49

хахаах

преди 4 години

илюминатите пуснаха вируса сега ще изчезне нацията и ще останат само 500 милиона болни които ще се мислят за богове

48

Гост

преди 4 години

Колко милиона струва ваксина за чума която няма?Кратък и жалък е човешкия живот. Всичко е суета и алчност.

47

Анонимен

преди 4 години

Ама баш в Габрово дошъл с куфарчето и пуснал вируса първият ''пациент''!А може и в Узана точно в центъра на България!

46

Анонимен

преди 4 години

И как като закрихте болници, няма лекари и сестри у нас, нямате елементарни медицински консумативи, легла, дерете по сто кожи от хората да си плащат сами за всичко, а ни обирате осигуровките??????

45

Агент от ДС

преди 4 години

Сега ли се сетихте , че има проблем с КОРОНА ВИРУС , бе ?!?! Когато поръчковите медии извадиха данни за 4-*** заразени в Плевен и Габрово ?!?! И как тоя вирус стигна до Центъра на България ?!?! Не се ли замисляте ?!?! Няма в големите градове - обаче има по двама в Габрово и Плевен. И как точно там ?!?! Да не би някой Китаец да се е приземил с парашут точно там от полет УХАН - СОФИЯ ?!?! Короната е по Балканите. Включително - България още от края на Януари. В това може да сте сигурни. :( !

44

COVID-19

преди 4 години

Здравейте! Сега ще мина през Видин,Ловеч,Търново,Варна и накрая в Шоплука щото са им дървени главите и се повреждат само от огъня

43

АНТИ

преди 4 години

На тези от Щаба, дупе да им е яко.

42

AZ

преди 4 години

Липса на лекари и сестри поставя под въпрос и лечението на осигурените. Много от лекарите и сестрите ще си вземат болнични за да не се заразят.--------------------------------------------------------------------------------------Естествено,че ще си вземат.Тяхното си здраве и живот ще пазят.Няма да слгугуват на плебса безплатно,я.

41

АнонимеН

преди 4 години

СИСТЕМАТА Е ВЪВ СРИВ А КОРОНА ВИРУСА ТЕПЪРВА ЩЕ СИ ПОКАЖЕ НОКТИТЕ В БЪЛГАРИЯ!

40

Анонимен

преди 4 години

Палатите на гербаджиите трябва да станат лечебници и болници.

39

чичо

преди 4 години

Страхливци, не се умира, а се минава в друго измерение.

38

Анонимен

преди 4 години

Короната е чума създадена във лаборатория и спусната умишлено.За мен това не е дело на човек,атаката е срещу човешката раса а не срещу определена държава.Забелязвам как уж великите Путин и Си са се снижили и си трайкат .Короната е спусната от ещо по велико и властно от САЩ,Русия,Китай,Британия и Израел взети заедно,короната е спусната от онези които моделират планетата земя,големите правителства знаят кои са те но си умират от страх

37

Анонимен

преди 4 години

до 36 ГостБога дето го славиш е възникнал,измислен преди 2020 години.От пирамидите и други места по света излизат хора от 6 000 години преди Бога!Как си обясняваш това?Религията е бизне,който храни милиони хора по света.Те не се трудят,а само раздуват глупости!!!!

36

Киро Ананиев

преди 4 години

Всичко е под контрол ! Няма проблеми ! ... То в България - няма Корона ... Тая информация е ... грешна ! И да има - ще я изкарате на крак и пак ... няма проблеми ! Важното е , че обявихме няколко болни за да можем да приберем кинтата , отпускана от ЕС за борба с вируса и да си я делнем между "ПРАВИЛНИТЕ ХОРА" ... Ако проблема се задълбочи - драскаме към Швейцарските Алпи. Там сред горите и снега - не би трябвало да има Корона .....

35

корона

преди 4 години

Хубавото е че се умира само 1 път и повече няма да почувствате нито болки нито страдания.

34

Анонимен

преди 4 години

Който е изкарал десет години под Бочковия Геноцид, един вирус с 2% смъртност не го плаши...

33

Анонимен

преди 4 години

Тоя дъртофлюнгер Ананиев кога ще се махне, за да освободи място на по-млад и на по-адекватен човек?

32

Гост

преди 4 години

Господ да се смили над България! Всички да се обърнем към Бога за милост и помощ. Човешка помощ няма. Парите нищо вече не струват.

31

Анонимен

преди 4 години

След седмица като почнат да *** всички ще спрат да излизат.Нито на работа,нито на пазар нищо!Паниката предстои.Търсят първия пациент дето го е донесъл.Ами той не е бил болен,имал е куфарче!Как се появява вируса в Географския център на България?КАК?И първите не са пътували извън страната?!!!!Как става това????

30

НОСТРАДАМУС

преди 4 години

Ще повярвате накрая.