36

Munchen_DE

преди 3 години

Имам един въпрос. Как се хранят тези хора, щом не могат да пазаруват и щом никой не ги е потърсил? Да си търсят правата в Страсбург!!!

35

Анонимен

преди 3 години

пробва от праскова да им дам на тез, ще излезне положителна. По-зле от Африканските държави сме...

34

Анонимен

преди 3 години

Събраха се напоследък много фалшиви болни.Журналистите да оградят щаба и да не ги пускат докато не отговорят на неудобните въпроси.

33

Анонимен

преди 3 години

DA TI SE NE VIDQT I CHASTNITE LABORATORIII PECHELBARSKI TOVA GOLQMA IGRA I S XOLESTEROLA I KRYVNATA ZAXAR I COVID PRAVQT TOCHNO DA DOQT NARODA

32

седерастка радост

преди 3 години

Невероятен упадък, разложение и деморализация сред племето....?!

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Иска да препуска волно по улицата с бира в ръка, а вкъщи да остане само женската с двете отрочета. Живеем в патриархално общество в крайна сметка. Какво е животът ни без мъжете да се мандахерцат с бирата под мищник по шорти пред блока, за да цъкат карти и да оглеждат минаващите наблизо ученички, облечени като най-изпадналите к***и на Европа??

30

Анонимен

преди 3 години

Изглежда на никой не му идва в акъла да провери теста на "независимата частна лаборатория" и нещата да си дойдат на мястото. По добре да ривем по медиите една седмица.

29

Германец

преди 3 години

А и какво се пените вие тука? Толкова сте далеч от въпросния казус, че няма накъде. 700 лв може да извадите само с бърз кредит.И не ми набивайте минуси, че ще избера да си харча еврата другаде, а не да ги наливам в територията, ей!!!

28

Анонимен

преди 3 години

До 23Един тест струва над 100 долара, те да не падат от небето тия тестове. Никой няма да те тества безплатно и като се втурнат oркитe и на тях да им плащаме тестовете. Тестовете не са 100 % гаранция, той за да се тества или е имал симптоми или е имал контакти със заразе.н Сега да седи, като му e слаб акъла да му е здрав гърба Хората му казаха носи си маска и спазвай дистанция.

27

Анонимен

преди 3 години

200 пъти обясниха, че фалшиво положителен тест е 1000 пъти по-невероятно да се получи от фалшиво отрицателен. Ама кой да слуша. Българина е неизбирателен в простотията и избирателен в ушите. "Балканско ***" ни е марката. Уникален европейски вид.

26

Анонимен

преди 3 години

Горкия човек преследван от кървавия режим се е обърнал към независима частна лаборатория, това е българския Навални. Чакаме развръзка след независим тест в лос аламос или в наса

25

Анонимен

преди 3 години

абе щаба знае ли че пускате такива новини ?

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Иска справеливост.Голяма част от хората ако разберат че ще се правят тестове в техния квартал биха напуснали блока за ден.

23

Анонимен

преди 3 години

Той кво иска не мога разбера ?

22

Анонимен

преди 3 години

Май тази случка е добър повод цялата държава да поиска оставката на щаба и да се въведе повторно тестване ако човека желае и то да е безплатно

21

х

преди 3 години

Игра на тестове

20

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Тоя пич ми изглежда невероятно глъв, слаб по характер и кекав по дух! Дори не чете Вождът си, който вчера каза, че Той не затваря;))) Не затваря;))) Но, всеки, който поискал, можел да се самозаключи, самозатвори и да изпадне в анабиоза. Това си било негово право;))) Че дал и 700 лв... Пич, отде толкоз пари? Мале мила, мале мила... То затва Бойко не пада от власт;)))

19

антимрънкач

преди 3 години

Поредния лигльокато имат съмнения ще си седиш в апартамента бекво само мрънкаш, по-добре ли е да ходиш и да сеееш заразащото си още млад , на другите майната имще си седиш у дома,щом си имал да дадеш 700 лева за тестове, не си за жаленеаман от мрънкачиглавата му по-голяма от раменете

18

Прав е човекът -

преди 3 години

тези лаборатории са без всякакъв контрол и ОТГОВОРНОСТ!!! В рамките на един ден и един час разлика във времето на направени две пълни кръвни картини имам цяла единица разлика в резултатите на общия холестерол. Безотговорна работа !!!

17

Германец

преди 3 години

Ако ще и 100 отрицателни теста да си направиш, положителният си остава. При положителен тест - карантина. Но *** си е *** и за него правила няма. Ето затова никога няма да ни настигнете. Заслужавате си съдбата.