73

Циник

преди 4 години

Алахогъзните Лежанци - според някой медии са в по-голямата си част от Афганистан, Пакистан, и африканци от неизвестни noмийни ями на черния континент. Всеки полуразумен - ще разбере - защо тази мюсюлманска наnacт - не иска да стои в мюсюлманска Тюркия, а се стреми към сърцето на (неверническа) християнска Европа. Икономически мигранти - непризнаващи закон и ред. Престъпници по точка от закона за незаконно нарушаване границите на суверенни държави. Лежанци на тестостерон.Европа се трансформира

72

хммм

преди 4 години

*** давам ти минус защото плана ти е ***.Българите дадоха имена на турците и дори покръстиха доста от тях, резултата траеше няколко години, кръвта вода не става, а тия са много по гaдни от турците дори.Това не са хора а животни което идва в момента. Жалко че болшинството хора гледа от розови очила всичко, има си някаква причина там всички да се мразят едни други, отговора е еднозначен, това са отвратителни хора които не подлежат на промяна, то не са ражда да се развива а да пречи на другите.

71

Смешник

преди 4 години

Покръстват се европейски имена и идват в европа! А не да ми живеят със изостанолото си мислене и манталитет в европа бягат от едно а идват и правят същото тук. Тва е проблема със бежанците от близския изток. Бягат от арабския свят и искат друг арабски свят в европа...

70

Анонимен

преди 4 години

Има решениеНавсякъде където има проблем...слагат северно корейска войскаНикой няма да се жали на пхенян , а и да се жали.....ми да се!! Никой няма да иде да прави атентати тамНяма комитет от войнишки майки , че да искат сметка на властта..

69

Анонимен

преди 4 години

В рамките на часове отиват 400 военни, след това още 1000..............Е това се "казва" българска амия!

68

Анонимен

преди 4 години

Видяхте ли клипа от Норвегия - цял клас арабески, 20-тина годишни пеят песен да не изнасилват и тяхната полиция пуснала тик-ток клип не ме пипай танцувайки като клоуни. Олееее майко деградацията на запада е пълна.А да ме казвам че съобщиха за изнасилена 10 годишната, извършителят не е осъден защото детето се било доброволно съгласило.Не сте чули нали? Защото нашите медии крият всичко

67

12_5

преди 4 години

Нали тия Лежанци..бягали от война!! Ок така да е..Отиват ..в хабаровски край та до якутия..Там и 10 милиона ще се съберат. Гаранция че там никой няма да ги бомбардира!!!Е няма и лежане и помощи..Ама като бягаш от война..не трябва да придиряш!!..На гръцката граница.поп и до него скара!! Покръства те, хапваш пържола..декларация за отказ от шамия..и напред

66

Анонимен

преди 4 години

Коя армия? Аз като ги гледам колко са подготвени и направо не ми се мисли.Защо не ги вдигнат сега за едно учение до границата? Ей така да видим какво могат или за да не се излагаме по добре да си почуват и да пият кафета по цял ден.

65

Анонимен

преди 4 години

Явно тия хора са се борили за да може някакви криминални типове да си имат чалга република, поне така се е получило явно

64

Леле до 61

преди 4 години

Да сте чували за няколкото дни разлика в Грегориански и Юлиански календар??? Коя е конкретната дата е немпортекуа да дискутираме- автоматично се минава към новият календар, съответно 19 февруари автоматично става 3 март. За детайли се гневите , ми се струва . Не, че съм му фенка, де, на сегашният календар :)

63

Архангел Псувнаил

преди 4 години

Най-глупавото нещо на света е да воюваш за чужди интереси на сатрапи и марионетки като Ердоган, Тръмп, Меркел, Путин, Борисов и т.н.Много ли мислите че са щастливи майките на загиналите турски войници в Сирия и дали ги топли че Ердоган ще победи Асад или пък обратното. И в двата случая те ще получат едно голямо нищо плюс мъка за цял живот.А и Ердоган и Асад са милиардери и им дремеА що се отнася до онези които тръгват да убиват хора поради религиозен фанатизъм и в името на някакъв си измислен

62

Архангел Псувнаил

преди 4 години

БОГ, на тях първо трябва да им се избият тия дето ги подкукоросват, и ако не става - има атомно оръжие. Мишените ви трябва да са ционистките кукловоди от тайните общества, а не ближните ви.

61

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 65Хитлер и турците бяха съюзници.

60

Анонимен

преди 4 години

до 64 При мобилизация през ВСВ са връщали германци които са живеели в ЮАР. Тебе ли няма да те върнат, бе в момента на такива технологии и информация за теб при мобилизация? Къде ще се скриеш на майййка си?

59

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"до 57 Да не дава Господ да ни нападне някой, че и от Антарктида ще те върнат, ***!"Дрън, дрън! Ще мобилизират ***, като тебе за пушечно месо и на втория ден, ще ти заровят трупа в общ гроб някъде около границата. Поне ще умреш с вяра, че вършиш нещо добро. За съжаление ще бъдеш поредния употребен глуупак.

58

Anonimen

преди 4 години

Само дето нямаме такава :)

57

Анонимен

преди 4 години

Нали строиха ограда, бе. Това да не би да е признание на Каракачанката, че оградата беше само камуфлаш на далаверката по прибиране на едни милиони и всъщност никаква работа не върши.

56

Валентин Тодоров

преди 4 години

Щом Санстефанския договор е документа който връща Българската държава на картата на света,тогава върнете реалната дата изписана на него - 19 февруари 1878 г (защото е подписан според действащия и сега у нас и по света Грегориански календар (З март е наложен като дата от преминаването на Княжество България към Юлианския заради традициите на Православната църква,така,че той е стар стил).Същата дата, 19 февруари която е отбелязана и на Манифеста за независимостта на България.

55

Анонимен

преди 4 години

до 57 Да не дава Господ да ни нападне някой, че и от Антарктида ще те върнат, ***!

54

Анонимен

преди 4 години

и китайската армия да струпате на границата ни, мигрантите пак ще я прегазят, защото ЕС е казал, че трябва да сме толерантни ! а после ще останат да живеят у нас, защото ЕС от нас нататък си е затворил границите. и после тъмните ще са навсякъде - не само по лъвов мост като сега, ами и по орлов, дето сме посрещали еди кой си...а сега от всички посоки ще посрещаме еди кои си......а имало на земята един малък рай, наречен България !!!!!!!обичам я и ми е мъчно за нея.