49

Валери

преди 4 години

Бойко се изказа неподготвен.Но дали пък не са му наредили така да говори?Как може да казваш ,че Гоце се е борил за друг народ,а не за българите от ГЕОГРАФСКАТА ОБЛАСТ МАКЕДОНИЯ ?

48

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

На *** народ - такъв премиер.По-добро просто не заслужаваме.

47

Анонимен

преди 4 години

Не се сърдете на Бойко ,когато е бил 10 клас така се е учило в училище .

46

Fate

преди 4 години

Приказки на национален предател

45

Анонимен

преди 4 години

Каква е приликата между голио *** и Марианската падина?И двете немат винетка!

44

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов разваля коалицията веднага.

43

Маке Баке

преди 4 години

Е и двамата са македонци !!?

42

кръпел

преди 4 години

..... карате по магистрала. "Струма" е към своя финал.... малииийййй когато я почнаха детето беше на 3 годинки а сега е на 13 и още не се вижда финала ))))

41

Иван Маразов

преди 4 години

Това САЩ ако го чуят, и разбберат, а те ще го разберат веднага още днес...--- че ЧЕ ЧЕ ГЕВАРА Е БОРЕЦ ЗА СВОБОДА !!! СРЕЩУ АМЕРИКА !! ИНТЕРЕСНИ НЕЩА ТЕ ЧАКАТ ***.ЧЕ ГЕВАРА Е ИМТЕРНАЦИОНААЛЕМ ТЕРРОРИСТ ОТ АРЖЕНТИНА, СЕЕЩ МАРСКИСТКА И МАОЙСТКА РЕВОЛЩЦИЯ В ЮЖНА И ЦЕНТРАЛНА АМЕРИКА....ТОЙ Е ДОКАЗАН МАСОВ УБИЕЦ И МАРСКИСТКИ ТЕРРОРИСТ, НА НЕГО МУ ТЕЖАТ НАД 27 ДОКАЗАНИ УБИИСТВА ! == НА ГЕРОЯ НА ТИКВАТА - ЕРНЕСТО ЧЕ ГЕВАРА !

40

Анонимен

преди 4 години

По-голяма глупост от премиера тия дни не бяхме чували.Че Гевара бил аржентинец,но се биел за Куба,а Гоце Делчев е българин,но се биел за Македония.Алоууууу,когато Гоце се е бил за Македония,тя е била българска провинция,а не държава.Еднокнижника пак жестоко се изложи.Да се смееш ли,да плачешп ли.

39

Митьо

преди 4 години

Пълен ***! С този си словесен бъркоч на практика признва, че ние и "македонците" сме два различни народи, като нашия герой се е бил за тях... Нямам думи просто! Един ден няма ли да мине без някаква простотия или абсурд в нашия Абсурдистан???

38

Анонимен

преди 4 години

Спад 2010-2015 г. когато Живков е починал отдавна а Борисов и Дянков са начело и КТБ фалира. Мкаедония не е българска още от 1878 г. заради западните страни от НАТО и те са и убийците на Гоце Делчев както и на Че Гевара както и на много бг войници от балканските войни.

37

Анонимен

преди 4 години

много е харизматичен, като котка е

36

Иван Маразов

преди 4 години

АЛООО ТИКВААА, ГЪРЦИЯ ИМА СКОРОСТЕН 4-ЛЕНТОВ ПЪТ ОТ ГКПП ''ОРМЕНИОН'' ДО АЛЕКСАНДРУПОЛИС ОЩЕ ОТ ПРЕДИ 40 ГОДИНИ...КОЙТО Е КАРАЛ ЗНАЕ ЧЕ ПЪТЯ СЛЕД ГРАНИЦАТА Е ШИРОК МАГИСТРАЛЕН, А НЕ КАТО БЪЛГАРСКИЯ ЕДНОЛЕНТОВ, И ДА ИЗКОЧИШ ВЕДНАГА СЛЕД ПУНКТА -- НА ГЕТОТО НА СВИЛЕНГРАД - РОМСКИЯ КВАРТАЛ '' КАП. ПЕТКО ВОЙВОДА'' , ВЕДНАГА СЛЕД ГРЪЦКАТА КРАСОТА !

35

Наблюдател

преди 4 години

Е, хубава работа какво било общото между Гоце и Че - ами бат Бойко, как кое.

34

ЧИСТ БЪЛГАРИН

преди 4 години

Този път Бойко сериозно се изложи.Гоце не се е борил за свободата на друг народ,а за българите от Македония,останали под турска власт.Бойко щеше да направи по-добра да беше премълчал темата.

33

i'm

преди 4 години

Е как какво е общото? Ми Бойко Борисов е общото! Не е ли ясно?

32

Анонимен

преди 4 години

До маде ин Булгари"Цял свят носи фланелки с лика на Че Гевара, но никой, ... не носи фланелка с образа на Гоце Делчев"---Е, па Гоце нема таке на главата. И брада нема. Те, за т'ва го нема по фланелките. :)

31

ай сиктир

преди 4 години

Стар *** е другаря Борисов стаар за него Че е герой, а пръв учител Димитров както се пее в марша на септемврийчетата.

30

Магнолията от банкя

преди 4 години

Винаги съм смятал, че бай Тошо е най-пpocтия управляващ в хилядолетната история на бг държавата, обаче ...