15

Анонимен

преди 4 години

Вероятно това убийство е следствие неизплатени пари,договорени за ремонта.И в момент на ефект единия е извадил оръжието и е стрелял по мъжа а жената е била застреляна защото е станала свидетел на скандала и последващото след него,убиство.И тъй като убийството е факт са съдействали и са признали всичко,каквото са поискали от тях.Рецидивистите,обикновено приемат измамата срещу тях,като преднамерено действие и понеже са наясно с последствията,са предпочели да решат спора сами.

14

Анонимен

преди 4 години

Не зная защо притесняват жената. Много е грозно така.Тя какво е виновна ?

13

Анонимен

преди 4 години

Тук какви коментират не искат да го осъдят а какво да го направят бе явно и вие сте същите

12

Тъй, тъй...

преди 4 години

И *** изхвърлял, и съседите поздравявал; даже веднъж помогнал на бабичка да пресече улицата. Е, малко поубил клиенти; и леко ги поразфасовал...ама бива ли да се ловим за подробности. да съберем на добрия човек пари за адвокат, че жена му го чака, горката. И децата му плачат - обещал им нов апартамент, а сега/

11

Сатира

преди 4 години

Дава добър човек е.

10

Съсед

преди 4 години

Много добър човек е. Редовно помагаше с пари на семейството ни. Ние и двамата с жена ми сме безработни и ни е трудно да отглеждаме двете си деца.Пламен редовно ни помагаше.Дано не го осъдят.

9

Анонимен

преди 4 години

Тоя защо лежи с варосаните дрехи на новите шезлонги.Много голям селянин. Със сигурност е работил при някой богаташ и е решил да се снима на басейна му.Ама пак си остава селянин.

8

Обикновен човек

преди 4 години

До ЧУМАТА ГЕРБВ Америка са го измислили - вместо "довживотен затвор без право на промяна", те го правят "250 години затвор без право да бъдат намалени". Ай да го видя кога ще излезе! Винаги има чалъм, само че политици и магистрати нямаме на наша страна.

7

Анонимен

преди 4 години

Добър човек е само дето трепе хора, не е кой знае какво ... *** народ ей

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен1Ти май не си много умен.Освен в ТЕхническия университет е работил и на частно.Кога е намирал време - негова си работа.Не всички са на твърдо работно време от-до като тебе.

5

ЧУМАТА ГЕРБ

преди 4 години

Чумата ГЕРБ поощрява убийствата !Точно тази власт измисли закона за съкратеното производство, от който се възползват всички убийци.Признават си престъплението и знаят, че не могат да получат доживотен затвор без право на замяна.Така всеки убиец знае, че рано или късно ще излезе от затвора.Нима това не е подстрекателство от страна на властта да бъдат избивани българи ?Това още веднъж доказва, че тази власт е назначена да унищожава българите, да ги съкрати, да ги намали до санитарния минимум.

4

Цецо Мен

преди 4 години

Единият е познавал жертвите от 15 години... Това говори достатъчно.

3

Анонимен

преди 4 години

Очевидно не е добър човек! Малко мисъл трябва преди да се лупа.

2

Анонимен

преди 4 години

Най-обичам, когато някой каже за убиец, че е добър човек. Колко да е добър човек един убиец? Правилно би било да каже, че вкъщи не му е личало да е убиец.

1

Анонимен

преди 4 години

Какъв парадокс. Жената казва " нает е на работа в Технически но работи частно". Е как става тая работа. Нощно време ли е в Техническия , а дневно кара частно. Или както е на снимката така му плащат.