82

Анонимен

преди 3 години

След тази издънка на Баце,герберастките *** са безсилни да го спасят...всичко е ясно...на една от телевизиите го шоказаха полугол толупа...Бойко кара джипка ама дрон не може,камо ли самолет и тръгнал да си го мери с президента...

81

Анонимен

преди 3 години

Тепърва се почва Баце, но тебе съм те признал, хората плюят по тебе той си мисли че дъжд вали.Взимайте си пуканките и гледайте шоу в следващите месеци, не е лесно да си ***, но не е лесно и да станеш за срам на цяла България.

80

Анонимен

преди 3 години

До ДО 74И м'аймуните разбраха, че няма никакви пачки, а елементарен фотошоп.. Ти май си от тези с 2 пръста чело.?

79

Tawq

преди 3 години

Тука пишат само метали, комунисти и сатанисти ... Короната дано ви застигне, *** долни!

78

Анонимен

преди 3 години

Остана ли някой да не се е усетил, че тези снимки сам си ги е пуснал?

77

Анонимен

преди 3 години

Питам се,възможно ли е да ни управлява долнопробна мутра...въпросът е риторичен...

76

Анонимен

преди 3 години

Борисов приключи и пое към кауша, но още не го знае.

75

PK

преди 3 години

Форумните *** и днеска не излизат от дома си. Стоят, пишат коментари и дебелеят :D

74

Анонимен

преди 3 години

Който пие зло не мисли, а Бойко пие уиски.

73

Анонимен

преди 3 години

Божков поне е имал пари и купувал културно-историческото наследство на България отсам от там, а тия купуват фърчила за милиарди от САЩ - краварите. Обама, Хилъри,, БЛМ Антифа и изкукалия патриот Тръмп, тия ги храним щото сме много богати.

72

Анонимен

преди 3 години

Мутрата не е разбрал, че нещо по голямо от чекмедже ще напълни.

71

Корумпиран тъпак

преди 3 години

Събери си откачалките и хунтата и се махай

70

Анонимен

преди 3 години

Има ли още някой,който да не е разбрал,че ни управлява най-долнопробна мутра...

69

Пешо Пешев

преди 3 години

Хвана го шубето.. не знае още какви снимки ще извади ЦЦ? А дойде един свестен прокурор и едно читаво управление.. затворите няма ги съберат герберистанците! Къщата в Барселона.. ако всичко беше Ок, защо момата остави магазина, а къщата палат се продава.. и никой не говори! Златото има номера.. проследете ги, и ще видим на кого е, и дали е подхвърлено или пък не.. Като глав. сек на МВР караше две негови си коли А8 и G klasa.. сега ги няма.. обаче и пари на сметка казва, че нямал..?!?

68

ДО 74

преди 3 години

Викаш от заплата спестявал. Пич, една пачка по 500 евро е 50000 евро. В долапчето имаше поне 1 милион лева - това от заплата го спестява само Севдето. Някак пропускаш факта, че Чврепко каза, че им е дал 60 милиона на ръка, което изключва тъпнята с КГБ. Говорим за *** корупционер.

67

тулупче

преди 3 години

Парите в шкафчето са от Националната лотария, с късметлийско билетче от Божков.

66

Анонимен

преди 3 години

"" откъде са му пачките и кюлчетата.. ""...............ако не са фотошоп, пачките и кюлчетата са му от заплата ... не вярвам да е крал, и не вярвам да има тайни сметки.Но няколко пачки и две кюлчета са греда в окото на родния андрешко, който не е виждал толкова пари на едно място, a милиардите на Божков са имагинерни ... well done, KGB !

65

Анонимен

преди 3 години

На патологичен лъжец като тоя осъден от българския съд не вярвам. Няма по света премиер или президент с присъда и да е на власт.

64

обективен

преди 3 години

От всички ламтящи за власт и пари около Тиквата ,останаха само невзрачните и неуки кукумявки като Теменужка, Менда ,Деса Дуловска,Петя ,Николинка ,Катя и т.н. и няколко стари айдуци като Гърнето ,Биков ,Манов и Владко Счетоводителчето. Дори и най-алчните и арогантни мишоци като Цвъко и мама Цеца се отказаха от простотията на Боко Тиквата.Не знам какво инспектира пожарникаря ,но бойкостралата от Пловдив до Ст.Загора е цялата в дупки и е ограничена на 90км от 2г. А я откри преди 5г.

63

избирател

преди 3 години

По закон,откажеш ли кръвна проба за алкохол, автоматично се приема показаното на дрегера...Е сега,доколкото разбрах се отказва експертиза,на снимките?!