39

Waffen SS

преди 4 години

Ромите навлизат балканския полуостров на две голями вълни .Първата вълна е през 11-ти век,а втората,по-значителната в началото на 15-ти век с османската експанзия в Европа.Това права средна,обитаемост някъде 800години.При тяхното възпроизводство,това са 56 поколения.Някой да забелязва някакви наченки на интеграция?Тези,които се интегрират/образоват,работят спазват хигиенни навици/ веднага изпадат от групата на маргиналите и стават съвсем нормални хора.

38

няна шанс

преди 4 години

ДНК е важно, но дефектно ДНК се среща при всички раси. Също може да има проблемни деца с нормално ДНК, но това че са с нормално ДНК не значи, че нямат нужда от самостоятелни грижи. Против съм всички деца да се слагат на едно място. Трябва да се подберат деца с подобни възможности и да се оформят различни групи. Едни имат логическо мислене, други от малки са художници. Средното положение ощетява всички деца, дори тези с най-скромните възможности, защото те виждат разликата и страдат.

37

анонимен

преди 4 години

Като порастне Симеончо , тогава ще разбере приемната му майка каква грешка е направила и ще види , че учителките са били прави !

36

Анонимен

преди 4 години

Бели за осиновяване няма.Ние не си зарязваме децата като кучета в кашон до кофите.

35

Анонимен

преди 4 години

Ханове- манове, баш сте преселници от Византия. Йерлии ама не знаете. Честно такива толуми никъде ги няма по света.

34

селския простак

преди 4 години

Да се направят детски градини само за роми.

33

Анонимен

преди 4 години

Направете анкета и ще установите, че 90% от децата НЕ ЖЕЛАЯТ да посещават детска градина. За това си има причина - персонала на детските заведения не си върши работата.

32

УМЕН

преди 4 години

А дали някога ще прочетем една добра (или поне нормална) новина свързана с ромите

31

Анонимен

преди 4 години

Записват едно такова в детската градина на сина ми и гледаш как след по-малко от седмица съм го преместил в друга...Не че нещо, ама плащам една шапка пари за детска. Дали ще ги плащам на тая или на друга - все ми е едно.

30

Анонимен

преди 4 години

До FallschirmspringerДо второ дете. Който иска да има трето, значи е преценил, че може да го издържа само със свои средства.

29

До Анонимен 29

преди 4 години

Не става, пич.Ако останалите родители спрат своите деца от детска градина в знак на протест, веднага на тяхно място ще настанят екземпляри от племето на Симеон, за които разбира се всичко ще е безплатно.И само след няколко месеца тази елитна детска градина ще заприлича на онзи блок в Ямбол, дето преди време го събориха, а учителките ще са яли бой поне по няколко пъти, само защото са си позволили да направят някоя забележка и ще напуснат работа изтормозени, а съсипаната сграда ще я съборят.

28

Fallschirmspringer

преди 4 години

Някога по време на "тъмният и човеконенавистен" социализъм имаше детски добавки,които се даваха на всички, до трето дете,а сега до Н-то,дете.Така в определен етнос децата се превръщат в ходещи дебитни карти.Ако се ограничат добавките до трето дете,защо се предполага,че ако семейство има повече деца то има финансовите възможности да облича,храни,възпитава,образова,да даде старт в живота на тези деца,то проблема с безконтролното размножаване ще намалее

27

Анонимен

преди 4 години

До БАЙ Х*О*Й*Че как иначе? И не са 700, а малко над 900, заедно с останалите екстри!На мен пък държавата нищо не ми дава, като "награда" за това, че възпитавам ЧОВЕК. Дори напротив, дере ме с високи данъци, за да развъжда Симеончовци. И не ме пита дали искам Симеончо да вилнее за сметка на моето дете и на още 20-ина като моето.

26

Достойният отговор

преди 4 години

Защо останалите родители не сезират Комисията за защита от дискриминация с искането тя да защити техните деца?

25

Анонимен

преди 4 години

Малкият Симеончо е разбрал още нещо - разбрал е, че живее в държава, в която законът наказва онези, които се осмеляват да изискват от него да се държи като човек, когато се намира сред хора.Това постигна Ванина Бойчева - не можа да възпита детето, което е осиновила, но успя да причини неприятност на учителките, които държат в поверените им детски групи да има човешко поведение!

24

БАЙ Х*О*Й*

преди 4 години

Не разбрах приемната жена / не мога да я нарека МАЙКА/ получавала ли е и по СЕДЕМСТОТИН лева !!!!!!

23

Анонимен

преди 4 години

Сега ако другите родители имат акъл в знак на протест ще спрат децата си докато ман га ла не го махнта. Ако остане ще има още 100 ! Това само показва че хората генетично са различни.Теориите на нпоотата за мултикулти е една лъжа!

22

Анонимен

преди 4 години

Ами да подпишат родителите е петиция, че не го щат...

21

Анонимен

преди 4 години

До Наблюдател 23По себе си ли съдиш? Е, в грешка си.Точно генетичните изследвания доказват до каква степен си заблуден.

20

Анонимен

преди 4 години

Относно генетичния им материал д-р Иван Георгиев каза нещо още преди десетина година. Потърсете в мрежата.Не, че той е направил откритието. Човекът само се позова на резултатите от изследвания, които по някаква причина са засекретени. Иначе, отдавна са известни в тесни среди на специалисти.