370

Анонимен

преди 4 години

То не ще изгладнеем ами и ще полудеем до 13, определено ще излизам през деня в градинката само да напече слънчицето, пък 5000 ще ми ги вземат от цървула

369

Хан Крум

преди 4 години

До АнонименПрецедентйт ту в момента не може да събере и 5% доверие със просташките си прояви в последно време. Ясно е кой се грижи за държавата и народа. това са Бочко и ген. Мутафчийски. Злорадеффф изпада в паника, че вече никой не го банзари за слива и ни залива със душевната си бълвоч написана на колянце от Деса посред нощ когато в спалнята им вече не се случва нищо. Явно и Радеффф вече е изтрезнял и е разбрал за кого се е оженил и вече горко съжалява ама е късно. МУТАФЧИЙСКИ ПРЕЗИДЕНТ

368

Анонимен

преди 4 години

Аве тия от ГРАБ без ДПС нещо могат ли да прокарат?

367

Анонимен

преди 4 години

Оставка и служебен кабинет.Само при такива условия бих приел удължаване на извънредното положение. ГЕРБ изгуби общественото доверие още преди тази епидемия. Президентът е с най-висок рейтинг на доверие, да разпуска парламента и да назначи служебен кабинет от експерти които да ни преведат през финансовата криза.Финансовата стабилност на ГЕРБ се оказа една пробита изгнила каца. 10 години лъжи ни стигат. Бизнесът се готви от две години за рецесия, а правителството профука всички излишъци от последните години. Здравеопазването е в колапс, тази епидемия го изкара на преден план.Оставка!

366

Анонимен

преди 4 години

Ще има бунтове няма да се примирят огладнелите.Ще им стане все едно дали от вирус или от глад ще ***.Ако избора е смърт от корона или смърт от глад ще предпочетат да се нахранят и тогава да ***.Да се надяваме,че до Великден ще утихне вируса..

365

Анонимен

преди 4 години

Умишлено се бавят с тестовете, със сегашното темпо ще разберем колко са заболелите след 10 години. Забавянето е единственият начин хунтата ГЕРБ да се задържи по-дълго на власт. Ще продължат с манипулативни и изкривени статистики за да плашат хората и да ги държат под контрол.Вече не могат да скрият добрата новина за БЦЖ ваксината. В момента се оправдават че не било доказано. Това което се случва в Италия, Испания, Франция и САЩ е малко вероятно да се случи в страните от източния блок, където тази ваксина е задължителна. Смъртността до момента е значително по-ниска, а вирусът е разпростране

364

Анонимен

преди 4 години

До 419За простите като теб когато ври водата също магия нали.Винету прочете ли или тя ти е първа в списъка в този живот.Не се чудете що сте бедни.Прости сте, това е причината.И ще ставате мнооого по-бедни.Гепенето от еврофондовете е към края както и далаверките по балкански.СКОРО !

363

13 април

преди 4 години

На 13.04 излизаме на улицата. Такъв беше първоначалния обществен договор. Хунтата ако продължава с неадекватни мерки или ако свършат парите може и по-рано.

362

Е баси

преди 4 години

Много бабаити бе. То било страшно. Турците ако знаеха какви сме кибритлии нямаше да са ни господари 500 години. Ама май не са знаели. Смятай какви мъже сме били през цялото време. И вируса няма да ни изтрепе като ***. Щото сме мъже! А сърбите и РУСНАЦИТЕ са балъци щото и те са в извънредно положение за месеци. Ама ние сме по-курназ!

361

дО 417

преди 4 години

Тоя и той много знае какво щяло да стане. Дядо Ванго от съдби за кръстопът.

360

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 415Нямате ли свинско замразено във фризера, който сте си купили, даже и по няколко? Или прасе на село, дето го гледа баба, дето е на възраст да си отива от коронавирусс? Имате и други екстри, като кола и маркови дрешки сигурно?

359

ХА-ХА

преди 4 години

До Хан Крум 413Не се притеснявай, мухъл, ние го изкарахме но ще дойде и вашия ред защото ВСИЧКИ ще го карат тоя вирус та пожелавам ти късмет (ама едва ли).Ако някой си мисли че ще изхитрува и ще му се размине заразяването НЯМА ДА СТАНЕ.А има и един детайл който простите като теб и Боко не го знаЙтИ.Втората вълна ще покоси както много възрастни и много млади същото така и 25-40 годишните.Така че ...успех..........в гробищата.

358

Анонимен

преди 4 години

То президентът, че е безделник, няма две мнения, Круме. Но безделникът не е толкова опасен, колкото хиперактивният и диот.

357

SS

преди 4 години

ти вместо да даваш акъл *** си купи кибрит за препър запасите. само такова може да си позволиш с парите дето ти дават баба и дядо от село.

356

Хан Крум

преди 4 години

До Анониментака, така - съберете се повечко - въпреки, че не останахте пред вид възраста на членовете си - ама нека да слезе при вас и Прецедента Безделник със Деса заедно и да постоите нагъсто поне два три часа и да се целивате "другарски" един друг за по сигурно. Пък после молете ген. Мутафчийски да ви лекува - червени смрадливи за.д.ници. Дано след това да не остане никой от вас, че овоняхте страната ни - *** червени.

355

SS

преди 4 години

Много философи и клавиатурни разбойници и революционери тук в форума!Няма нищо то глада ще ви докара ума в главите! Щете нещете нищетата мизерията и недохранването ще ви направи препъри без да го искате.Въпрос на време е!

354

Анонимен

преди 4 години

До две седмици племето ще е на улицата с бухалките да потърси сметка на Боко и 240те разбойници от парламента.Тая изолация ще подлуди хората.Надявам се този път не само да влязат в парламента и министерски съвет но и да линчуват хайдуците там.

353

Хан Крум

преди 4 години

До Анонимен===Не сьм червен син съм, както и теб бих насинил лукум милиционерски.===червената чутура си личи и под 5 слоя синя боя. Пример Корнелия Нинова.

352

Анонимен

преди 4 години

Тея от БСП съвсем изперкаха. Искат да спре карантината. Ама нали тогава първи ще изпука техния електорат пенсионерите?

351

Кука

преди 4 години

До 377 На второто напикаване ще се успокоиш.