96

Анонимен

преди 4 години

"Можеш да отидеш в Съветския съюз..."? Сериозно ли така е казал Баце?! Тоя човек съвсем се е смахнал.

95

Анонимен

преди 4 години

Адски съм изненадан че не е предложил MAГAPE и европейците да го изберат немедлено.Ааа, ама там има Европейци а не бугатски телета.И те така, аз съм *** и вие сте прости та за това и си го аресватИ вече 10 години и загробихте държавата.

94

Борисов

преди 4 години

"Защо отиваш там? Можеш да отидеш в Съветския съюз, в Китай, Индия и там да станеш депутат като ти харесва повече. Отиваш и обръщаш гръб - не го разбирам. По-добро място от Европа няма", добавих АЗ.

93

факт

преди 4 години

Каквито и да са резултатите от пазарлъците, накрая слугуващите Му медии, биковци, харизановци и експерти, с влага в погледа и някъде другаде, ще ви внушат колко мъдро, перфектно, дипломатично, здраво, съобразително и кораво се е представил нашият юнак! И, че без него нещата не биха се случили в най блестящия им вид и проявление!

92

Анонимен

преди 4 години

ДУМИТЕ МУ СА КАТО ТОПЛАТА БИРА....

91

Анонимен

преди 4 години

"Премиерът Бойко Борисов предложил хърватския си колега Андрей Пленкович за председател на ЕК."Първо предлагаше Вебер, отхвърлиха го, сега предлага Пленкович, така ще предлага всеки следващ докато накрая ще предлага единствения останал кандидат и ще каже "избраха моя кандидат".

90

реалист

преди 4 години

Председател на евроГЕЙската комисия най - добре ще пасне някой ... ГЕЙ. Станахте за смях заради тлъстия "кокал".

89

Анонимен

преди 4 години

Да им напомни за двете лампи и ща слушат, какво ша прават! А, че врещи за да го забележат и да го уважат с голям пост е видно!

88

Гаспадин Барисъв

преди 4 години

Гаспадин Барисъв приберете си некадърните и неквалифицирани Служители във Консулските Служби в Германия , нишо не знаят и нищо не разбират а за капак не вдигат и отговарят на дадените Тел.

87

до 78

преди 4 години

Напротив! Почти всички събрани там са кусурлий в някакъв аспект! Глъмите като него наистина не са много, но е пълно с алкохолици, паркинсони, извратеняци по всички направления! Виж нашите евродепутати и не питай повече!

86

Анонимен

преди 4 години

Батко да не се прави на скромен,а направо да размахва лактите и се фърга у председателскио стол! После два-три яки шута наритва всички дет са се хванали с две ръце за креслата и не щат да се пускат и турга там кака Кристалина,двете снахи и окупирва целото Евро правителство,де що има маси сталове!

85

Анонимен

преди 4 години

ОООООООООХ.

84

Анонимен

преди 4 години

Ама тая не стигна ли до пенсия???

83

Сертификат С1

преди 4 години

Следващия кандидат Министър председател задължително със Закон на Изпит по немски и английски и накрая Сертификат ниво С1 , като не издържи Изпита кандидата и аут завинаги , айде да видим кой ще иска да е Министър председател

82

Анонимен

преди 4 години

Бе, новинари! Освен ревовете и къчовете на нашето магаре, нещо друго там случва ли се! Говорете по същество! Първо ми обяснете какво е това ЕК, ЕС, ЕСъвет и подобни енепета, че нищо на никой не е ясно! Не ми е ясно, на наш Баце ясно ли му е къде се намира и какво прави там.

81

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 74За кражба, банкет и мохабетКристалина най-отпред.

80

232

преди 4 години

Кристалина Георгиева е лице на политическото лицемерие и безумие.

79

Анонимен

преди 4 години

Ако търсеха сужукар щеше да е лесно ама спешно се търси алкохолик болен от ишиас и проказa за тоз пост в ГРОБ да му се не види няма такъв. Правете си сметка какви хора управляват ЕС.

78

бай ганю

преди 4 години

и ако в тази глава има някакво насочено политическо на ниво европейско мислене значи олицетворението на нашата нация е повече от плачевнотова е един труп присъстващ на място със изключително умни личности който е ако ли не пречешт то най малкото безполезен и разсмиващ

77

Анонимен

преди 4 години

Борисов дали разбира че той е основната причина за всякакви подигравки??Едва ли.Кога един *** ще разбере че е ***?Никога!