7

Анонимен

преди 4 години

Само глупости и разходки из страната - президентската институция е тотално ненужна...

6

Анонимен

преди 4 години

Радев поднася цветя и почита светите братя, диктатора обикаля с джипката и обяснява как ше ни дига данъците!

5

f

преди 4 години

Има един физически факултет в София на СУ, на булевард Джеймс Баучер до Семинарията, оттам САЩ крадат всичко и всякаква физика, това военен факултет, чувате ли ги ***-ло-умниците учещи се там какво искали, да нападат Франция ,че даже и Италия, а ци-га-нията да я лекуват с военните си технологии, смърт за тези ко-***-ленца военните! Или без професионална армия, или само българи!

4

f

преди 4 години

А Радев, ти случайно българин ли си, че да го празнуваш тоя празник?? ***-де-расин смотан!Само да ви попитам какви са тия военни нацисти в бг армията, които не са българи?? И кой им плаща и защо? Да вършат мизерии само. Разчитат на секретните технологии и зад гърба на народа не са спрели да воюват, с когото не трябва, тия етно малцинства които не си плащат данъците са много ама много зле военни, но нашите убит.ници военни ги канят в България на безплатен обяд.

3

Анонимен

преди 4 години

Вие сериозно ли се мислите за много културни, така като сте избрали да ви управлява несменяем диктатор? Това е признак за много ниска култура. Някой друг да мисли, вместо вас и да решава, вместо вас. Изобщо не говори добре за вас, като общество.

2

Едно виждам...

преди 4 години

Едно виждам, а друго чувам. Статията е за Радев, пък турнали снимка на Корнела!Обединител бил - сети се за първи път откакто е президент, пък то мандатът му скоро изтича...

1

Безделника Радев

преди 4 години

Охоо, трета статия днеска, за това как Мун Чо ни поздравил за празника .......