18

Анонимен

преди 4 години

И все пак ми хареса как "могъщия" АПИ чиновник седеше на втора линия и излезе от МС като *** ученик. Но понеже сме в България това унижение се приема като нещо нормално.

17

Шоп

преди 4 години

Миналата седмица пътувах в Германия - дизелът е ?1,65, тоест 3,30 лв. Интересно ако ви вдигнат горивата с още 1 лв, дали ще ви хареса? Тогава таксата ще ви стъпи минимум на 1500 лв. Ама де дърво неокастрено! Намирайте го този герой-резач и да яде бой на почивки.

16

данъкоплачещ

преди 4 години

Драмата с винетките е заради капризите на Пунта Мара, защот никой не знае каквоще и скимне в последния момент. За да няма повече подобни драми е редно, във всяко министерство и видомство да се открие щат за специалист по гледане на карти и хвърляне на боб.

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Веднага ти отговарям, защото в другите държави няма ГЕРБ!

14

Анонимен

преди 4 години

Не ни залъгвай! Няма драмата с винетките. Има чиста проба волунтаризъм от страна на премиера.И пряка заповед за погазване на закона, щото на него тъй му изнася.

13

Анонимен

преди 4 години

Нека ппзная - сега пътят до Нови Искър ще стане лунен пейзаж и ще мучат, че си чупят колите и катастрофират. Да се оправят!

12

Чиновник

преди 4 години

До ЕлемагДругарю, бензина в Македония не е 1,50 лв. а 2,20 лв. а в България е 2,25 лв. Също така, както другарЕте имате интернет, за да ръсите заучените си, болшевишки опорни точки, така и нормалните хора също имат интернет и лесно могат да проверят, че пишеш абсолютни глyпocти.

11

Елемаг

преди 4 години

На Баце експерти му не требат,а само Калинки.

10

Анонимен

преди 4 години

нанков трябваше да бие тъпана по селата вчера....след смъртта на 20 човека на пътя за своге се завърна на бял кон в министерството защото МНОГО РАЗБИРАЛ ОТ ТОЛ СИСТЕМАТА....ВИЖДАМЕ!! АВРАМОВА И ТЯ....водната криза в перник нея не я брига сякаш....в случая с винетките пак...лоша им била комуникацията...МИ НАПРАВЕТЕ ПЪТ НА МОЖЕЩИ , ЧУВАЩИ и ВИЖДАЩИ ХОРА...НЕ КАЛИНКИ!!

9

Сократис

преди 4 години

"Драмата с винетките заради прекъсната комуникация" А прекъснатата комуникация?! Не иззе ли един човек функциите на институциите, и не решава ли лично той всички проблеми? За какво са министерствата с министри и администрация, когато не могат да вземат и наложат едно самостоятелно и обосноване решение?Не им ли е обидно, един човек да ги прави за смях, да се държи с тях като с деца, да им подвиква, да ги пошляпва по вратовете и се гаври с достойнството им?Вероятно-не, нали за това им плаща!

8

Анонимен

преди 4 години

данъци до дупка за заспалото племе, нищо друго не е в състояние да събуди *** от хилядолетния му сън и да измете калинките

7

Анонимен

преди 4 години

Защо в другите държави нямат такива проблеми а в България има?

6

яв

преди 4 години

Вместо към шефа на АПИ вчера на пънгара трябваше да бъдат нанков и аврамова...наглостта им убива хора по пътищата , оставя такива без вода в 21в. и се гаври ежедневно с тях посредством всичките им системи за таксички и данъци

5

Елемаг

преди 4 години

Защо никоя "мисирка" не попита,че като влизахме в ЕС изискването беше да се взима акциз върху всеки литър гориво,именно за да си оправим ВСИЧКИ пътища?За това тука литър е 2 лв в Македония е 1,5 защото още не са в ЕС и нямат акциз.Защо независимо от акциза казаха и се кълняха,че видите ли "С винетките вече ще цъфнем и ще имаме германски пътища и магистрали" и ОТново за 2-ри път нищо не се случи!!!Сега вече имаме ТОЛ,*** той е подготовка из а леките,пробват само.*** сте си това е!!

4

Анонимен

преди 4 години

Нагли *** от ГЕРБ, няма спасение от вас.

3

F5

преди 4 години

БСП и СДС ,ГОРЕТЕ ОКОЛО ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СЕКЦИИ И В ТЯХ , И РАЗЛИВАЙТЕ ИСТИНСКА ВОДА!Ще просветне, ще прозвучи, и измамните визии и звуци ще бъдат разобличени! Горете най-вече хартия и дърво!

2

Момо

преди 4 години

Защо само за София и околността? А другите, които за 500м плащат винетка? За тях какво?Защо за едните може, а за другите - не?

1

СС

преди 4 години

Много крадете и никога няма да имаме хубави пътища !