101

U2

преди 4 години

До Анонимен 107Има много мъже в България,ама те ходят на работа за да си хранят семействата и не висят по площадите за кефа на Радев и Нинова...

100

Анонимен

преди 4 години

Всяко стадо си има ***,а журналистите разнасят миризмата. Исканията на медицинските работници са абсолютно справедливи, но тези 5 от РМС развалят общото впечатление за тях, насаждат отрицание. Всички ние сме благодарни на медицинските служители в здравните заведения и ги подкрепяме истински, професията трябва да стане приоритетна за БГ, както са учителите.

99

До 107

преди 4 години

Не мога да падна толкова ниско, публично да се унижа като тази групичка кухи ***. Браво за кое? За простотията, за цирка, за политическите наколенки, за кое браво? Има си цивилизован и разумен подход за решаване на проблеми - реално проблема е от компетенцията на НЗОК и всяка една болница, не от здравното министерство, правителството и НС.

98

U2

преди 4 години

Цените на петрола се срутиха и Масква вече трудно храни червените си фенчета по света...Затова е и тази свирепа активност на другарчетата в последно време..Един вид-като няма денги от кремъл,дайте да вземаме властта в България,белким захлебим нещо....

97

Анонимен

преди 4 години

Поредната Комунистическа провокация. Нищо ново, още 1925 с атентата в църквата Света Неделя доказаха че нито, църква, нито Бог, нито човешки живот е ценен за тях.

96

Анонимен

преди 4 години

Браво на жените, явно няма мъже в тази държава!

95

Анонимен

преди 4 години

Толкова плоска и *** пиар-акция може да измисли само Радев, Нинова, Слави Трифонов и Мая Костинбродска. Тези хора, ако живееха в Западна Държава щеше да метат улиците. Апропо, току що излезе декларация от БЛС, че нямат нищо общо със самозваните сестри и лекарите в България са готови на контра протест срещу креатурите на Мая Манолова.

94

Анонимен

преди 4 години

Когато умните и красивите окупираха университета и вътре пиеха бири по цяла нощ ,бяха герои, сега мед сестрите терористи!

93

Анонимен

преди 4 години

Естествено че е провокация, естествено че целта е политическа, тук не се търси решаване на проблем, това е цирк, ПР акция. Тази женички кой представляват точно, не е ясно, какви са им исканията също, не предлагат нищо по същество, просто вдигат шум, създават напрежение и скандал. Факта че протестират рамо до рамо с онези псевдомайки, говори за това колко политизиран и несъстоянелен е този псевдопротест на десетина женички без работа.

92

Анонимен

преди 4 години

Каквоозначава "психически нестаблна"? Кой и постави тази диагноза,от НСО ,Герб,или от медиите?! По-скоро отчаяна протестираща,която иска да привлече вниманието.

91

Анонимен

преди 4 години

Дариткова да внимава много какви квалификации дава,че наистина ще заклати стабилността,защото не само на сестрите-на всички ни писна много:(

90

Анонимен

преди 4 години

Някой като каже истината в тази държава и веднага го обявяват за психически нестабилен. Да ви се не види и на крадливите гербери

89

Анонимен

преди 4 години

за какви права се борят ? До колкото знам да вземаш голяма заплата не ти се полага по право

88

Анонимен

преди 4 години

Не е 80.изтриха го

87

До 80

преди 4 години

Значи синовете на Нинова и Радева (доведения син на президента) са кравари. Ами *** и им го кажи!

86

Анонимен

преди 4 години

Къде е "дипломатът" Борисов? Пак спасява света, защото е тотално неадекватен по българските проблеми! А Копиткова хвърля къчове и раздава диагнози!

85

Анонимен

преди 4 години

Не помня Борисов да се е кандидатирал за кмет или живееш в някоя друга БългарияА, той ако се беше кандидатирал сега, МаяМа като нищо щеше да спечели.

84

Анонимен

преди 4 години

а кога са протестите срещу намаляването на цената на газа ,искам и аз да участвам?

83

Анонимен

преди 4 години

То и Цецка не стана президент ,но Бойко смаза комунистите на парламентарните

82

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 85ОБАЖАВАМЕ да ремонтират Граф ИгнатиевИ ремонтират, и ремонтират, и ремонтират, и ремотнират...Па спрат, да си гласуват още пари и айде пакЧиста работа