85

коко

преди 4 години

разлики

84

коко

преди 4 години

Съвършен НАГЛЕЦ! ***- ти го плюеш , той си мисли , че дъжд капе....Всяка мярка е изчезнала- такова "чудо" досега не сме имали! Даже и бай Тошо - най-оплювания след Ив. Костов, не си е позволявал такъв гьонсуратлък и подобен изказ, а и той беше *** човечеца...Значи и в простотията си имало резлики и степени?

83

Анонимен

преди 4 години

Не трябва да позволяваме на олигарси да вредят на управлението на Борисов.

82

Анонимен

преди 4 години

До 86 ,ало изборите са с бюлетина пак ще е власт ,вота се купува,но ако електронно няма да спечели изборите,но никоя партия е иска електронно

81

АНТИ

преди 4 години

Бойко Борисов: Каквото искат да говорят===============================И М.Цветков говореше, и други говореха неудобни истини,но удобно им затвориха устите.

80

За г-н Цветанов

преди 4 години

Може да се говори всичко, но Цветанов винаги е бил професионалист от класа. Нанесе удар в точния момент, а и това няма да е пръв и последен удар. Ще удря, докато сломи.

79

Анонимен

преди 4 години

БАНКЯНСКИЯ *** Е ТОЛКОВА НАГЪЛ, ЧЕ И ЧОВЕК ДА УБИЕ, ЩЕ МУ СЕ РАЗМИНЕ КАТО "ЛОША РЕКЛАМА, НО РЕКЛАМА". ДОТАМ Е ЗАТЪНАЛ, ЧЕ ЗА НЕГО ДА КРАДЕ, МАЧКА, ЛЪЖЕ И МАРОДЕРСТВА Е РЕКЛАМА! ИНАЧЕ ДЕБЕЛООЧИЕТО МУ И ГЬОНСУРАТЛЪКА МУ СЕ ОПРЕДЕЛЯТ:"ГОВОРИ СИ, НЕ МИ ПРЕЧИШ!" НА ТАЯ НАГЛОСТ И ГРАБЕЖ КРАЯТ Е БЛИЗО.

78

Анонимен

преди 4 години

Ако да заплашваш някого, че ще му размажеш физиономията е добра реклама според Бай ***, значи съвсем се е самозабравил.

77

Анонимен

преди 4 години

Няма лоша реклама, ама след другите избори няма и да си премиер.

76

ivailo

преди 4 години

Дийп фейк... Сложния Бойко , освен конграчулейшън научил още нещо на английски... А записа си е автентичен, такъв начин на изразяване има само Боко.

75

Боко Тиквата

преди 4 години

Ще ходите на мутроморието и това е заповед, не ме карайте да ви размазвам физиономиите.

74

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

"Недай си Боже попадна насред спор за паркомясто..."--------------------------------------------------------------------------Някой насила ли ви кара, да си хвърляте парите на вятъра при мутрите ?!

73

Анонимен

преди 4 години

Правилно решение на Борисов да не нареди проверка на записа, само да се харчат пари по-време на криза като е почти сигурно, че не е той.

72

Преди и Сега

преди 4 години

Преди ни лъжеха само преди избори.Сега - всяка минута !

71

Анонимен

преди 4 години

"А не с такава радост да чакат решението ни с Мицотакис да отворим границите. Ето един прекрасен пример българите да подкрепят българският туристически бранш, а не да протестират срещу него, избирайки други дестинации."Мерси, ще пропусна. Недай си Боже попадна насред спор за паркомясто между аверчетата ти дето бетонираха черноморието.

70

Анонимен

преди 4 години

До Бау 65Назад във времето, когато хората са били недоволни от управляващите, са протестирали без да правят такива планове- кой ще дойде, ама по- крадлив ли ще е, ама това, ама онова... По твоята логика още трябваше да ни управлява БКП и Т. Живков.Когато свалиха Виденов, да не би да знаехме кой ще е след него? Затова има служебно правителство.Пиша принципно.Вашата мантра "няма кой" вече се изтърка, сменете си опорките. Веднага се разпознавате, че сте от ГЕРБ. Всеки ден набивате "няма кой".

69

Анонимен

преди 4 години

Не се научи да говори възпитано... и колко пъти вече. Абе като си с приятели на открито си псувай, ама по телефон... е не се научи дебела глава хулиганска.

68

ПроСоТо

преди 4 години

ти го плюваш,то се прави че дъжд го вали...

67

МммВеРвам

преди 4 години

За Бойко това може и да е реклама, но ако и Прокуратурата така смята, значи слуховете, че България не е държава са верни!

66

Анонимен

преди 4 години

ТСП-ки и *** пак ще гласуват за Борисов.