71

Петров

преди 4 години

Кога точно Русия е обявила война на Украйна? Моля докумети, нали си по справките.

70

Драган, Каварна

преди 4 години

Цял ден троля за популярност, блогър съм. Ползва различни осевдоними.Утре съм в ареста да давам обяснения за глупостите си

69

Петров

преди 4 години

И какво като затворят Босфора, нали има Руски Военноморски флот, много бързо ще отворят втори Босфор. Ама беднякът чака ефките дето ги няма.

68

Историк

преди 4 години

Две трети от съществуването на империята на Злото е заето с водене войни, а една трета - в подготовка за войни.Дори и сега тя води две необявени войни /Украйна и Сирия/, с тенденция за трета - в Либия.за справка виж: ИСТОРИЯ НА РУСИЯ

67

Иван, Варна

преди 4 години

Путин играе покер с един чифт двойки, но вече и децата го разбраха че блъфира. Китай днес спряха вноса на всякакъв газ обявяйки форс мажор. Утре и ако султана спре турски поток руснаците минават от три на две хранения на ден. Да не говорим ако затворят Босфора...

66

Петров

преди 4 години

Коя е тази хунта дето за 40 години превърна България в свръхсила на Балканите с нация от 9 милиона каквато никога не сме имали в историята си и каква е тзи демокрация дето за 30 години ни превърна в маргинална жалка страна с 6 милиона полужви бедняци, която и бежанците заобикалят? Виж историята, БокУ!!!

65

Историк

преди 4 години

Сюлейман ага пръв кацна на марс и освободи марсианците от българският агресор. Справка: виж историята

64

Историк

преди 4 години

До 63Геноцид в България има след 9.9.1944 г. когато фашистката комунистическа хунта избива за кратко време десетки хиляди българи, чрез така наречения "народен съд", което и по турско време няма аналог.за справка: виж Историята

63

Анонимен

преди 4 години

Блъф след блъф, и двете държави са бедни, една широка война ги праща в средновековието и това се знае от всички. И сега са на светлинни години от САЩ, ЕС, Китай и Япония, сенки от миналото

62

Анонимен

преди 4 години

А на путин китайците ще му организират среща под статуята на Сун Дзъ

61

Анонимен

преди 4 години

до 66 SichtpunktДобрият човек не подчинява!до 64Оръжието на лошият е пропаганда и манипулация за да не използва истинско оръжие.

60

до ognyanz

преди 4 години

Да кажеш, че Русия ни е освободила е все едно да кажеш, че Русия е освободила половин Европа от Наполеон. Руснаците воюват и печелят войната, като идеята за отслабване на противника (Турция, Франция) е да го накараш да освободи народите, които управлява. Самата война е записана от историците като Руско-Турска, а не като "Българо-освободителна". Доказателство за това какъв "приятел" са ни били руснаците е реакцията им след Съединението - 8 години по-късно: изтеглят си офицерите и ни оставят сами.

59

Анонимен

преди 4 години

Щеше да бъде прекрасно най големите душмани на българите да се подпукат яко. Който и да мре няма да има значение.

58

Sichtpunkt

преди 4 години

Страха е най - опасен. Добрият човек подчинява с любов, лошият със страх!

57

Анонимен

преди 4 години

Абе руснаците оръжие имат и газ,петрол,много земя,но това е всичко.

56

Sichtpunkt

преди 4 години

Писна ми от Путин и неговите заплахи и демонстрации на оръжие. Като ще бие да бие. Имал най - модерните, най - опасните, най - продължително хвърчащите... По този начин той манипулира целия свят.

55

ognyanz

преди 4 години

До Историк: Ако зависеше от "европейските велики сили" и досега щяхме да добруваме в Османската империя или в Турция като нейна наследница. Един геноцид като арменския и с нас като нация щеше да е свършено. Русия ни е освободила, това е истината, дори и на някого това да не му харесва. И не само нас. И Сърбия и Гърция са получили свободата си благодарение на Русия.

54

Анонимен

преди 4 години

До 56Унуфри, апостола хубаво го е казал , но той не е видял освобождението, та надали е имал предвид Русия!

53

Анонимен

преди 4 години

До: 56Точно така! За руския император българите са просто славяни и християни.Нищо повече!Вижте какви умни приказки е казал по този повод Иван Богоров - виден български възрожденец и енциклопедист!На него дължим факта, че днес говорим на чист, наш български език.Иначе щяхме да говорим на руски!!!

52

Анонимен

преди 4 години

Дебeлашка и първобитна провокация, характерно за азиатските държави. По същия начин Путин вкара два добермана в стаята при срещата си с Меркел за да я плаши, понеже Меркел се страхува от кучета. Путин и Ердоган - хвани единия, удари другия. Най-доброто за България ще бъде тези две държави да започнат война помежду си и да се самозатрият.