103

до 107

преди 4 години

Значи да се дават пари специално, за да се шумоизолира театъра, защото някакви си решили да си се събират в района напълно безплатно и щото са решили, че на 20тината души, които се събират им трябват мощни колони, а не един касетофон. Къде е обществения интерес тук> А вие НЕпсевдо интелектуалците толкова и се сещате за народното творчество. Някъде след втората ракия и преди да си пуснете Шабан Шаулич.

102

До До 99

преди 4 години

Как пък разбра, че отредена за шумни събития? Къде го пише? И по принцип градинките са място за почивка.Има си концерти но те са понякога, а не всяка вечер да се събират хора, които да си правят частно парти.Може ли да се съберем приятели и да изкараме уредби и да си свирим всяка вечер отпред. Щото било за шум? И наистина, да го правят в Южния, Борисовата, Заимов, а защо не да обикалят по кварталните паркчета да ощастливят и хората по-далеч от центъра.

101

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде в нормалния свят хората се борят с шума.Тук ти казват да се шумоизолираш, за да се бие на воля тъпан на площада.

100

Анонимен

преди 4 години

до 104,ще ме извините, неселянино, но такива обществени прояви пречат на повечето хора, а по-малко ги харесват. Силово не искам, искам съобразителност и добро възпитание. Питах ви по-долу, играя ли казачок пред Болшой театър.

99

До 103

преди 4 години

Никъде по света не се шумоизолирали!? Ти сериозно ли си толкова уникално ***? Практически е възможмо да се шумоизлираш от всякакви тонколони! И навсякъде по света на подобни обществени места е разрешано провеждането на подобни прояви, от концерти, до коледни базари - само на *** бг псевдоинтелектуалци, всички им пречат, вие сте си самодостатъчни, защо не си биете шута някъде далече, където да си само вие и да си направите една държава културия? Само да не се самоизядете след 2-3 дни.

98

Анонимен

преди 4 години

Наредба 1 на Столична общинаЧл. 5. (1) Ползването на общински имоти и/или имущество, предназначени за общо ползване, за артистична изява се осъществява без използване на озвучителни уредби след издадено разрешение от кмета на района или оправомощено от него длъжностно лице. на места определени със заповед от кмета на района.

97

До Анонимен 93

преди 4 години

Ти разбра ли какво всъщност казва?Пречи чува се по време на представление.Хич не е приятно да си на театър или концерт и да се чува шум отвън.И това е проблем от доста време като чак сега се обаждат от театъра.Иначе съм много против някой да говори че народните хора нямат място в центъра на София или че били селяния.Просто в случая пречат. Няколко души, защото обикновено са толкова пречат на десетки други които са дали пари за култура в институцията с името на Вазов.Това примадонщина ли е за теб

96

До 100

преди 4 години

И каква е разликата между разхождане, танцуване, тичане и т.н. Дай ако искаш да въведем пропускателен режим в района и всеки който си позволи да говори да бъде глобяван? Ти въобще мозъчна дейност имаш ли е въпроса? За теб всичко се изчерва с клетви от типа на тези се селяни, защото не ми харесват Всъщност ти си селянина, ти си този който иска да се налага силово, ти си този който дразниш и то напълно нарочно останалите, ти си този невъзпитания, ти си този който създаваш проблем.

95

До 98

преди 4 години

Напротив, длъжни са да пазят тишина г-н комплексар. Колкото до шумоизолирането, то не се прави никъде по света, а навсякъде по света вдигането на шум не е разрешено. Между другото практически е невъзможно да се шумоизолираш от мощните тонколони.

94

анонимен

преди 4 години

До Анонимен вече сме на всеки километър

93

До 99

преди 4 години

Градската градина в София е точно мястото отредено за шумни обществени прояви.

92

Анонимен

преди 4 години

до 98,точно защото е обществено място се изисква съобразителност, а не нагла селяния. Хората искат да минават безпрепятствено, да се разхождат и да има пространство. А те- хора ще ми играят, марш по паланките.

91

Анонимен

преди 4 години

Всякакви подобни шумови замърсители, като улични музиканти, танцьори, църкви, джамии... трябва тотално да се забранят на обществените места, или да им се предоставят такива, на които няма да тероризират случайни граждани.

90

До 96

преди 4 години

Това че на теб не ти харесва нещо, не е измерител г-н комплексар. Градската градина е обществено пространство, не е част от театъра, тоест Мариус да си гледа театъра. Като им е шумно, да се шумоизолират, никой не им е длъжен да им пази тишина!

89

Не съм тролей

преди 4 години

За себе си направих извод че когато някой не си върши работата явно доста сме тук всячески се чуди на кой да му усере работата особенно когато е на прага преди да умре важното е да се усираме и това е Българи и последовател усирници с широчки неща. И новината и последователите в нея си личи какви тролей са. От старите скрап бракувани.

88

Анонимен

преди 4 години

Единственият друг град в Европа, в който гледах такова демо на пeйзанщина е Валенсия. В неделя се опват по малките площадчета групи в народни носии и вият на умрeло (нещо като фламенко). Еми гaдно е! По-възрастните туристи наблюдават със съжалително-любопитни погледи, по-младите се хилят. Повече няма да стъпя в това полуарабско сeло. Да не отнемаме на София и последните стари градски пространства!

87

Анонимен

преди 4 години

Понеже съм горд с традициите ще закова една външна тоалетна в градинката пред Военния клуб. Минимум 2 метра дупка ще изкопам, ще го окова с най-хубави дъски и вътре ще има от най-меките вестници, гордей се българино.

86

Анонимен

преди 4 години

Да ви кажа честно, футболен мач най ще отива пред театъра, ама щом сте рекли хоро - хоро да бъде.

85

Анонимен

преди 4 години

Общо взето примадоните като Мариус, са типичен пример до къде може да стигне падението на един човек, да се самозабравиш и да се помислиш за много велик, реално да си една никому ненужна ***.

84

анонимен

преди 4 години

как забележи само.......чакаш да се заядеш с некой