140

Антон

преди 4 години

Парите за самолетите ще носят 1.5 % лихва докато получим самолетите. Американците просто искат парите да са на гарантиран депозит в тяхна банка.

139

Анонимен

преди 4 години

Честито! Добра новина за България.

138

Анонимен

преди 4 години

Посмотрим какие у вас есть круйз мисайлс... И ние също ще купим това-онова и Крим може да стане лунен пейзаж ако много се размечтаете. Нам мир без Болгарии неинтересен.

137

Един прекаран

преди 4 години

Човекът взе парите и каза : Чакай малко !

136

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 205Много ви гърмят крилатите ракети ще заразите цяла Европа с радиация.

135

Анонимен

преди 4 години

А какво ще прави насред Черно море ?-Ще бълбука.Понял шутку? ;))

134

1 Рубла = 1.5 Цента

преди 4 години

Су-35 е 4++++ (демек 4.99999) поколение. Само остава да заменят няколко лампови платки и става 5-то поколение!

133

Анонимен

преди 4 години

Да, там е работата, че изобщо няма да идва към Плевен. Ще се удави кротко още насред път в Черно море.

132

Анонимен

преди 4 години

Изменяем вектор на тяхата може да му потрябва ако води близък бой, а на дистанция 50-60 км тоя изменяем вектор му върши работа колкото петото колело на каруцата.И въобще това животно Су-35 е толкова огромно, че както казах, като излети от Крим, Ф-16 над Плевен ще го облъчи и наземните ракети ще го пресрещнат на 100 км от брега.

131

Анонимен

преди 4 години

Тя и ладата им двигател с изменяем вектор :) тв и S300 бяха велики.. Оня ден ракетата им отиде в Кипър. Изобщо даже не мисля да споря с соц ***. България вече направи своя избор bye bye :)

130

Анонимен

преди 4 години

Ни един нормален коментар. Явно някой са за, някой против, но заради русофили и *** не може да се получи нормален дебат. И без това само настройват хората против русия.

129

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 121Не разбирам, само *** ли си или си и мързелив! Можеш да прочетеш за Су-35 десетки страници в най-различни източници: Natnl.Interest, Jane's, Вusiness Insider, Ntnl.Dafence и стигнеш до Уикито, където можеш случайно нещо да разбереш.Мухли, Су-35 има великолепен двигател с изменяем вектор на тягата - свръхманевреност и скорост. За новия двигател "изделие 30" ще почака, докато направят достатъчно за Су-57. И тъй като последният е много скъп, Су-35 ще бъде основният изтребител.

128

Анонимен

преди 4 години

Не знам с кои очи ми препоръчвате руска техника, като за последната година руснаците напълниха едно гробище с техните аварии и издънки. Това да си грухнеш собствения Ил-20 с 16 офицери на борда, или да си затвориш 14 капитана първи ранг да изгорят като кучета в подводницата, или да ти гръмне ядрено торпедо и да избие десетина техника... Разумявате ли, че искахте да качите нашите хора на тази допотопна машинария?

127

Анонимен

преди 4 години

Ф16 представлява въздушен радар, мойто момче. Може да лети над Плевен, а да насочва ракети към цели над Севастопол. А наземните ЗРК може изобщо да не си включват радарите.

126

Анонимен

преди 4 години

България се управлява от умствено изостанали и бавно развиващи се.Кристиян Бойков им го написа в прав текст.

125

Анонимен

преди 4 години

Ф-16 блок 70 дори само 8 бройки представляват сила, а те ще бъдат 24. А при руснаците тепърва ще падат самолети, ще гърмят плдводници, ще *** фашисти.

124

Анонимен

преди 4 години

Дом170Неук *** образовай се малко :) Русия напада Афганистан много преди САЩ.. И яде бой. Както и куп други държави, които няма да изреждам.. Има си Интернет прочети си. Включително и България през 44та.

123

Анонимен

преди 4 години

В статията пише, че самолетите още не били произведени, но били платени.Извинявайте, това някакъв виц ли е.

122

Шоп

преди 4 години

Парите не са платени, а са преведени по сметка-депозит като гаранция по договора. Лихвите по депозита са си за нас. Ако не доставят самолетите, парите си ги прибираме. Сега разбрахте ли или да ви го напиша и на руски?

121

Анонимен

преди 4 години

През ВСВ САЩ е единствената държава помогнала да Руусия след разгрома от Хитлер. Малко е смешно да се говори, че САЩ искала да напада Руусия? Чиста пропаганда, като в СК.