43

Анонимен

преди 4 години

Аз също съм шофьор и то от доста години и някак си понятието лош шофьор ми е донякъде неопределено. Има например шофьори, които на пътя си карат нормално, но не могат да паркират нормално. Трябва да се различава опасно/безопасно шофиране от добър/лош шофьор. Лошият шофьор може да шофира безопасно, както и обратното добрият шофьор може да шофира и много опасно.

42

Анонимен

преди 4 години

По бай тошово време хората караха изрядно && програмистите, Костов и Демокрацията са виновни

41

Анонимен

преди 4 години

Хахахахаха! Руснаците дори и пияни са по добри от българските шофьори.

40

Анонимен

преди 4 години

От шофиращите в България шофьори, смея да твърдя, че чужденците са определено по-лошите шофьори. От моя относително малък опит извън България, мога да кажа, че там има много наистина лоши шофьори, които в България са малко.

39

Анонимен

преди 4 години

Има ли го същото изследване в друи държави, за да сравним резултатите? Много е вероятно навсякъде по света, резултатите да са подобни на българските.

38

Анонимен

преди 4 години

Много диви мюмюни се движат по пътищата в България...

37

Анонимен

преди 4 години

Е, сега разбрахте защо е касапницата по нашенските пътища.Народ със самочувствие, но без реално покритие.

36

Бг богаташ

преди 4 години

Най-добре са ми прислужвали турци. Родени са за слуги и ***.

35

Не съм експерт, но..

преди 4 години

Забелязвали ли сте, че всеки, който кара по-бавно от вас е ***, а всеки, който кара по-бързо е ненормалник???

34

Анонимен

преди 4 години

Колеги, моля не се влачете с 15 км.ч. по уличките! И когато карате карайте, а не да чатите, говорите или да си подреждате вещите в чантата. Някои от нас биха искали да се придвижват в рамките на деня от едно място до друго в града.

33

Анонимен

преди 4 години

Принцип на шофьора е -когато аз пазя тебе ,а ти мене и нещата долу горе може и да се получат.

32

Анонимен

преди 4 години

Защо не пишат за категория с купените книжки, дето сутрин докато карат си пият кафенцето, цигарката и всъщо време си чатят през телефона. Да не говорим гримирането и дригите им женски глупости докато се опитват да карат. В София масово от трилентови пътища ги затвориха на двулентови заради рейсовете и един такъв дето си чати по телефона прави задръстване сутрин от Люлин та до Сточна гара... Същото и като се тръгне от Орлов Мости всички забили глави в телефоните и километрични задръствания...

31

Кастриран шаран

преди 4 години

Ами така трябва да е, не напразно българинът се мисли за най-умнокрасивото създание във Вселената! ... след 4'тата чаша! Бележка - думата "мисли" е използвана в преносния смисъл на думата, защото все още няма доказателство този балкански многоклетъчен организъм наречен българин, интелектуално да е по-развито от едноклетъчна амеба.

30

Анонимен

преди 4 години

Наистина всичко е манталитет. Вие ако си вървите по тротуар с много хора ще се бутате ли с риск да нараните възрастни или куцащи хора. Защото някои и това правят. Нещо подобно е и шофирането. Всеки има право да шофира стига да спазва правилата и сте длъжни да се съобразявате с техните възможности.

29

Анонимен

преди 4 години

"88% си дават отлична оценка на уменията зад волана"Войната по пътищата ще продължава докато сами си даваме оценките.

28

Анонимен

преди 4 години

То и според статията е така, т.е. коментарите потвърждават написаното

27

Анонимен

преди 4 години

Хахахаххахаххааааа!!! 88% от *** били добри шофьори. Ей такъв виц не бях чувал скоро!! Само дето тука има 500 смъртни случая за година, а в Холандия - 5. Е, кой е по-добрия шофьор...???

26

а

преди 4 години

ние във всичко сме най-добрите... ама с намигване:)))

25

Анонимен

преди 4 години

според коментарите до тукБългарин е неграмотен със самочувствие без покритиевсеки втори кара чистак бърсак спортна кола за по над 200000 и е примерен водачспоред всеки на пътя има само джигити а само те спазвали закона

24

Друг пример, не съм

преди 4 години

Същият от предния. В петък карам по това нещо, което наричат магистрала Хемус, влизам в тунел Витиня, който е разделен на две с колчета и в средата някъде гледам в огледалото и казвам на жената "Виж го този, как ще направи "фърррр" покрай нас"! Един мина отляво в насрещното... По искрени молитви да не "срещне" някой до излизането от тунела не съм имал...