52

Глас народен

преди 4 години

Много сте, излишни сте. А ония в ЕП са съвсем непотребни.

51

Край

преди 4 години

Корнелия - ходи винаги с маска. Не се шегувам. Много хора ще се радват - почти всички.

50

Аз

преди 4 години

Всички да излизат до юни месец в НЕПЛАТЕНАкакто народа така и ТЕВън Вън Вън

49

Анонимен

преди 4 години

Да излизат в неплатена няма само робите да ги пращат в неплатена отпуска

48

Анонимен

преди 4 години

А! Що, бе? Не е така. Не ги мразим повече от всякога. Винаги така си ги мразим.

47

Нинова

преди 4 години

6 месеца като отказвахте да влезете да работите май забравихте???????

46

до 23

преди 4 години

Така е, даже едното предложение беше за около 500лв надолу,но не съм казал че не са искали да се намалят заплатите, а че когато се гласуваше увеличение те го подкрепяха.

45

:)

преди 4 години

Хората остават без работа с неясно бъдеще за тях и техните семейства и с много трудни времена тия си дигнали заплатите при положение че има няма "работят" 100 часа в годината. Аз се чудя как още не са ги изнесли на луната БГ народът ... а знам защо защото има карантина и ограничителнимерки затова е.

44

Един

преди 4 години

Г-жо Техноимпексова, защо не кажете нищо за партийните субсидии? Когато имаше предложение да отпаднат или да станат по 1 лев на глас ревяхте като набодени мечки. Сега ми говорите само простоии. Вие и вашият зелен чорап само глупости ръсите, а Гечев е гола вода. Видяхме го какви ги свърши по Виденовата зима.

43

Край

преди 4 години

Бе той Слави отдавна ви разправя че трябва да са 120 и да ги избираме мажоритарно - демек ние а да не ви ги назначават партиите ама ... той нали е чалгар...

42

az

преди 4 години

Ха. Това вярно е весело. Хем не работят, хем взимат заплати. Веселба.

41

Анонимен

преди 4 години

Добре, че Бойко е балансьор работи и за депутатите иначе до този момент да е избило напрежението.

40

Анонимен

преди 4 години

излизат в неплатен отпуск - не може да не ходят на работа, а да получават пари, също така не си увеличават заплатата, това може да се гласува и промени, да не се правят.

39

Край

преди 4 години

А стига бе - Ми на Корнелия маската толкова да и отива ...чак да не повярваш че е тя.

38

До 10

преди 4 години

Да,на много хора им помогна да разберат,че Пекинската патица,освен че е неграмотна е и много алчна.Г глупостта и е автентична и чистосърдечно,но пък има самочувствие на Екатерина Велика от 3-а стая...Това, че Цвета казва,че мисли е парадоксално само по себе си,защото такъв процес трудно се свързва с нея.Трябва някой да и обясни,че заплатите нейните и на останалите в НС са изработени от данъкоплатците.И тя няма как да дарява,защото това са парите на същите хора,които тя мисли да ощастливи.Толкова

37

Анонимен

преди 4 години

Холандия- 17 милиона. 150 депутата без служебни коли и охрана. Гласуваха по 1000? помощ на нуждаещите се за три месеца, нашите си гласуваха по мазни заплати. Безсрамници

36

Sadia

преди 4 години

Deputat ot BSP-- Tova zvuci grozno.Prezident--zvuci podlo.

35

жж

преди 4 години

Да седнат и да четат коментарите тука, ама всеки ден, и ще се потопят в народната любов. Ще получат чудесна обратна връзка за работата си и настроенията на избирателите си. Иначе "най-работливите", дето един път не се вяснаха в парламента, а вземат заплата, като Делян Пеевски, най-големи дарители...А забравих да добавя и министерския съвет с премиера, и те да почетат. И президента също. Всички получават дълбок, всекидневен анализ от народа в паралелната реалност.

34

:)

преди 4 години

вие си ги избрахте сега ще им плащате а вие ще мизерувате като мишки.

33

Българин

преди 4 години

Изключително непотребна структура е парламента!Министерства!Президентство!Реформите в България отдавна трябваше да са само и единствено там !