23

Анонимен

преди 4 години

Как ще гарантират пунктовете че караваната ми е изправна, след като няма нито един пунтк в България ,който да може да направи технически преглед на каравана. Навсякъде влизаш на канала ?????? и чакаш да мине време за да си вземеш талончето и да си платиш глобата от 50 лв. На каравана спирачки на канал не може да се прегледат !!!!!

22

Анонимен

преди 4 години

А така , Бойко ви краде, вие пак си го избирате ! Хората на вън за стотинки се организирват и саботират с протести такива безумия .Тука сме съгласни на всичко, Бойко само да даде 20 -30 лв към пенсии и заплати и да се снима с вас и всичко спира . Сами си избирате крадците и е,./ба/чите .Събуди се народе , дерат те , а ти спиш!

21

българин

преди 4 години

Управниците за пореден път се подиграват с хората и ги правят на маймуни ! Спомняте ли си ( съвсем скоро беше ) , че разтягаха локуми кал ще спират дизелите в градовете , че ще има нови пунктове , където ще се замерват газовете , щели да раздават сини , зелени и т.н. стикери......?!?! Всичко мина и замина !

20

Анонимен

преди 4 години

"Румен Дунев обясни, че купувайки стари автомобили, не спестяваме"Дам, защо да си купи човек кола за 3-4 хиляди и да и киха по 500 поддръжка на година, като може да си купи автомобил за 50-60 хиляди и да му дава по 2-3 хиляди за поддръжка? Не се ли вижда колко много се спестява ? То като харчи с литър по-малко на 100 направо ще ни извади от мизерията.... Абе тоя изпуснали ли са го в родилното или си е природно толкова *** ?

19

АЛООО 9

преди 4 години

До АнонименПо отношение на това, че във всяка кола има само 1 човек съм абсолютно съгласен - после пищите от задръствания, нали. Айде - има метро, автобуси, тролейбуси, трамваи. Много са важни задниците ви - в кола да е, макар и трошляк, замърсяващ въздуха, който дишат децата ти !!!

18

Анонимен

преди 4 години

Колко още трябва да търпим питат се хората на ум и на глас ? Отговорът е ! - ако още търпите ще е много.

17

Анонимен

преди 4 години

Нали се минава технически преглед ако някой трябва да имa паспорт това са хората извършващи технически прегледи. Искате за едно и също нещо да вземате пари от 3 места, нема да стане.

16

Кандидат-смукачи

преди 4 години

Техническата неизправност е причина за под 1% от катастрофите. Хайде първо да решат онези 99% от причините за катастрофи и тогава да се заемат с последния 1%. Иначе искането за паспорти на колите звучи като - "Я да вземете да напълните гушите на едни хора, защото те са умни, а вие прозди"! Още една хранилка за държавни и/или частни смукачи, без които няма да можеш да минеш. Е много станаха! Бааста!Утре някой ще реши, че да проверява дали ми е достатъчно трърд, преди да го ръгна на ...

15

Анонимен

преди 4 години

Колата ми е 25 годишна и харчи 8 на 100 газ! Какви глупости пак мислят тия? Не се наядоха герберски крадци.

14

Тва..

преди 4 години

...се прави единствено о само за пари! Не е за обезопасяване...

13

Анонимен

преди 4 години

Ние сме много интересна нация ! - ясно ни е ,че се чудят как да ни прецакат и да ни сваляти кожата от гърба ако могат и недоволстваме {само на думи обаче } !И като кажат от утре влиза в сила наредбата ще се наредим на опашка да си дадем парите и да си скъсаме нервите от чакане и разправии.Ако са гърците ще блокират цяла Гърция и наредбата ще отпадне ! - вече сме виждали няколко пъти как го правят. А ние като някакви мишки само мрънкаме и нищо !

12

баба мара

преди 4 години

категорично против всякакви измишлъотини свързани с пари където играят паритеима и корупция сложете краи на всяка бюрокрация и престанете да ограбватебългарите ние вече сме под 7 милиона престанете да ни тормозите до гроба

11

РМ

преди 4 години

В момента 1/3 от автомобилите, които се движат по пътищата, са без гражданска, годишен преглед или и двете. Да не говорим колко шофьори карат постоянно пияни и/или без книжки, а някои изобщо не са и имали шофьорски книжки и си карат така от години. Вместо да увеличат контрола и проверките, да увеличат катаджиите по пътищата и да сложат камери навсякъде, те се чудят какви глупости да измислят. Ако това стане, над 1/2 от автомобилите ще са нередовни.

10

.

преди 4 години

Страна е на дъното на автопарка в Европа, защото хората нямат пари, да карат нови коли. Ако имаха пари нямаше да купуват коли на по 10-15 години.

9

Ninja

преди 4 години

Никога вече в сервиз на Дунев не стъпвам, там убиха кола която се подържаше безусловно. Вижте рейтинга му в гугъл. Дори не минавам покрай тях да не прихвана нещо.Иначе има връзки и обикаля по медиите. Покъртително обслужване.

8

град козлодуй

преди 4 години

ДОБЬР ДЕН ДАМИ И ГОСПОДА ОПРЕДЕЛЕНИ МОШЕНИЦИ СЕ ЧУДЯТ КАК ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ДА ТОРМОЗЯТ ХОРАТА ПОД РАЗЛИЧНИ ФОРМИ ОТ ЖИВОТА И ЕЖЕДНЕВИЕТО БЛАГОДАРЯ

7

Анонимен

преди 4 години

Като при регистриране на автомобил: Колата е неизправна, но с подходящият подкуп - ще мине прегледа. Хората пак ще си карат неизправните коли.

6

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости изприказваха. Ще ми прави сметка колко коли ще има моето семейство и по колко човека ще се возим в тях. Ало, да не ми ги плащаш ти?

5

Съдията

преди 4 години

Има един по-добър ключ- размер 41-46.

4

Анонимен

преди 4 години

Основния проблем не е в годините и техническото състояние на автомобила, а в състоянието на задкормилното устройство.