135

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 143на *** ли да вярвам?На 19 март каналът byoblu24 излъчи голямо интервю с нанопатолог с 40-годишен опит в операционните зали, лекар и професор Стефано Монтанари.Това е шокиращо интервю, защото той каза, че в действителност от коронавирус в Италия са загинали само 3-*** души. Но какво убива, ако не вирус?интервю в ютуб:Dott Stefano Montanari - Coronavirus - Byoblu24

134

олимпиада

преди 4 години

До АнонименВируса е опасен най-вече за младите и децата защото уврежда белия дроп и ги прави инвалиди. Старите са си поживели и дали от корона или от друго ще умрат, все им е тая.

133

Анонимен

преди 4 години

То и сега има приложения които не се използват като това ще е поредното

132

до 139

преди 4 години

Има много които не го знаят. А и да го знаят казах че личните лекари не могат да вдигнат на всички. За предпочитане е да има регистър и лист на лица с които те трябва да се свържат не мислиш ли? Аз и номера им и емейла им знам също така имам ПИК към НАП. Но не всеки ги има тези неща.

131

Анонимен

преди 4 години

Някаква Калина,един забравен дънер "професор",изливат цялата си злоба към президента Радев,разбира се в купения от Борисов тлъст сайт.Злоба,ненавист,идиотско мислене са налегнали някои *** "българско" производство. Защо разделяте нацията кучета, които сте в приюта за четириногите зли,гадни животни.Една *** произволно определя президента на България като и скимне,защото няма кой да я сложи на мястото й. Всички институции у нас се управляват от един пулт,който се намира на 15-клм. от София.

130

До пак нещо

преди 4 години

Повечето лични лекари са възрастни - над 55-60 години и ползват телефоните си само като телефони. Нито ще свалят приложение, нито ще знаят какво да правят с него. А и не знам дали ще им пука за какво пише там. И като не могат да отговорят на 100 човека едновременно, защо мислиш, че ще проследят 200 в приложението. Там може да се изявява всеки хипохондрик и да си измисля всякакви симптоми

129

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ само се снимат плешиви по тв и дават ненужни тв интервюта вместо да създават добре платени дистанционни работни места за безработните.

128

Анонимен

преди 4 години

Само реяльовци тук. Банда нежни души.Казано точно като бяла якичка на хранилка. Поколението Z в действие :)) Това социална политика? Абе това не бяха ли мръсните комунисти, там я имаше тази думичка социал.

127

До 120

преди 4 години

Пишеш глупости.Всеки знае телефона на джипи-то си.Освен това нали ни накараха да си записваме час по имейл,а там го има номера на лекаря,Само някой много възрастен може да не го знае,но повечето имат деца и внуци,които ще им помогнат.

126

Спокойно

преди 4 години

Чеда мои!Колкото построихте светло бъдеще и куманизъм,толкова ще въведете и цифровия фашизъм !Най много да растрелят някой набеден болен по улицата милиционерите заптиета!

125

Анонимен

преди 4 години

След 2- 3 седмици щяло да бъде АД! Така казва Бацо и така ще е! Защото АД се римува с ГЛАД!И не тоя вирус ще го бутне, а гладът, защото от глад хората ще издивеят! Те знаят кой им го докара!

124

Анонимен

преди 4 години

6% защото никой не излиза. Ако всички са навън, както при нормалните грипове. Няма да е 6%. Малоуменн.

123

Анонимен

преди 4 години

Пуснете аналгин-хинин по аптеките защо убивате хората бавно и мъчително и се правите на спасители?То само като ги погледне човек лицата им сгърчени в адската злоба му става ясно всичко.

122

За питащи

преди 4 години

Софарма не произвежда аналгин хенин произвежда обикновен аналгин рекламиран под името Аналгин- Хин. В него хинин няма.И всякакви препарати които се коментират купуват и изследват тук в България и на световен мащаб. Не са за профилактика. Те са препарати за използване в болниците под контрола на лекари. Не са за самолечение. Следователно за питащият не са за купуване от аптеки. И тези хининови препарати нямат доказан научно проверен в изследване ефект.Че да ги наричаме лекарства за Covid19

121

Анонимен

преди 4 години

До Живял-видялИТ са демократи, мафиоти и фашисти. Само те ще вемат тлъсти заплати а останалите ще ***

120

Анонимен

преди 4 години

До 1234Данните така или иначе ти ги имат всичките и без това приложение. Не се вълнувай толкова. Безполезно е.

119

Анонимен

преди 4 години

Само реяльовци тук. Банда нежни души. Жените по сериозни се държат от вас. Ама нямал работа, ама нямал храна, ама нямал помощ. ***. И сигурно от вас много са били във великата казарма :) Големи мъже ви е направила... Няма що.

118

Анонимен

преди 4 години

Ще помогне ама не на нас а на тези които ще ни оправят

117

?

преди 4 години

До Живял-видялТочно. Някакви IT Милиционери.

116

Анонимен

преди 4 години

Женчо света е изправен пред биологична война Биологична война, а вируса с 6% смъртност и поразява предимно стари хора. Гении. А Рептилите кога идват?