88

Петърчо

преди 4 години

Ако вие отидете някъде по света и собственика на хотела в който искате да отседнете започне да ви рита в *** защото видиш ли не харесал поведението на други българи които преди вас отседнали в хотела дали щяхте да му вдигнете скандал или щяхте да кажете "Продължавай да ме риташ и то по-силно че прав си то ние българите заслужаваме подобно отношение"? Утре въпросния хотелиер и вас може да изрита ако прецени че така му изнася но тогава хич не съм убеден дали ще му викате да ви рита по-силно.

87

странна работа

преди 4 години

Има нещо много мръсно в цялата история.Един хотелиер си печели парите от нощувки. По условие той не би изгонил никого защото няма да вземе пари и стаята му ще стои празна. Трябва да има някаква много сериозна причина да изгони клиент.Факта че ги е изгонил по никакъв начин не го прави виновен.Те мълчат относно причината за конфликта.

86

Kypo

преди 4 години

Даже и да и е набил 2 шамара по закон едно нищо. Ходих в израел през май. Стаята не почистена и мръсни чаршафи. На кого да кажеш, ключа от сейф го вземаш. Тези трябва да им забранят да си излизат от пустинята.

85

Имигрант

преди 4 години

Нямам мнение тук,но се сещам преди две години бях в Тел Авив и какво отношение имах в един лош хотел там.....Такъв хотел с такова отношение гарантирам няма никъде в България(лошо).Но пък в самолета говорих с двама Израелци майка и син и те много ласкаво се изказваха за България.В менютата там има български храни

84

Анонимен

преди 4 години

Ясно..На евреин бога му Парите.Всичко ще направи за тях.Пълни с лъжи.Хуцпа за тях е начин на поведение.

83

Ботълкеп челиндж

преди 4 години

Нашия се опита да й отвори шешето с раундабоуткик. Всичко това е едно недоразумение!!! Свобода за Иван!!!

82

Зловоние

преди 4 години

Това лелче за последно си е мила косата миналата година по това време когато пак е била на екскурзия. Стаята в която е била още не може да се отмирише и собственикът на хотела много съжалява че не ги е ИЗРИТАЛ преди да са се настанили.

81

Др Врабчев,орнитолог

преди 4 години

Пълна лъжа е че хотелиерът ги е ритал. Няма нормален човек който да посмее да се докосне до тази холера, проказа и зараза. Нали после ще му гангреняса крака и ще изгние в страшни язви и мъки.

80

Питам аз

преди 4 години

Докога ще занимавате българското общество с тия нагли, мазни, смрадливи и "отритнати" от света и от хотела простакесси?

79

СтрашимираПлашникова

преди 4 години

Слагайте червени точки преди да показвате такива таласъми.

78

Анонимен

преди 4 години

По големи мундари от тези няма, не се къпят, и мият, нямат никаква хигиена, а фанатиците ортодоксални ядат само някакви кашер храни, от които вонят още по гадно... Той Умберто Еко много добре ги бе описал в Пражкото гробище до там, че се разпискаха разни техни лобите и ложи и поискаха книгата да бъде забранена, но учтиво им казаха да си гледат работата.

77

Повиквателна

преди 4 години

Веднага повиквателна от селекционера на националния отбор по футбол. Виж колко хубаво може да пада за дузпи. Ще видят те тогава Фарьорските острови дали ще ни бият с разлика на Васил Левски.

76

Баси

преди 4 години

Толкова грозна че чак страшна. Душевно и физически нечистоплътна. Ужасяваща отврат предизвикваща спазми за повръщане.Бляк.

75

Анонимен

преди 4 години

Уродкааа, но за сметка на това претенциозна.

74

Анонимен

преди 4 години

в Слънчака хотелиерите са слънчасали и дрогирани и не им дреме за излъганите туристи.

73

Ауууууу

преди 4 години

Баба Яга. Сега моето дете спи при мен от страх като видя тая чуумаа. Чудовището на Айрън Мейдън. Даже му пише рокендрол на фланелката прикриваща висналите ци.цци тип печени чушки. Ужаааассс

72

Анонимен

преди 4 години

Така де, още от първия ден стана ясно, че става въпрос за пари, конпенсации.. А репарации няма ли да поискат, че гинаричали по улиците "стиснати еврейки"....?!?

71

Анонимен

преди 4 години

До ПреводачКакъв преводач си ти, бе, ти на български не можеш да пишеш грамотно бе, ***... :D

70

Анонимен

преди 4 години

Аре, троловете, време е за лягане. Утре пак ще псувате и ще си демонстрирате плиткоумния расизъм.

69

aa1830

преди 4 години

Арменския поп може да им свърши работа на израелските курортистки! А за нашия бай *** спасение няма за съжаление!