34

Анонимен

преди 4 години

Тез нямат ли разумни съседи да ги посъветват малко. Ще отглеждат бълхарници там където трябва да играят деца

33

цжцбцжнбжн

преди 4 години

Не разбирам как така ако сам запълваш дупки по пътищата те глобяват, а ако правиш кучкарник в някоя градинка не? Някой да се оплаче в общината. Ама че извратена система.

32

ascascasc

преди 4 години

Така като са ги настанили в градинката пред блока, къде ще играят децата? За няколко седмици ще осерат мястото. Обезпаразитени са сега, като отидат и подушат едно **** от необезпаразитено куче или пък му подушат дупето пак се заразяват. Едно заразено куче произвежда по 6 милиона яйца на кучешка тения на ден, тя е много опасна за хората единствното лечение е оперативно. Поразява мозъка, белия дроб и други важни места където оперцията не е като от херния. Ще им прибират ли лайн[та*?

31

Анонимен

преди 4 години

Тези нещо са се объркали, освен България никъде другаде няма бездомни кучета, какви кучкарници ще правят в западни държави

30

Анонимен

преди 4 години

Тези добродетелни дами дали са минавали през психиатър скоро. Как ще правят кучкарник в жилищен квартал!!!

29

ЦИНИК

преди 4 години

То за ората покрив няма те за кучяата.Оратали са по важни или кучаата?

28

Анонимен

преди 4 години

Тук всички пискате "ами бездомните хора?" обаче освен да пискате друго не правите :) все чакате някой друг да направи нещо ;) нали много ви пука за хората? Излезте и помагайте. Ама нещо май май ... а?

27

Анонимен

преди 4 години

Закупили ли са земята? Нямат право на общинска/държавна/моя собственост да правят кучкарник!!!

26

Анонимен

преди 4 години

Какъв покрив, кой ще ги отглежда. Един месец максимум и ако не е осиновено - евтаназия

25

Анонимен

преди 4 години

Едно ще ви кажа- богатите европейци даряват за НПО, помагащи на бездомните животни постоянно. Същото правя и аз. Животното не е човек да си оправи живота само. Защо тези животни са на улицата? Само заради "добри" стопани, които ги изхвърлят и те се множат. Ще помагам с пари за бездомни животни цял живот. Казвам го като човек с петцифрена заплата на ръководна позиция в международна компания, имащ и жена, и деца. На вилата имам 2 кучета от улицата- доста по-достойни са от огромна част от хората.

24

123

преди 4 години

Не е лошо и да се питат съседите дали им допада тази идея, а не няколко "възвишени" кокошки да се изживяват като благодетелки.

23

Анонимен

преди 4 години

Време е да заработи лагера в Белене на пълни обороти ,поне 70 % от населението е за там ! Лично аз ще храня прасетата !

22

Шоп

преди 4 години

"град за безстопанствени животни" в столичния квартал "Младост" 1 ---- хората там съгласни ли са, или кучкарите се опитват да им налагат безумоието си?

21

Анонимен

преди 4 години

До 76691Тез легенди още ли ги въртите? Защо реално не се запознаете с нещата?

20

76691

преди 4 години

Още ли не е ясно, че бездомните животни са вредни? Ето практиките в другите държави - до 2 седмици ако не го иснови никой, се приспива. Собствениците на домашни любимци да прат да торомзят хората с извартенящнините си. Стриктен контрол и санкции за нарушителите. Точен регистър за лююбимците и контрол дали продължават да ги гледат или са ги изхвърлили. За изхвърляяне на куче - същата санкция като за убийство на куче, защото с изхвърлянето се застрашава животът на други животни/дивеч и на хора.

19

Анонимен

преди 4 години

Хората сте по-големи помиари и от кучетата.

18

Анонимен

преди 4 години

До 6Не, не никой не се прави :)))А тия дето пищят, че на човеците трябвало да се помага: хората да се стягат да бачкат и ако нямат пари са не се множат,просто е! Животните са безпомощтни и пак хора са виновни, така че не заслужават помощ грам!

17

Анонимен

преди 4 години

До 14"Помагайте на хората ***" Не разбирам какво пречи да се помага на животните в същото време? Искаш да помагаш на хората ми помагай? Какво ти пречи, че това някой бил направил нещо за кучетата? Като искаш да помагаш на хората излизай помагай. Ама малко ме съмнява.

16

до Бобчо (1)

преди 4 години

Бобчо мама, желязно правило е, че който е състрадателен, с добро сърце, помага еднакво и на хора, и на животни. Обратното също е вярно...

15

Браво!

преди 4 години

Започваме да ставаме добри хора! Аплодисменти!