118

До 127

преди 3 години

Не кълни, че мойте хващат повече... гледай са кой ше е довършения ;) Амин !

117

126,

преди 3 години

Не са задължителни "навсякъде маските" на закрито. Не лъжи. Отдавна вече информационно затъмнение не се постига лесно. Почти всеки има близки по белия свят и знае - няма такова задължение сега почти никъде вече. Теб никой не те спира обаче да си слагаш на лицето каквото си щеш. Но останалите не са длъжни да споделят проблема ти.

116

до 114

преди 3 години

така правят и римляните и онези полаци от сърница и доспат. затова са запалени пз и сл и факултета. Вероятността да се заразиш и ти нараства 3 пъти. ама ти си бик без горни гънки нали? Баша майка живи ли са? Скоро ще ги довършиш. Аферим

115

117,

преди 3 години

Не ти разбираме неграмотния речник. Добре е да си маскираш устата наистина - по-малко гл упости ще излизат от нея така. Вземи тури и едни по-дебели ръкавици, че и изпод пръстите ти да не се показва тя толкова на често и няма да създаваш много проблеми.

114

Българче

преди 3 години

Българина не търпи маски, защото има комплекс ,От носения 5 века хомот ! Хахахаххаха

113

ХА-ХА-ХА

преди 3 години

Идват летни жеги. С маска на сурата ще е чудно изживяване.

112

Анонимен

преди 3 години

Не е вярно, че във всяка държава са задължителни тия пар цали - в повечето дори изобщо не са ставали задължителни, навън - не са били /това беше върхът на тъпотията/, а сега почти никъде в Европа ги няма по всички закрити места. На вас, изплашените, никой не випречи да си ги носите - щом искате - носете. Но останалият нормален свят ще живее нормално.

111

реалнафантазия

преди 3 години

Ако бяха затворили границите, сега вируса нямаше да циркулира, и тези близо 200 човека, които починаха, щяха да са живи. Заслужавате си съдбата... :)

110

Турист

преди 3 години

Интересно дали доходите от туризма ще покрият разходите за здраве после? Ааа да, приходите от туризма ще влезнат в джобовете на наши хора, а здравеопазването го плащаме всички (доколкото го има изобщо).

109

Анонимен

преди 3 години

Преди комунистите слагаха най-големите крадци да ни управляват. Сега напъват да ни сложат да ни управлява убиеца Божков. Развитието на столетницата е впечетляващо !

108

до конспиратор

преди 3 години

и хотеладжиите ще са се ояли

107

Сега

преди 3 години

Сега в магазина всеки ще киха и кашля и сее чумата ! Ама ше е модерен без маска, маската мнооооооого пречи да я сложиш за10 мин.!!! Българска работа !

106

113,

преди 3 години

Ти ако искаш твоята си я дръж докрая на живота си. Аз няма да сложа повече парцaл на устата си.

105

маската

преди 3 години

не махайте маските в магазина този министър е пълен куку.

104

Зизитоп

преди 3 години

Браво ! Герб показа как се управлява ! Построи България, залови маса наркотици, изгонва мутрите една по една, а позитанци пискат ! Начи нещата са както трябва ! Браво На Борисов

103

Спирам коне

преди 3 години

Работата е ясна, отпуска се "положението" и се манипулира в медиите че това е *** грип. Хората почват да си го предават напред-назад и тъй като инкубационният период е дълъг не се усеща какво се случва. Три седмици след това смъртните случай изведнъж стават много. Отново затварят държавата. Хората остават гладни. Бунтове.

102

Анонимен

преди 3 години

Маските са за да мълчите пичуви.

101

До Анонимен102

преди 3 години

"Много удобна версия,не мислиш ли? Вируса си циркулирал постоянно, и здрави хора го разнасяли. И това след карантина,мерки,кпп-та,дистанция,маски,дори ръкавици на места от март до сега?!"Затова разумните още преди месеци ви казаха, че повечето мерки са живаглупост и с нищо нямада ви опазят. Ми прави бяхме. Само ви клъцнаха правата за нищо и никакво.

100

Възмутен

преди 3 години

Болните се увеличават, маските не са задължителни! Безумие .. И защо бяха ореди това строгите мерки.... Да се предпази здравната система, ами сега?

99

Бойко борисов(т*пак)

преди 3 години

Нали казахте, че, ако положението се влуши, а то според вашите измислени данни се влуши вие ще върнете мерките, защо не го правите, нали бяха 6, а после около 66.