104

:-)

преди 4 години

А сега си представете Мутафчийски с голяма раница или войнишка мешка на гърба! Същинска костенурка

103

Зомбиленд

преди 4 години

Струва ми се , че този цирк ще продължи, докато Боко си прокара закончето за партията майка ,в опит да заобиколи Конституцията и не че след това няма да има пак заразени , но медиите някак ще забравят за тази тема . Дето се вика : Пътят към ада е постлан с добри намерения !

102

Анонимен

преди 4 години

Скрий се бе, лъжлива гологлава мижитуркa такава!

101

чичо

преди 4 години

Много Мангърците станахте бре !Кво да стори човек ?Да ви го сложи, ще се размножите - повече ще станете.

100

Т.Шак

преди 4 години

Плешоядът се излага тази вечер само с тия 12 бройки

99

Анонимен

преди 4 години

Този Щаб всява паник и страх, зада може правителството да ограничи правата и свободите на гражданите.Това ще се случи със закон от диктатора, всички го знаят!

98

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

12 нови заразени и ни един болен. Направо щяха ни скъсат от смях, ако не бяха нагъзили цялата държава с тия скапани мерки.

97

Анонимен

преди 4 години

Кажи от колко проби бре ! Да можем да си изградим реална представа !Нещо намаляват случаите, ми се струва?! Увеличение имаше като се тестваше целево (в определение квартали и при медиците), в рамките на 2-3 дни.Нещо им издиша плашливата реч?!

96

Анонимен

преди 4 години

Аз днес ходих до тоалетна по голяма нужда. Благодаря за вниманието.

95

Скъпо платен лъжец

преди 4 години

Който ще плати с името и авторитета си! Резил!Като го слуша човек и като чете после мис Сирските статии, излиза че в момента у нас има 1399 души берящи душа и борещи се живота си!Де бре, говорителке, сопри коньо, а.Днес щях да пукна в жегата с тъпата ви маска, която на практика си е грим ***!Събирайте съдраното чергило на тъпия ви цирк и се омитайте.Управленско-медиен вирус е това! Бегайте да се лекувате в Арена Армеец, или ако не там в клиниката през булеварда - на 4-ти километър

94

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 87Ти да нямаш вграден детектор за COVID?Ако избера от оповестените 1500 човека на случаен принцип из цялата страна, колко е шанса да се срешнеш с някой от тях?1. Има много заразени без симптоми, но въпреки това разпрозтраняват(повечето деца са типичен пример)2. При някои симптомите се проявават след 5-тия ден но преди това също за разпространители.3. Ако всички си носят маските такива хора заразяват в пъти по-малко.

93

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 години

ВЪН РУСКИ ОКУПАТОРИ!

92

Край

преди 4 години

Мангъров им обяснява че са няколко стотин хиляди които в момента са с вируса - те ги броят един по един.добре че не са прави щото ако са за да стигнем 70% с техните темпове ни трябват 70г. карантина.

91

Анонимен

преди 4 години

Професор Даниел Вълчев с присъщия си възпитан тон, разкритикува мерките на правителството и забраните, като наблегна на това, че се подготвя закон с мерките, след падането на карантината

90

баце

преди 4 години

Генерале, свестен тип си. Пущай хорото и бегай. С калинки не става.

89

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАми то е добре, че не знаете и срещате. Ако всички започнем да познаваме по двама- трима - положението ще е катастрофално. Радвайте се, че не познавате никого.

88

Исусе от назаред

преди 4 години

,аман заманТрябва меерккиии

87

От кого

преди 4 години

Какъв е този Мангъров , онзи с жълтите зъби вид на недоспал алкохолик ли?От него съвети ли да искаме? Хмм.

86

Анонимен

преди 4 години

Майко мила, колко изплискали легена има вече... Тази, дето звъняла на полицията всеки ден и иска още по-строги мерки, защото идва касапницата, е просто покъртителна.

85

Анонимен

преди 4 години

Годжи, какво стана с великденските разходки на софиянци? Те във Видин ли са ходили?Я кажи колко заразени има в Созопол и Царево? Няма да кажеш, защото няма нито един заразен!Вчера Мангъров каза, че ще ловиш мухи. До там си се докарал. Позор! Пълен позор!