някой да каже на шопите , че и те са хора , защото досега 200 лигльовци им крещят нагло, че са прости свинари ! Ами, шопи , бра'чед ! "Оти да се косим като че ми мине "

404

АК-47

преди 3 години

Е, много беззъб призив. Нали си кмет бе, моме, след като не са разрешени блокадите, и не са искали разрешение, значи са незаконни. Какво им се умилкваш на тези платени пикльовци, дето не знаят за какво са там. Нито имат програма, нито знаят какво да правят ако имат власт. Ако алтернативата е това Отровно трио, жална й майка България. А, като го гледах оня гладуващия, да му се отще всичко на човек. Настроихте голяма част от хората срещу себе си, и тези дето сме срещу мутрите и мафията в Родината.

403

Анонимен

преди 3 години

Фандък, ти защо подкрепяше 9 месечната пълна блокада на центъра на софия срещу Орешарски? А как така сега зовеш да няма блокади ?Ама народа е *** - нищо не помни

402

Анти ГЕРБ

преди 3 години

За какво говори тая, че не се сещам. Защо не ми обясни като на по-***, как се строи нужник за 100 000 лева. Това да не е репродукция на Хеопсовата пирамида.

401

Анархист

преди 3 години

Оставка на Радев и на всички политици .Даже на чистачките в парламента . И на всички .