73

Waffen SS

преди 4 години

Перверзиите и извращенията с бодра крачка навлизат в живота на нормалните хора,под приветственият вой на демократичните неолибералисти.Очаква се скоро да зоофилията,некрофилията,педофилията,купрофилията също да бъдат правно защитени и който е против тях да бъде преследван от закона.Следващата стъпка е,че всички ,които не практикуват такива извращения също да бъдат законово преследвани

72

Анонимен

преди 4 години

Швейцария е била винаги много загрижена за правата на гражданите си. Затова на жените си дадоха право да гласуват чак след 1971г, и то само на местно ниво до 1991г.

71

Аз да питам

преди 4 години

От кога в ЕС хомосексуализмът ще стане задължителен, та да се изнасям овреме?!

70

Novus Ordo Seclorum

преди 4 години

Свиквайте, Цион Ви готви още, това е само началото!!

69

Питър

преди 4 години

До Анонимен 80Няма Овертон тук. Има пряка демокрация и свободни, интелигентни и образовани хора. И на всичко отгоре - перфектно въоръжени. Една от най-боеспособните армии в Европа, всеки мъж до 45 е добре трениран и с пълен боекомплект вкъщи. Нека примерно Ердоган ги нападне, задето защитават *** ценности да видим няма ли да му цъфне д-то.

68

Анонимен

преди 4 години

В Турция отдавна са си решили въпроса.Ако не си ,,такъв'',чий го дириш при обратните? Само не ми излизайте с номера че много мразите обратните.И най-слабият студент по психология както го попитат за хората които мразят и ненавиждат обратните,особено тези които държат да се знае че ги мразят,чуйте го само какво ще ви каже бедният тройкаджия от Катедрата по Психология.Най уличаващото за те ,,големи мъже'' е че мразят обратни.Така си прикриват обратните наклонности.Познавам доста такива.

67

Митко 19см

преди 4 години

Протопитекус булгарикус как се е наежил зад клавиатурата само :)Те страните на запад са толкова напред именно поради това, че мисленето там е друго. При ПБ мисловният процес, ако има такъв, е спрял някъде между 17-ти и 18-ти век.

66

Codex Alimentarius

преди 4 години

или сте Свободен или сте Нечия Собственост - ако не можеш да казваш и следващ това в което вярваш и мислиш, то по дефиниция не си свободен, което означава, че някой те притежава. Аз мисля, че ХомоСексуализъмът е Болест, Тежко Умствено Заболяване и трябва да се Води Борба с Него, като с всяка друга Болест.

65

Анонимен

преди 4 години

Прозореца но Овертон. Намерете в нета и прочетете.

64

Анонимен

преди 4 години

Кога ще открият евро-атлантическите лагери където ще затварят расисти и хомофоби? Историята се повтаря. Гулаг и Белене ще възкръснат. Просто идеологията е друга.

63

Анонимен

преди 4 години

Е, другари и другарки явно имло и по-зле от нас.

62

пак ив'чо

преди 4 години

Ако прекалят със прокарване на "законодателство", тука (в БГ) си имаме достатъчно скинари и други разни подобни (кои "кадрови", кои "на запас"), дето това няма да го позволят - и тогава току-виж ше ги "прокара" на нещо друго....

61

Анонимен

преди 4 години

И аз възпитавам децата си в хомофобия т.е. Да са нормални. Това не могат да ни го отнемат.

60

Аз съм хомофоб

преди 4 години

Сэщо така съм ксенофоб. Възпитавам и децата си в този дух и го пропагандирам навсякъде. Намирам го за полезно, а и всеки един възпитан в балкански дух и традиции човек, трябва да е такъв. Това ни е запазило през вековете.

59

ив'чо

преди 4 години

В Швейцария да си прокарват каквото искат, ама аз "Швейцария на Балканите" не я разбирам така...

58

Бау

преди 4 години

Не всички са изостанали и първобитни като нас. За това и е много богата държава. Браво.

57

Мразя ФАЩ

преди 4 години

Евро-атлантически джендърски "ценности"!

56

Емин

преди 4 години

Добри планове докато ние станем повеце от европетсите и не приемем шериата Белгистан и Шведистан са на път да приемат Шериата скоро Англистан и останалити държави ште приемат правилната религия! Европа след 30 години ште баде наша мюсулманска земя а белите жени наши ислямски майки! великата Турска война не беше края на нашата инвазия тя сега предстои!!!!!!!!!!!!!!!!!!

55

Г точка

преди 4 години

Ама никой няма проблем, че пи шка харесва ***. Да си се харесвас, ама аз не ги харесвам.

54

Наказанията за...

преди 4 години

.. хомофобия не са голям дерт, тегаво ще стане, когато в затвора ще се влиза не за хомофобия, а заради най-тривиална хетеросексуалност...;)