102

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 137Като човек, който живее на Запад, мога да ти кажа, че си абсолютен въздух под налягане. Нямаш представа как живеят българите тук.:)

101

Анонимен

преди 3 години

днесовците и те имат платени драскачи на хранилка против Русия.Църковни свещи да им купят за центовете.

100

Анонимен

преди 3 години

След 30 години целуване на *** на САЩ и на Запада, българите още нямат право свободно да пътуват на Запад. Презират ги и ги пренебрегват като хора второ качество, а българите все повече си смъкват гащите и се наеждат разкрачено.

99

Анонимен

преди 3 години

другаря Владимир Путин и другаря Ким Чен Ун са достойни хора за уважение

98

Анонимен

преди 3 години

Ние трябва да сме привързани към рублата а не към еврото

97

Анонимен

преди 3 години

Кой обича България и българите в ЕС? Във всяка страна на ЕС българина в по-презрян и стои по-ниско в социално отношения от последния пакистанец или африканец емигрант.

96

Анонимен

преди 3 години

...да имплицира Америка в нещо нелепо...Като познавам нивото на днесбг журналистиката, това мяза на диплома по средно образование! Браво! Дерзайте и само така! Има и висше или више, за да не затрудявам в разбирането. Там вече се набляга върху семантиката, брех все вносни думи редя, съдържание исках да кажа!

95

Русия

преди 3 години

Русия е световна сила с която всички се съобразяват и уважават, независимо дали я обичат или не.

94

България

преди 3 години

България - просякинята на Европа. Всеки я презира и подритва като *** изтривалка. Депо за евтина работна ръка и слуги на Запада. За американците и западно европейците българите са полyчoвеци, хора втора ръка и демонстративно им го показват и плюят в лицето на българина, а българина навежда глава, усмихва се унизително и казва - а дъжд вали, дъжд вали.

93

Анонимен

преди 3 години

България трябва да стане област на Русия подобно на Калининградская област

92

Анонимен

преди 3 години

Москва е красив град , България трябва да бъде област на Русия и да станем руснаци Владимир Путин е велик човек ще бъдем добре като станем руска област

91

Анонимен

преди 3 години

122 Славянството и православието служат на руските, имперски интереси.

90

Анонимен

преди 3 години

"проживей"Каскет, пиши на Български........дадохме ви азбука и не успяхте да я научите.

89

Анонимен

преди 3 години

На костюмите му "Армани" скасяват крачолите, но ръкавите все са му дълги.

88

Анонимен

преди 3 години

Вечна слава на славянските народи и ПутинаНов СССР ще има и ще бъде под формата обединение на всички славянски народи!Русия , България , Сърбия , Словения , Словакия , Полша , Чехия , Беларус , - трябва да сме едно Вечна слава на славянските народиВечна дружба

87

Анонимен

преди 3 години

Русия разпространява дезинформации така, както ги разпространяват Щатите. Използването на Интернет за такива цели въобще не е руски патент.

86

!!!

преди 3 години

До ???Баце, не знам дали забеляза, но аз така похвалих Путин, че ти трябваше само да кажеш, че веднага отиваш в тоя рай Раша, защото там е точно тамън-екстра. Вместо тва ти ме заливаш с некаква пропагандна помия пак.

85

Анонимен

преди 3 години

Бкп членството е най малкия проблем на Борисов.Каптагона трафика, нелегалните цигари в Крайморие. Рекета, прането на пари. Разследван от ЦРУ. И това ще го осветлят съвсем скоро, понеже става прекалено курумпиран.

84

Безплатен

преди 3 години

До СветозарДа си безплатен *** е много по-различно. Дава перспектива и смисъл на живота. Чувство за достойнство.

83

МНЕНИЕ

преди 3 години

Да ви Кажа моето Мнение - Хич не ми дреме за САЩ и Фашистка Германия .Винаги ще съм Благодарен на Русия - като Българин на Първо Място - Русия води Война за да ни Има Днес - България става Държава ОТНОВО през 1878 година - да напомня на Плевнелиев че е Турчин и няма как да си върне Сарайте Отново .И Второ - Русия винаги е била Последната Битка за Европа - Араби , Мюсюлмани , Хитлер , Наполеон и Азиатците .Който не му харесва - да ходи в САЩ или Саудитска Арабия .