14

1

преди 4 години

До леле,откакто,тиква прави магистрали.

13

правна идилия

преди 4 години

Заплашен, че ще бъде уволнен - свидетелят започнал да търси бомби и да се страхува за живота на семейството си :) Не извършил преглед и отговор на подадената документация - нямало било срок, в който да е длъжен и в допълнение потвърждава, че формално е разгледал подадените документи от фирмата (все едно не ги е разгледал умишлено). Купона в прокуратурата е страшен. Тези показания не изглеждат фалшиви, но са доста безмислени.

12

Мунчо

преди 4 години

Много уважавам цялото семейство- от бащата, самопровъзгласилия се за "професор" Деянов, през дъщеря му, която лично тате караше за снимки в Плейбой, после и до дома на Данчо Цонев, че и брат и, когото видях само да издава някакви нечленоразделни звуци по телевизията, и да казва, че това било изкуство/Бийтбокс/.

11

леле

преди 4 години

От кога поп фолк певици пътища почнаха да правят? Или са се опитвали да спечелят Евро средства? Или нещо не разбирам... До тук ли допряхме, няма ли други хора за съдружници?

10

Начетен

преди 4 години

свидетеля О.А. - проф. Олег Асенов. Марионетка на ***...ски. Тотално корумпиран човек. Той е мозъка на ТОЛ_а. свидетеля Г.Т. - Георги Терзийски - това е шефа на АПИ. Човека, на който мутрата от Банкя чете конско пред цяла България на заседание на Мин. Съвет. Тогава го прати глашатай да обикаля по площадите. Човек без топки и достойнство. Това са кошаревските свидетели на обвинението.

9

Зоро

преди 4 години

Абе тая Лила що има толкова неприятна физиономия?

8

Активист на БКП

преди 4 години

СпецНаз може да си публикува всичко ,но истината е,че тези двамата уведомиха ЕС и Брюксел за далаверите в ТОЛ системата ! В момента който ГЕРБ падне от власт тези са свободни !!!

7

1

преди 4 години

другари от АПИ,а с документите на,ЛиЛана,които ви уличават ,в далавери ,с особенно големи суми,покриха ли ги,след ареста и.

6

Гешефт?

преди 4 години

Поредните кьорфишеци на Главния Каскет.

5

GG

преди 4 години

С Иванчева в една килия за дълго и да има любов !!!

4

Това е България !

преди 4 години

Започнах и да се оглеждам по пътя, да проверявам колата си-------------------------------------------------------------------------------------Оцелял си с късмет, Милен Цветков - не !

3

Анонимен

преди 4 години

абе тия щом са толкова способни защо не правят бизнес без евросубсидии, както другите държави и всеки обикновен бизнес защо винаги трябва да има присвояване ?

2

Ха

преди 4 години

Как лъжливо ги извъртяхте нещата ей ! Добре че всички си ви знаем ;)

1

zeus

преди 4 години

Почнат ли да вадят предварително доказателствата и да правят медийна кампания е ясно, че нещата намирисват. Ясно е, че Лилянчето е човек на Черепа и Шиши не иска да му се бъркат в далаверите. Това не значи, че е чиста като планинска вода, ама и останалите в играта са от крадец нагоре.