134

Анонимен

преди 4 години

Дисциплината е от най- силните черти на нашия народ. Вируса няма шанс.

133

До135,136

преди 4 години

Сбрахте ли се бре умници!Хайде сега почвайте с дитирамбите"да свети името му"!!!!!!

132

toto

преди 4 години

Спокойно, каквото и да се прави, вируса ще дойде. Приемете го!Ако някой си мисли, че може да опази влизането му в някоя държава, освен ако тя не е на някой остров и без летище и пристанище, много се лъже.Само не чувам по другите европейски държави да се искат оставки на правителства, нещо, на което ще се нагледаме и наслушаме от БКП-то.Червените да не се правят на луди, ами да отиват по границите и летищата да мервт температури, че вирусът убивал хората над 70 години = членска маса 0

131

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Поведение на Държавник от европейска и световна величина... - тая година вероятно с номинация за Нобелова награда за мир...

130

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Има предложение - 50-ия юбилеен конгрес на БСП да бъде изнесен... - в град Ухан...

129

Анонимен

преди 4 години

Вече съм спокоен. Прочетох интервюто, осмислих трезво съветите на светилата на родната наука. Купих няколко кутии свещи, кибрит и батерии. Мазето е пълно с бутилки вода и консерви, прозорците и вратите са заковани и барикадирани. Платил съм тока до юни, намерих и бензинов генератор на старо.

128

До116

преди 4 години

Как да има маски като те се произвеждат и се внасят от Китай,същото се отнася и за спринцовки,игли, системи и ред други медицински консумативи!Жална ни е майка ако това нещо плъзне тук!

127

умник

преди 4 години

"Хората които се връщат от рискови места, да запазят 14-дневен карантинен период"Къде да го запазят? В тоалетната на летището ли? Или да прелетят до вкъщи и да се затворят в килера?Тоя въобще мисли ли преди да говори?

126

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов надеди да се засили охраната по границите. И повече пътни полицаи да има, и инспектори да обикалят из цялата страна и да глобяват. Ако трябва и армията да се вдигне и да почне да бие гражданите по главите за да изгони вируса. Двата самолета и трите танка са в готовност. Тоя вирус просто си няма идея с какво се захваща.

125

Бочко

преди 4 години

БГ народа изпитва по-голям ужас от РазБойко и ДС-олигархията, отколкото от короната-19. При съчетание...всенародно опело!

124

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 4 години

Ако зависеше от дисциплината в Япония коронавирус изобщо не трябваше да има.Тиквата пак ръси мозъци.

123

Анонимен

преди 4 години

До 114Може да се има объркване в превода, а и глицерина е . Можете да използвате без глицерин, а Омекотяващ крем след това.

122

Анонимен

преди 4 години

Тия па в Италия, едни такива - недисциплинирани!

121

Анонимен

преди 4 години

Каква дисциплина бе??? На Летище Варна още няма термокамера :) Стана месец от както ги говорите тези глупости!Единственото, което ще не опази е чист късмет. Гербавите един язовир не могат да управляват,камо ли да се справят с вирусна пандемия.

120

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Ех, каква прекрасна възможност излиза за посредствениците от управляващата коалиция да наложат мечтания казармен ред в държавата !

119

Анонимен

преди 4 години

То не е за смях,но доктора кви ги говори ,тия които се връщали от Италия да се погрижат сами!!!

118

Анонимен

преди 4 години

Поздравления на фотографа за първата снимка. Предпазни мерки в очакване на Короната.

117

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Чорапът вече не го броят в Комитета по Национална Сигурност... - функцията му се поема от Премиера...

116

Анонимен

преди 4 години

РТП на квадрат....!!!!

115

:))

преди 4 години

Борисов обяви мерките за коронавируса: Дисциплината ще ни опази!---------------Тъй де! Китайците са най недисциплинираните! Борисов луд ли е?