503

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 535Мафията е в колапс.Затова Корнелия *** истерично.

502

Анонимен

преди 4 години

До ЕдинНе ГЕРБ откраднаха спестяванията на хората през 1997.Нито пък ТЕХНОИМПЕКС.А и не назначават явно любовниците си на службица.

501

525

преди 4 години

Не зная 533! Но политически тъй се получва според мен.А за Грипен ако се докаже ясно и твърдо, чее получил пари е виновен. Иначе не е.По скоро си мисля, че смяната на шефа на КОНПИ...Това, което ме чудва, че много смятат за нормално, ако си голям шеф да бъркаш в меда.Няма никаквозначение Радев направил ли го е илине.Просто една група хора подминаваттова.

500

Един

преди 4 години

ГЕРБ са отдел кражби и продажби на бившата БКП. Оставка шайка!

499

Анонимен

преди 4 години

Мафията е в колапс . Затова изпада в амок и е готова и на кръвопролитие . Затова деистват като Светата инквизиция . Със съмнения ,подозрения ,интриги . Особенно болезнено за нея е възможността да бъде преразгледани Изборните правила и закони . За мафията ,това е смърт .

498

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен В случая ,Гешев извършва политическа репресия ,използайки юридически необосновани понятия ,като ,съмнения ,подозрение ,предположения ,нямащи нищо общо с правото и ДАНС ,превърната в политическа полиция ,за подслушване и конспирации . Как така ДАНС проспаха 34 000 хиляди тона с *** включително и,източници на йонно лъчиние ,, т.е.радиационно.Или намиращите се в Германия ,66 00 х ,,бежанци ,,регистрирани в България ,по думите на Холандсия външен министър ,казани в София ? Кошара .

497

Анонимен

преди 4 години

До 527Русофилите са по илачите и простамолите.Отдавна сте се изложили и оакали.

496

Проблемът е

преди 4 години

Това с госпожата назначена на службица е само прелюдия. Очаквайте разкрития за връзките на Президента със самолетите Грипен.Там е заровено кучето -- това ще го вкара в Затвора!

495

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 525гешев в случая защитава държавния интересрадев защитава интереса на деса ( да речем на семейството си ).Президента има служебна кола и служебен шофьор. И служебен бензин. За какво му е да краде кола и въобще да кара дори и трезвен?

494

До 524

преди 4 години

Пий си илачите и лягай...излагаш се вече !!!

493

Анонимен

преди 4 години

Да пишем по темата!Аз си мисля, че първия рунд го спечели Гешев, щото Радев мусе вързаи го попита: Защо сезираш Кс?Е и Прокоратурта го пуфна със СРСтата и го оцапа здраво.Мисля, че Президента е човек, такаде, и трябва да бъдеразследван и съден ако кара пиян, открдне кола, удри на някой един юмрук. Пък нказанието може да си го излежи след мандта, ако го държи народното събрание.

492

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 521Пак ще взривяваш Света Неделя ли дорасло русофилско терористче?Или ще обираш мандри?

491

Анонимен

преди 4 години

В крайна сметка не разбрахме, назначил ли е достойният президент любовницата си на хубава службица или не е?А?

490

До 519

преди 4 години

Гладен съм за българска история , която не е омърсена от руски негодници с комплекси

489

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 516Моите нерви са супер :)Проблемът е у теб. Грехът е у теб. И разплатата ще бъде за теб. Не си дорасъл да разбереш какво ти казвам, но въпреки това ще го усетиш. Неизбежно е

488

До русофили

преди 4 години

Защо Русия не ни дава и една пушка за априлското въстание

487

Анонимен

преди 4 години

До Аз не зная"Някой да прави събори с кебапчета и бира до язовири за русофоби , но за русофили правят.":))))))) Нали ти казвам да поискаш увеличение, да не дрънкаш такива глупости, от които си личи колко си изгладнял

486

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 516Ти си с проблемните нерви русофилче оплюто.Аз просто казах мнението си за от_репки като тебе. извинявай.Айде лека нощ.

485

Анонимен

преди 4 години

До До 510Там не дават за съжаление :))

484

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 508Нещо май нервичките не ни издържат като почнем да губим, а?Или просто прибягваме до ад хоминем, когато не можем нищо да кажем? :))(Ад хоминем питай Гугъл какво е, то до 4 клас не се учи)