73

Валери Симеонов

преди 4 години

Другарко Нинова, аз даже доброволно си казах ЕГН-то в медиите!Хайде да видим какво ще ми вземат цървулите!!!

72

мак

преди 4 години

Не знам, дали трябва да сменяме л.к., ЕГН нали си остава същото. Ако някой се реши, редно е смяната да е безплатна, все пак не е загубена, в случая държавата е виновна, че не става и не може да опази личните данни. Но същата веднага ще каже, че нЕма нужда, сменяш по твое желание, плащай.

71

до 75

преди 4 години

Другарката ясно какво иска ,а вие едни лични данни не можете да опазите как ще опазите държавата от африканска чyма да речем ?

70

Зозо

преди 4 години

Безплатни лични карти поискали?!? И по една мешена скара с три филии хляб на Бузлуджа :)))))))))))))))))

69

Анонимен

преди 4 години

Безплатните неща винаги ти излизат много скъпо.Затова предпочитам платените.

68

NKL

преди 4 години

Другарко Нинова, най-учтиво Ви моля, спрете да всявате смут и паника в обществото с безмислените си предложения! Вие една оставка не можете да подадете като хората, а искате държава да управлявате! Как точно си представяте 5 милиона българи да подадат заявления за смяна на лични карти, коя система би понесла такъв трафик? Изтеклите данни от НАП съдържат имена, ЕГН и адрес. Тази информация се пази в системата на всяка една кабеларка, във всеки офис на Еконт, Спиди итн. Престанете с тази паника!!!

67

Анонимен

преди 4 години

БСП СА ФАШИСТИ

66

Анонимен

преди 4 години

Документите за самоличност тъй или иначе трябва да са безплатни това е задължение на държавата да ги издаде, за туй плащаме данъци за да се грижат за нашите документи за самоличност. Тия пари от данъците не са за суджуци и асансьори.

65

Анонимен

преди 4 години

ДВА ОТРАСЪЛА ЗАГИВАТ В БЪЛГАРИЯ1. КОМУНОВЪДСТВОТО2. СВИНЕВЪДСТВОТО

64

Анонимен

преди 4 години

НА ПОЗИТАНО 20 Е ЦЕНТРАЛАТА НА ФАШИЗМА

63

Анонимен

преди 4 години

Гештапо какво мисли по въпроса.

62

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Другари всуе се моритене се гаси туй що не гасненапразно все така врещитекапитализма пак ще ви прасне

61

Анонимен

преди 4 години

до 65 тия 189 човека не са бай Иван от Люлин или баба Сийка от Младост. Вярвай ми че са известни типажи.

60

У бре

преди 4 години

Странна партия са червените!Едно време се бореха за комунизъм,в който всичко щеше да е безплатно и всичко да е общо!Общо,общо... ама да сте чули комунист да казва вместо "моята" жена,НАШАТА жена?

59

Анонимен

преди 4 години

Баронеса Урсула не каза нищо, аз на баронеса Урсула ли да вярвам и на евродепутатниците и на Тръмп или на Нинова. Нинова и Волен да отиват да посрещат американските самолети.

58

Анонимен

преди 4 години

КУрнелиьо ***, нали НАП каза че реално само 189 граждани са застрашени от злоупотреба с личните им данни. Самата НАП казва, че ако има опасност за граждани за злоупотреба с данните им ще ги уведоми по телефона. Пак си правиш Пиар на чужд гръб, ОВЦА!

57

Унуфри

преди 4 години

Да си хомосексуалист или комунист е еднакво позорно Под условие, че общувам с много хора, никой не си е признавал пред мен в пряк текст нито едното, нито другото. Сега, друга тема е, че някой много им личи. И понеже не ходя нито на Бузлуджа, нито на Прайда, някой може ли да ми каже къде се събират повече безсрамници ?

56

Аз

преди 4 години

На крадли не вярвам! Тази да се скрие някъде!

55

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ СПАСИ БЪЛГАРИЯ ОТ КИБЕРТЕРОРИЗМА! СЛАВА, СЛАВА, СЛАВА!

54

Анонимен

преди 4 години

Значи за в бъдеще да знаем първият отбор на бившето БКП а това са БСП ще ги разпознаваме по електронните карти а вторият отбор на БКП т.е. Герб те трябва да продължават да си носят и пазят книжните партийни кножки от партията майка. Не че не можем да ги разпознаме де. Те само като си отворят устата и не я затварят , а тя вече 30 г. няма напълване....